• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Iyi akşamlar kızlar nasılsıniz
Merhaba canım kendi adıma iyiyim geçtim tv karşısına...

Bu hafta oğlanlar yok

Bugün burada hava müthiş güzel yağmurluydu
Evde yapılacak pek birşey yoktu
Bir ara anneme gittim sabahtan evde lavaş yaptım Onlardan da götürdüm

Dışarıda rüzgarlı bir hava var sıcacık evden dışarı çıkasım gelmedi
Haftalık evdeki malzemelerle aşağı yukarı menü listesi yaptım ama yalnız olunca pişen yemek en az 2 gün gidiyor ,elimden geldiğince az pişirmeye dikkat ediyorum

Bu akşam için hazırlığım

Kuzu haşlama
Makarna
Kabak mücver
Yoğurtlu kırmızı pancar
Turşu (acı biber ve kornişon)

Merhaba kızlar mutlu pazarlar 🙂
Mutlu pazarlar canım ❤️
Ben de şimdi oglusu gönderdim babaya, normal de bu hafta gitme haftası değildi ama yarın doktora götürecek çocuğu,benim kurslar dersler var vaktim yok ayrıca biraz sorumluluk alsın istedim.Biraz uyuyup dinleneyim şimdi

Mutlu pazarlar canım ❤️
Ben de şimdi oglusu gönderdim babaya, normal de bu hafta gitme haftası değildi ama yarın doktora götürecek çocuğu,benim kurslar dersler var vaktim yok ayrıca biraz sorumluluk alsın istedim.Biraz uyuyup dinleneyim şimdi
Merhaba canım

Evet Bir zahmet sorumluluk alsın bakalım bekar oğlan gibi gezmenin anlamı yok .Çok iyi yapmışsın. Kuzucuğa Allah acil şifalar versin .

Merhaba mutlu pazarlar burası da çok rüzgarlı ortalık toz toprak 120₺ daha hesaba atamadım öyle duruyor
Gumusde su an 310 TL degerinde duruyor klask ev modundayim 😒

Sağolasın canım hoşgeldin 😊

Hoşbulduk :KK54:

Nasılsın Varyemez Varyemez Daha önceki konuda severek okuyordum seni.

Kısaca tanıtayım kendimi ; 38 yaşındayım kızım 6 yaşında 15 aylık da bir oğlum var. uzun zamandır kumbara hariç birikim yapmıyordum. Çok büyük birikimler yapabilir miyim bilmiyorum ama niyetim kenara koyabildiğim kadar koymak ve ihtiyaç dahilinde olmayan alacakları sınırlamak.. Hatta mümkün olduğunca sadeleşmek..

Hoşbulduk :KK54:

Nasılsın Varyemez Varyemez Daha önceki konuda severek okuyordum seni.

Kısaca tanıtayım kendimi ; 38 yaşındayım kızım 6 yaşında 15 aylık da bir oğlum var. uzun zamandır kumbara hariç birikim yapmıyordum. Çok büyük birikimler yapabilir miyim bilmiyorum ama niyetim kenara koyabildiğim kadar koymak ve ihtiyaç dahilinde olmayan alacakları sınırlamak.. Hatta mümkün olduğunca sadeleşmek..
Merhaba canım
Allah bağışlasın evlatlarını
Senin avatar resmini ve nikini hatırladım
Birikimin azı çoğu büyüğü küçüğü olmaz
Veee her çok azdan olur o nedenle elimizden geldiğince birikime devam inşaallah
Sağlık huzur ve de rızkımız olsun birikim de olur

Merhaba canım
Allah bağışlasın evlatlarını
Senin avatar resmini ve nikini hatırladım
Birikimin azı çoğu büyüğü küçüğü olmaz
Veee her çok azdan olur o nedenle elimizden geldiğince birikime devam inşaallah
Sağlık huzur ve de rızkımız olsun birikim de olur
:KK68:
inşaallah Rabbim tüm evlatları analarına babalarına bağışlasın.. Hayırlı evlatlar yetiştirebilelim inşaallah.
Birikim yapıyorum ama lazım olunca da hop kullanıyorum :( Kumbaraları da eşim geçende boşalttı.

Şimdi kenara koyduklarımın üstüne koyacağım inşallah.. Dediğin gibi sağlık huzur olsun da rızkı veren rabbim biriktirmeyi de nasip etsin inşallahh

Yılbaşından sonra bu zamların kaç katı gelecek belli değil :( o yüzden şimdiden ne koyarsak kenara iyidir...

Sizce gümüş hesabındaki miktarı 326 TL şu anda gerçi simdilk durum bu
gunduz 330 a çıkıyor bazen
Dolar ya da Euro alayım mı en yüksek 330 çıkıyor kafam çok bulandı

Bu haftayı hızlı açtık :(
250 tl dişçiye verdim.
Bankada hesap açtım. Dönüşte sebze vs aldım 65 lira multinetten 4 lira da nakit ödedim.
Türk kahvesi aldım 140 lira olmuş kilosu :olamaz: 14 liralıkta kahve aldım..

Merhaba kızlar Allah hepimize çok ama çok yardım etsin çok değişik günlerden geçiyoruz

Dün 24 lü maden suyunun etiket fiyatını 24.95 tl ye gördüm kasada 33 küsur dendi
Etiketi kasiyere gösterdim abla şimdi değişti fiyatı dedi 🙄🥴

2 gün önce 1 kilo yumurta 30 tl iken bugün 36 tl 'ye aldım

Bim'de 10 kg lik un 39.90 tl idi hemen bitmiş zaten 3 4 adet getirmişler

Merhaba kızlar Allah hepimize çok ama çok yardım etsin çok değişik günlerden geçiyoruz

Dün 24 lü maden suyunun etiket fiyatını 24.95 tl ye gördüm kasada 33 küsur dendi
Etiketi kasiyere gösterdim abla şimdi değişti fiyatı dedi 🙄🥴

2 gün önce 1 kilo yumurta 30 tl iken bugün 36 tl 'ye aldım

Bim'de 10 kg lik un 39.90 tl idi hemen bitmiş zaten 3 4 adet getirmişler

Rabbim yar ve yardımcımız olsun gerçekten de

Un için sıraya girmişler bim de sabah 4 tane geldiyse de hepsi anında biter kalmaz fiyatı güzel çünkü..
Yumurtanın tanesini 1 tlden alıyordu kayınpederim önceki gün 1,5 yapmışlar dedi. Molfix Bebek bezini 34 liradan alıyordum yerel marketten o bile 50 lira olmuş.. Carrefour da geçende indirim vardı gidip bakmam lazım hala indirimdeyse bir kaç paket alayım miniğe :işsiz: Eşim kızım istedi diye sabah pastırma almış 130 gr ı 55 liraya :KK57::KK57::KK57:

Stok yapsak bi türlü yapmasak başka türlü allah yardımcımız olsun..

Ben en çok elektrik kesintileri olmasından korkuyorum. Kombi yok , donarız... derin dondurucudaki herşey gider..
Bi taraftan gaz yağı falan alıp , kayınvalideme kuzune soba alalım diyorum eşim de kızyor bana komplo teorisi geliştirme diye :(

Back