• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Canım iç sesini dinle burada kimse şunu al diye net birşey diyemez
Bu aralar piyasalar toz duman resmen göz gözü görmüyor

Bir miktar tl param var kararsızım şahsen
Haklisin ablacım ne dsesm boş gümüş alayım yine o zaman ne bliym en sabit duran o 🙄 maasla da döviz almaya calsiirm

Vkfnbnkdaki gümüş bozdum diğer hesaba aktardım yeniden gümüş Alicam tek hesapda olsun istedim 😅

Selam canlarr dolar olmuş 10₺ gündem bu nla çalkalanıyor yeni farkettim takip etmedigimden. Döviz hayal oldu sanırım bana gumusden mi devam etsem ne ayy ne zormuş böyle de tam birikime karar ver pat döviz altüst olsun 😅neyse duruma göre hareket edicem artık elbet düşer umuduyla beklerim belkide gümüşe yatırıma devam ederim bilemiyorum

Selam kızlar
Eşim ortak harcama bütçemizi yapmış
Benim maaş direk ona
Kendi kredi kartı harcamam, harçlığım hariç
..
Sağlık olsun düğün yaptık, kızımızı evlendirdik sonuçta
Büyük kalemler bitiyor inşallah ocak ayında birikime geçerim diye düşünüyorum
Hayırlı olsun abla mutluluklar dilerim kızına kolay degil.bu devirde düğün yapmak 🥺 insallalh bereketlo birikimler olur ☺️

İnşallah yaparsın abla çok bakamadım buraya carcabucak biter umarım borçların ☺️
Allah razı olsun canım 😍hayırlısıyla biter borçlarım inşaallah inanıyorum

Borçlu olduklarım yabancı değil euro borcum anneme
Altın borcum küçük oğluma 😁🤭

Gunaydin hanimlar mutlu haftalar
Maas yattı ödemeler yapıldı kalan kuş kadar parayla geçinme zamani🤣

Hepimiz için mutlu huzurlu güzel bir hafta olması dileğiyle

Yine bir maaş günü , veee öncelikle kredi kartı borcumu ödedim kalan 3560 tl yi birikime ayırdım geçen haftaki ekdersi de birikime ayırmıştım

Şu an önümü net olarak göremediğim için tl olarak biriktiriyorum.
Bankadaki vadesiz hesapta tutuyorum

Bankada 17800 tl
Cüzdan kumbarada 1900 tl ( bankaya gitmeden elimin altinda bir miktar para ne olur olmaz diye bulunsun isterim )

Her zaman olduğu gibi harcamalarımı kredi kartıyla yapıyorum kontrollü bir şekilde elbette .

Back