- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem babam oğlum ben yaşıyoruz.Amin
Ailenizle mi yaşıyorsunuz ?
Yüzdelik dilime girince 1 ek ders kaç TL ye geldi
Annem babam oğlum ben yaşıyoruz.
Yüzdelik dilime girmişim onu öğrendim ama ek dersin kaça denk geldiğini bilmiyorum.Onemli olan benden toplamda ne kadar düştüğü..
siz öğretmen misiniz
Ek dersle ilgili birkaç sorunuza daha denk gelmiştim de
143 metreküp kullanmışım metreküpü geçen yıl 1. 80 1.77 tl arasinda idiDoğalgaz da ucuz mu sizin şehirde![]()
Ve aleyküm selam canımSelam kızlar
Robot süpürgesinden memnun olanlar marka ve model paylaşabilir mi ?
Özelden direk link de atabilirsiniz ..
Kasım indirimlerinde indirime giriyorsa almak istiyorum ..
Ben hesaplamadim,ek dersi yapan mud yardımcımıza sordum neden 200 eksik yattı bana diye ,o bakıp soyledi..Evet .
İnternette 1 ders için 21-22 yazarken , eylülünki 19 küsürden yatmıştı , o sebeple sormuştum , yanlışlık mı var diye .
Sizden ne kadar düştüğünü hesaplamak için 1 dersin kaç olduğunu bilmek gerekmiyor mu ? Öteki türlü nasıl hesap yapıyorsunuz
Çünkü her ay eşit sayıda ders olmuyor ki
143 metreküp kullanmışım metreküpü geçen yıl 1. 80 1.77 tl arasinda idi
Bu yıl 2 tl
Sizin orada metreküpü ne kadar ?
Metreküp her yerde aynıdır değil mi143 metreküp kullanmışım metreküpü geçen yıl 1. 80 1.77 tl arasinda idi
Bu yıl 2 tl
Sizin orada metreküpü ne kadar ?
Ben hesaplamadim,ek dersi yapan mud yardımcımıza sordum neden 200 eksik yattı bana diye ,o bakıp soyledi
HayırMetreküp her yerde aynıdır değil mi
Metreküp her yerde aynıdır değil mi
Ek ders hesaplama robotu yükledim kaç ders girmissem robota yazıyorum hesaplıyorTam anlatamadım sanırım
200 TL eksik olduğunu neye göre hesaplıyorsunuz
Her ay hep mesela 80 saat ek ders mi oluyor , benim hiç eşit olmuyor aylara göre ders sayıları .
Mesela eylülde 18 dersti
Ekimde 22 ders .
Ben yatan parayı, 22 ye bölüp tek ders kaçtan hesaplanmış öyle buluyorum
Ek ders çizelgesine bak oradaki nöbet ders varsa kurs vs gibi etkinlikleri daha önceden paylaştığım Ek ders hesaplama programına yaz ve hesaplaTam anlatamadım sanırım
200 TL eksik olduğunu neye göre hesaplıyorsunuz
Her ay hep mesela 80 saat ek ders mi oluyor , benim hiç eşit olmuyor aylara göre ders sayıları .
Mesela eylülde 18 dersti
Ekimde 22 ders .
Ben yatan parayı, 22 ye bölüp tek ders kaçtan hesaplanmış öyle buluyorum
Şaşırdım .
Bankadan döviz hesabı açıp döviz alabilirsinGünaydın ... Bende salı günü dışarda olcam
Herkese bereketli haftalar olsun
100₺ hesaba aticam ama ne yapayım hiç fikrim. Yok belkide öylece biriktiririm ama ne bliyim hafta içi duruma göre hareket edicem
Bı de yatırım hesabı açtım ama sanırım kapaticam anlamadım bişi hisse falan o işlerde başarılı olurmuym bilemedim
Döviz hesabım varBankadan döviz hesabı açıp döviz alabilirsin
Tamam o zaman yukarıdaki mesaja da yazdım sonradan buraya da yazıyorum bilmediğin sulara girmeDöviz hesabım varaçmıştım öyle yapcam sanırım
Bende korktum zaten sonradan eniyisi döviz gumus şeklinde ilerlemek başka türlü zor bana hafta içi arayıp kapatcam hesabı yüksek bişi ayirabilsem riske atılır da ufak miktar zorTamam o zaman yukarıdaki mesaja da yazdım sonradan buraya da yazıyorum bilmediğin sulara girme