• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bende korktum zaten sonradan eniyisi döviz gumus şeklinde ilerlemek başka türlü zor bana hafta içi arayıp kapatcam hesabı yüksek bişi ayirabilsem riske atılır da ufak miktar zor
Borsada 22 sene önce 4000 mark batırdım sonra da bildiğim şekilde yatırım birikim yaptım

Borsada 22 sene önce 4000 mark batırdım sonra da bildiğim şekilde yatırım birikim yaptım
Evet çok büyük risk sonradan bende tirsttim açıkçası
İşte gaza geldim bı anda ama benlik değil kesinlikle abla en iyisi döviz ve gümüş 😅bildiğin şeyden sasmican 😅😅

Evet çok büyük risk sonradan bende tirsttim açıkçası
İşte gaza geldim bı anda ama benlik değil kesinlikle abla en iyisi döviz ve gümüş 😅bildiğin şeyden sasmican 😅😅
Genç yaşta o tokadı yemem beni daha temkinli olmaya itti. Her şerde hayır misali
Beni de rahmetli dayım yönlendirmişti işte şöyle kazanıyorum böyle kazanıyorum diye... sonuçta dayım güvendim adamcağızın suçu yok nasip değilmiş benim borsadan kazançlı çıkmam...

Asıl kötü olan birşey daha varki dayım borsada emeklilik ikramiyesini kaybetmiş adamın psikolojisi bozuldu 15 yıl hayattan koptu bakıma muhtaç hale geldi hastalandı geçen yıl vefat etti .

Genç yaşta o tokadı yemem beni daha temkinli olmaya itti. Her şerde hayır misali
Beni de rahmetli dayım yönlendirmişti işte şöyle kazanıyorum böyle kazanıyorum diye... sonuçta dayım güvendim adamcağızın suçu yok nasip değilmiş benim borsadan kazançlı çıkmam...

Asıl kötü olan birşey daha varki dayım borsada emeklilik ikramiyesini kaybetmiş adamın psikolojisi bozuldu 15 yıl hayattan koptu bakıma muhtaç hale geldi hastalandı geçen yıl vefat etti .
Basınız sağolsun çok üzüldüm rabbim o duruma kimseyi düşürmesin herşey tecrübe oluyor bize de bı şekilde Cok teşekkür ederim abla ☺️

Amin Allah razı olsun canım

Kaç yaşındasın, çalışıyor musun ? Öğrenci misin ?
Ev hanımıyım abla 31 yaşındayım 9 senelik evliyim
meslek lisesi mezunuyum

çocuk yok tedavi gorucez insallalh

eşimin babanesi babası ve kardeşiyle yaşıyoruz annesi ben dört senelik evliyken vefat etti 4 senedir de bizle yaşıyorlar

Önceden büyük eltim bakıyordu istemedi sonradan

Yazları köydeki evde kışın da merkezdeki evde kalıyoruz

Ev hanımıyım abla 31 yaşındayım 9 senelik evliyim
meslek lisesi mezunuyum

çocuk yok tedavi gorucez insallalh

eşimin babanesi babası ve kardeşiyle yaşıyoruz annesi ben dört senelik evliyken vefat etti 4 senedir de bizle yaşıyorlar

Önceden büyük eltim bakıyordu istemedi sonradan

Yazları köydeki evde kışın da merkezdeki evde kalıyoruz
Allah çok büyük kolaylıklar versin canım hayatın hiç kolay değil ama sabredersen inşaallah mükafatı büyük
Inşaallah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲

Allah çok büyük kolaylıklar versin canım hayatın hiç kolay değil ama sabredersen inşaallah mükafatı büyük
Inşaallah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲
Sagol abla Allah razı olsun aynen zor bı hayat sabretmeye çalışıyoruz
İnsallah abla hayırlısı neyse o olsun 🥰

Selam kizlar nasilsiniz😍😍 Gecen hafta elimdeki altinlarin tamamini bozdurup kafedeki hisdemizi bir miktar daha arttirdik. Ins bereketli ve hayirli olur. Para su gibi gidiyor. Yetisemiyoruz valla. Ocaktan sonra az az da olsa biriktirmek istiyorum tekrardan. Cocuklarin okulu baya buyuk masraf kalemi oluyor. Yoksa cok daha fazla biriktirirdim. Ama egitim de bir birikimdir diye dusunuyorum.

Selam kizlar nasilsiniz😍😍 Gecen hafta elimdeki altinlarin tamamini bozdurup kafedeki hisdemizi bir miktar daha arttirdik. Ins bereketli ve hayirli olur. Para su gibi gidiyor. Yetisemiyoruz valla. Ocaktan sonra az az da olsa biriktirmek istiyorum tekrardan. Cocuklarin okulu baya buyuk masraf kalemi oluyor. Yoksa cok daha fazla biriktirirdim. Ama egitim de bir birikimdir diye dusunuyorum.
Hayırlı olsun canım bol bereketli kazançlarınız ve birikimleriniz olsun😍
En güzel yatırım elbette insana yapılan yatırımdır 😘

Günaydın geçen hafta maksülden pirinç almıştım 5 tl ye sarma ve dolmalar için dün denedim çok güzel oldu bugün biraz fazla alayım 10 tl den aşağı pirinç yok diğer yerlerde canım tatlı istiyoru izmir lokması yapan yer var akşam giderken alırım eşim nöbetçi komşumu çağırırım çayla yeriz

Günaydın kızlar size danışmak istedim
100₺ yatırdım hesabıma bir kismini vkfbnk gümüş hesabından gümüş aldım 30 TL'lik
3.92gr gümüş aldım diğer Kuvyttrk hesabima 70 TL aktardım 71 TL bakiyem Var dolar mı yoksa yine gümüş mu alsam kararsız kaldım

Toplamda 4..46 Gr gumus Var şu anda döviz için kararsız kaldım yoksa yine diğer hesapta da gümüş mu alsam bilemedim sizler daha tecrübelsiniz

Kurlar bu şekilde sizce hangisi

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-09-12-25-04-12_0cb525ec08a7ae903c0300cad8528846~2.jpg
    Screenshot_2021-11-09-12-25-04-12_0cb525ec08a7ae903c0300cad8528846~2.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2021-11-09-12-25-16-64_0cb525ec08a7ae903c0300cad8528846~3.jpg
    Screenshot_2021-11-09-12-25-16-64_0cb525ec08a7ae903c0300cad8528846~3.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 23
Toplamda 4..46 Gr gumus Var şu anda döviz için kararsız kaldım yoksa yine diğer hesapta da gümüş mu alsam bilemedim sizler daha tecrübelsiniz
Canım iç sesini dinle burada kimse şunu al diye net birşey diyemez
Bu aralar piyasalar toz duman resmen göz gözü görmüyor

Bir miktar tl param var kararsızım şahsen

Back