- 6 Ağustos 2010
- 39.617
- 70.542
- 798
Günaydın ve bereketli olsun canımGunaydin hanimlar mutlu haftalar
Maas yattı ödemeler yapıldı kalan kuş kadar parayla geçinme zamani![]()

Görevde yükselme işin ne oldu ,son durum nedir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ve bereketli olsun canımGunaydin hanimlar mutlu haftalar
Maas yattı ödemeler yapıldı kalan kuş kadar parayla geçinme zamani![]()
Tesekkur ederim ablacım yarin açıklanacak heyecanla bekliyorumGünaydın ve bereketli olsun canım
Görevde yükselme işin ne oldu ,son durum nedir ?
Hadi bakalım Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin tüm bekleyenlere ve sanaTesekkur ederim ablacım yarin açıklanacak heyecanla bekliyorum
Günaydın bereketli olsun canımGünaydın mutlu haftalar
Bende 50 TL ayırabildim sadece
Onlada gümüş aldım döviz çok yüksek su siralar
Toplam 19.54 Gr gumus oldu karşılığı 157.27 TL olarak duruyor hesapta
Döviz altın için gümüşun birikmesini beklicem bende
Sağol ablam hepimizin İnşallahGünaydın bereketli olsun canım![]()
Amin canım aminSağol ablam hepimizin İnşallah
Sız daha önceki yazılarınızda ayda 50 tl ayırabiliriz demiştiniz. Maşallah başlayınca birikim yapmaya ne güzel ufak ufak birikimleriniz büyümeye başlamış.Gümüş aldım yine 12.29 gr276.45 TL ediyor toplamda simdlik döviz almaya daha niyet edemedim yine biriksin o zaman toplu şekilde döviz almayı düşünüyorum ya da altın piyasa değerlerine göre
Evet gerçekten bende seviniyorum çok teşekkür ederimSız daha önceki yazılarınızda ayda 50 tl ayırabiliriz demiştiniz. Maşallah başlayınca birikim yapmaya ne güzel ufak ufak birikimleriniz büyümeye başlamış.
Bereketli olsun![]()
AminnnnnHadi bakalım Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin tüm bekleyenlere ve sana![]()
Şekerim nasılsın? Sınav sonucun açıklandı mı ?Aminnnnn
Insallah ablacim![]()
Ayyy evett heyecandan yazmayı unuttumŞekerim nasılsın? Sınav sonucun açıklandı mı ?![]()
HarikaAyyy evett heyecandan yazmayı unuttum
Bulunduğum ilin ilçesine teknisyen olarak atandım es durumundan ile donucem insallah tekrar hayirlisi