Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Super ya bizimki hala yatmadı nedense.Allah bereket versinEkdersler yatırılmış ,Allah bereket versin .
Elimden geldiğince birikime devam.
Ek ders yattı ama son haftayı önümüzdeki aya aktaracaklarmis,planlar çöktüDoğalgaz 54.40tl
Elektrik 195.50 tl
Cep 184 tl
Kredi kartı 3843 tl
İlginç değil mi ilk defa böyle birşey duyuyorum sebep neymiş de öyle yapmışlar?Ek ders yattı ama son haftayı önümüzdeki aya aktaracaklarmis,planlar çöktü
Allah bereket versin
Ekim ayının ilk iş günü cumaya geldi diyeİlginç değil mi ilk defa böyle birşey duyuyorum sebep neymiş de öyle yapmışlar?
Vealeykumselam canım nasılsın ?Selam kızlar
Çok şükür şimdilik iyiyimİyiyim şükür
Sizler nasılsınız
Allah bereket versin canım gerçekten hayat şartları her geçen gün zorlaşıyor1144 TL nin 292 si ile marketten birkaç eksik aldım (sadece 3 poşet)
90 kuaför
37 kuruyemiş
200 anneme babama harçlık
20 kusur oğlanın ilaçları
180 eve bıraktım ekmek su için
180 kendime harçlık
106 elektrik faturası 31 babamın faturası
Elde var 0 , daha sırada 61 TL su faturası var..
sağlık olsun Allah bereket versin..
Hayat zorlaştı iyice
Aldıklarını güle güle kullan canım bereketli olsun.Dün kredi kartının hesap kesimi yapılmış şimdi aklıma geldi maaşı beklemedim 3862.5 tl hesabımdan ödedim. Borcu sıfırlayınca önüme daha rahat bakıyorum.
Ayın 15 inde nasip olursa Kasım ayının ekders ve maaşına kadarki süreçte cep elektrik doğalgaz faturaları için bir miktar ayırıp geri kalanını birikime eklerim .
Kışlıklarımı aldım
Yazdan 2 kaban almıştım, iki hafta önce il merkezine gittiğimde 1 tane daha hoşuma giden bir kaban gördüm onu da aldım.
4 tane de botum var beni nasip olursa birkaç kış daha idare ederler
Giysi olarak da yeterince birkaç sene daha almama gerek yok ama yine de arada birkaç parça alıyorum çeşit olsun diye.
Dün sipariş ettiğim spor ayakkabılarım geldi böylece 4 adet spor ayakkabım oldu
Geçenler de 1 spor ayakkabımı ihtiyaç sahibine verdim birkaç kez anca giymiştim kalıbı dar gelmişti
Bugün de ayakkabı dolabındaki 2 spor ayakkabısı gözüme takıldı vermeye karar verdim onlar da yepyeni birisinin işine yarasın .
Ben de kalanlara da Allah bereket versin![]()
Allah razı olsun canım az daha sabır herşey yoluna girecek göreceksin hayırlısıylaAldıklarını güle güle kullan canım bereketli olsun.
Ek ders hayal kırıklığı oldu bana,sadece ihtiyaçlara gitti ve eksi 500 kapandı,bir de faturalar.Allah can sağlığı versin.15 inde kısmetse yine kira,SGK,kk ödemesi filan yaparım,ihtiyaçları alırım yine.
Allah bereket versin
Amin canım senden deAllah razı olsun canım az daha sabır herşey yoluna girecek göreceksin hayırlısıyla
Dediğin gibi sağlık huzur versin Allah'ım
Kolay gelsin.Selam kızlar
Hem isyeri hem düğün hazırlıkları yoğun bir koşturmaca var hayatımda
Damat bohçasi ve kv bohçasi için alışveriş yapmak istiyorum
Sizce neler olmalı içinde