Bereketli olsun abla. Nasilsin ?Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta olması dileğiyle
Ekdersler yatırılmış,sabah sabah içimden 30 euro almak geçti ve aldım .Allah bereket versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bereketli olsun abla. Nasilsin ?Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta olması dileğiyle
Ekdersler yatırılmış,sabah sabah içimden 30 euro almak geçti ve aldım .Allah bereket versin
Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta olması dileğiyle
Allah razı olsun canım şimdilik iyiyimBereketli olsun abla. Nasilsin ?
Allah razı olsun canım benim euro borcu var ya ufaktan alayım diyorumBereketli olsun canım. Arada bize de yatırım tavsiyeleri ver lütfenÇok az var ama türk parasında kala kaldım. Bende 500-600 demeden sürekli minik minik euro mu yapsam altın mı alsam gram gram kafam sepet gibi valla
Fiziki altın daha mı iyi sanki ? Ama bu aralar da sürekli hırsızlık haberleri duyuyoruz.. korkuyorum da.. Banka da da garanti görmüyorum sanırım fazla paranoya yapıyorum![]()
Gözun aydin olsun.Kiraya vereceksin de mi abla?Allah razı olsun canım şimdilik iyiyim
Bu aralar dükkana talipler var hayırlısı
Allah razı olsun canım benimGözun aydin olsun.Kiraya vereceksin de mi abla?
Super, hayirli olsun abla. Bol bereketli kazanclarin olsun insaallah.Allah razı olsun canım benim
Evet hayırlısıyla inşaallah
Nasipse biriyle anlaştık gibi
Super, hayirli olsun abla. Bol bereketli kazanclarin olsun insaallah.
Allah razı olsun canım benim euro borcu var ya ufaktan alayım diyorum
Borcum olmasa favorim altın olur
Ve aleyküm selam canımSelamlar hanimlar
Hayirli olsun kiracınVaryemez ablacım
Bende ilçede goreve başlayıp dilekçe verdim il merkezine es durumundan gelmek için sonra yıllık izne ayrıldım. Evdeyim bu hafta.
Haftaya yeni yerime baslarim insallah.
Bugun arkadaş kahvaltıya cagirdi. Ev hanimi modumdayim.![]()
Sagol ablacım insallahVe aleyküm selam canım
Hayırlı olsun yeni görev yerin bir an önce il merkezine geri gelebilmeli diliyorum hayırlısıyla
Tekrardan hayirli ugurlu ve bereketli olsunSelamlar hanimlar
Hayirli olsun kiracınVaryemez ablacım
Bende ilçede goreve başlayıp dilekçe verdim il merkezine es durumundan gelmek için sonra yıllık izne ayrıldım. Evdeyim bu hafta.
Haftaya yeni yerime baslarim insallah.
Bugun arkadaş kahvaltıya cagirdi. Ev hanimi modumdayim.![]()
Cok tesekkur ederimTekrardan hayirli ugurlu ve bereketli olsun![]()
Kendi dükkanımmış gibi sevindim.Merhaba kızlar dükkanı kiraya vermek nasip oldu bugün kira sözleşmemizi yaptık.
Allah razı olsun canım Allah hepimizin kazancını bereketli ve hayırlı hayallerini gerçek etsin aminKendi dükkanımmış gibi sevindim.
Umarım gönlünüzden geçirdiğiniz gibi olur
Rabbim hayrını göstersin.
AminAllah razı olsun canım Allah hepimizin kazancını bereketli ve hayırlı hayallerini gerçek etsin amin![]()