Ooo erken yatmış eğitim ödeneği Allah bereket versin.Ben de dün ciciler aldım kendime azıcıkBugün eğitim ödeneği yatırılmış, Allah bereket versin
Dün maaşın kredi kartı ödemesini yaptıktan sonra arta kalanı birikime ayırmıştım
Eğitim ödeneğini de birikime ayırdım
Önümüzdeki ek Ders döneminde sanırım sınav ücretini de yatırırlar.
Ekim 15 e kadar kredi kartı ve ekim ayı ilk haftaki yatırılan ek ders ile idare ederim inşaallah
Evet erken yatırılmış ben de ayın sonuna doğru yatırılır mı acaba derken bir baktım bankadan mesaj aldım" hesaba para girişi oldu "diyeOoo erken yatmış eğitim ödeneği Allah bereket versin.Ben de dün ciciler aldım kendime azıcıkçok ihtiyaç var daha gram alırım ama yine inşallah yarin
Sağol canım aminEvet erken yatırılmış ben de ayın sonuna doğru yatırılır mı acaba derken bir baktım bankadan mesaj aldım" hesaba para girişi oldu "diye
Cicilerini güzel günlerde kullan canım
Harika bereketli olsun canımSağol canım amin
Az önce bir gram altın aldım sağlam olsun diye
Kumbaraya başlayacağım ben de inşallah.Evde plastik bir kutuya attığım bozukluklar 50 tl olmuş
A 101 de bütünlettim doğru cüzdan kumbaraya gitti bile ...Allah bereket versin.
Normalde kumbara yapma gibi niyetim yok ama yanımda metal para taşımak istemiyorum çok fazla ağırlık yapıyor diyeKumbaraya başlayacağım ben de inşallah.
Bugün annemin tel taksidi kesildi 310 TL kaldı 3 taksit.
Güle güle kullan canımLcw 'den 5 parça giysi aldım Toplam 379.95 tl tuttu kredi kartı ile tek çekim yaptım.
Oğlana da 50 tl kontör yükledim.
Günaydın nasılsınGunaydin hatunlar
Merhaba canım nasılsın? Hayat nasıl gidiyor?Gunaydin hatunlar
Günaydın nasılsın
Iyiyim kizlar . Cok yoğun geçiyor günlerim. Kızım 8. Sınıf birazda stresimiz var. Bol harcamali az birikimli 2 ay geçiriyoruz kasıma duzeliriz insallah beMerhaba canım nasılsın? Hayat nasıl gidiyor?
Allah her konuda yardımcınız olsun canımIyiyim kizlar . Cok yoğun geçiyor günlerim. Kızım 8. Sınıf birazda stresimiz var. Bol harcamali az birikimli 2 ay geçiriyoruz kasıma duzeliriz insallah be
Atamalarımız olmadı hala bekletiyorlar cok gerginiz. Kayıp her ay 1300tl civari çünkü.
Sizde ne var ne yok?
Ben bu yıl konserve yapmadım üşendim, dondurucuya koydum ilk kez domates filanAllah her konuda yardımcınız olsun canım
Kızına da şimdiden başarılar diliyorum
Kendi adıma şimdilik çok iyiyim
Oğlanları hafta sonu okullarına gönderdim
Hafta içi okul ev vs çarşı pazar derken zaman gelip geçiyor
Bir taraftan kış hazırlıkları vs
Amin ablacım.Allah her konuda yardımcınız olsun canım
Kızına da şimdiden başarılar diliyorum
Kendi adıma şimdilik çok iyiyim
Oğlanları hafta sonu okullarına gönderdim
Hafta içi okul ev vs çarşı pazar derken zaman gelip geçiyor
Bir taraftan kış hazırlıkları vs
Sağlıkla huzurla yiyin canım hazırlıkladıklarınızıAmin ablacım.
Ben bitirdim kış hazırlıklarını çok şükür. Gelecek Yaza kadar kılımı bile kıpırdatmam
Insallah ablacım hep beraberSağlıkla huzurla yiyin canım hazırlıkladıklarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?