Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım kendi adıma iyiyim geçtim tv karşısına...Iyi akşamlar kızlar nasılsıniz
Mutlu pazarlar canımMerhaba kızlar mutlu pazarlar![]()
Merhaba canımMutlu pazarlar canım
Ben de şimdi oglusu gönderdim babaya, normal de bu hafta gitme haftası değildi ama yarın doktora götürecek çocuğu,benim kurslar dersler var vaktim yok ayrıca biraz sorumluluk alsın istedim.Biraz uyuyup dinleneyim şimdi
Sağolasın canım hoşgeldinMerhabalar arkadaşlar
Kazançlarınız bereketli olsun..
Sağolasın canım hoşgeldin![]()
Merhaba canımHoşbulduk
NasılsınVaryemez Daha önceki konuda severek okuyordum seni.
Kısaca tanıtayım kendimi ; 38 yaşındayım kızım 6 yaşında 15 aylık da bir oğlum var. uzun zamandır kumbara hariç birikim yapmıyordum. Çok büyük birikimler yapabilir miyim bilmiyorum ama niyetim kenara koyabildiğim kadar koymak ve ihtiyaç dahilinde olmayan alacakları sınırlamak.. Hatta mümkün olduğunca sadeleşmek..
Merhaba canım
Allah bağışlasın evlatlarını
Senin avatar resmini ve nikini hatırladım
Birikimin azı çoğu büyüğü küçüğü olmaz
Veee her çok azdan olur o nedenle elimizden geldiğince birikime devam inşaallah
Sağlık huzur ve de rızkımız olsun birikim de olur
Piyasaların şu durumları anlık değişiyor. Uzun vadede alıyorsanız hiç kafanızı bulandırmayın. Gümüş almaya devam edinAma yatırım gümüşten de devam etsem mi bilemiyorum
Çok teşekkür ederim canım düşüncelerin için sanırım gumuste kalicam sonuçta o da iyi kazandırdıPiyasaların şu durumları anlık değişiyor. Uzun vadede alıyorsanız hiç kafanızı bulandırmayın. Gümüş almaya devam edin
Merhaba kızlar Allah hepimize çok ama çok yardım etsin çok değişik günlerden geçiyoruz
Dün 24 lü maden suyunun etiket fiyatını 24.95 tl ye gördüm kasada 33 küsur dendi
Etiketi kasiyere gösterdim abla şimdi değişti fiyatı dedi
2 gün önce 1 kilo yumurta 30 tl iken bugün 36 tl 'ye aldım
Bim'de 10 kg lik un 39.90 tl idi hemen bitmiş zaten 3 4 adet getirmişler