• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba kızlar. Altin uctu gidiyor, bundan sonra nasil alicaz bilemiyorum.Artik cocuklarin altin hesabina yogunlasicam ve akabildigim kadar alicam onlar adina. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Selam canlar şimdi bı hesap yaptım şimdi 274.22 TL gümüş almışım 297.79 TL ediyor şu anda 23 TL artış var sanırım gümüşe yatirimi devam etcm altın çok yüksek düşerse hemen altın Alrm diye düşünüyorum

Bugün 60 tl civarı markette harcadım öğleden sonra ziyarete gittiğim yere birşeyler götürdüm

Tavuk,süt,gofret ,halley tarzı bisküvi ve 4 yaşındaki çocuk için puzzle aldım

Annem geçen gün oğlanlara harçlık verdi bana da bugün kasaptan kıyma al diye 100 tl verdi
gerek yok dediysem de ...
neyse ihtiyaç olunca alırım .

Bugün kendime çerez sokaktaki kediler için de tavukçudan birşeyler aldım

Çerez 20 tl
Çorbalık tavuk 9.5 tl tuttu.

Kediler tüylerini dökmeseler evde beslemeyi çok isterdim ama yapım gereği besleyemiyorum.

Ama çok seviyorum hayvanları ben de elimden geldiğince sokak hayvanlarına ikramda bulunmaya çalışıyorum

Tavukçudan aldığım malzemeleri tencerede kavurup minnoşlara o şekilde vermeye çalışıyorum

Merhabalar 😊
Apartmanda su borusu değişim işi çıkardılar birdenbire..650 TL ödedim kiradan düşülecek..Bu ay eksiye dusmeyecektim ama an itibariyle eksiye dusmeye çok az kaldı

Back