Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bugün 100 adet isdmr hissesi aldım hayırlısı Allah bereket versin

Evet hanımlar gerçekten de küçük birikimlerden büyük yatırımlara..
5-6 Birkaç senedir birikim yapıyordum. Hem biraz toparlayıp birseylere yatırdım elime belgesini aldım.
En sonuncusu da devremülk almak oldu.

Baharda mayıs ayı için 1 haftalık bolu da devremülk aldım birikimlerimin bir kısmıyla. Hazır bu kadar değerlenmişken birseylere yatıralım istedim. Sene başında bakmıştım aynı yere o zaman yememiştir birikimim şimdi döviz ve altın artışıyla değerlendirmek istedim. Kenarda duracağına senede 1 hafta gider tatil yaparım dedim. Gidemezsem annemi kardeşimi gönderirim.

Günaydın bana da.bugun 150 TL geldi gümüş aldım yine dolar almaya cesaret edemedim az miktar geliyordu 125 TL kenarda duruyor daha.
Onla belki aliirm elimde olsun istiyorum döviz

Hayirli olsun canim iyi yapmışsın sağlıklı mutlu günler gecirin

Benim daha çok yolum var ama ben de ne yapacağımı bilmiyorum acikcasi hedef koymadım zaten ülke ekonomisi bu haldeyken ve birikim bu kadar szken mantıksız ama bisiler dusunurum zamanı gelince elbet

selammm

Bu akşama misafirim var pasta kek bişeyler yapayım diye akşam markete gittik. Yine azar azar derken bir ton harcama yaptık..
Akşam Bimde 65 ödedi eşim , bende başka bir markette de 26 lira multinetten aldım.
3 aylık aidat ödemesi yapıldı eşim atlamış ödememiş 265 lira oraya verdik.
Oğluma 2 aylık bez aldım dün 299 liraya internetten. Bu sabah açık olan sayfaya bir baktım 330 olmuş

Hergün herşeye zam zam.. 6,90 a aldığımız kedi dili 1 gün sonra 7,5 olmuş sanırım artık etiket falan koymayacaklar raflara resmen saat başı etiket değiştiriyorlar !!!

Merhaba kızlar herkese hayırlı huzurlu akşamlar

Bu hafta elektrik faturası 192.90 tl geldi ve ödedim.

Bu hafta doğalgaz faturası da gelir

Bugün cep telefonu faturası 164 tl ,doğalgaz faturası 409 tl olarak ödendi.

Dün küçük oğlan geldi yatılı okuldan .Bugün market ve kasaptan alacakların listesini verdim babasına alışverişi yaptırtmış

Markette 544 tl kasapta da 350 tl harcamışlar

Alınanlar epey bir süre gider özellikle market listesini stoklarıma eklemek istediğim şeyleri yazmıştım.

Günaydın

Perşembe günü misafirim geldi. Ondan beri evde internet yok bilg açamıyorum. Kızım modemi düşürdü.. zaten 1 senedir zordan çalışıyodu. Düşünce kırıldı iyice. Tamire götürdüm 20 lira ama düzelmedi. A101 de 50 tl harcadım.
Bu akşam da arkadaşlarımız geldi. Eşim köfte ve kaşar aldı.
Yarın sabahta biz kahvaltıya gidicez onlara..
Letgo dan birinden mode buldum arkadaşımızın evine yakın onu da gitmişken alırız 120 de oraya vericez.. inşallah modem sorunsuz olur.
Yoksa kablo tv ye her ay 6 lira kira ödemek istemiyorum.

Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta olması dileğiyle

Ekdersler yatırılmış,sabah sabah içimden 30 euro almak geçti ve aldım .Allah bereket versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…