Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bu aralar harcamalar oldukça fazlalaştı
Dolar düştükçe de dolar alıyorum
Artık hayırlısıyla okullar açılsa çok uzadı

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı huzurlu cumalar kızlar

Bir tanıdık memleketinden üzümler getirmiş ben de onları kurutmak için balkona koydum ilk defa deniyorum hayırlısı

Eklentiler

• 20210826_164406.jpg
    253,2 KB · Görüntüleme: 49
Bugün elektrik faturası 166.20 tl yazılmış hemen ödedim

Bu hafta mümkün olduğunca evdeki olan yiyeceklerle menüler hazırlamaya karar vermiştim
Aferin bana çok büyük oranda hedefimi gerçekleştirdim bu hafta mutfak için sadece 20 tl harcadım
Soğan kavun ve gazoz alarak

Trendyoldan manuel meyve sıkacağı , içli köfte aparatı ,kavanoz hunisi,kevgir sipariş ettim 112 tl tuttu

Tanıdıklardan da bahçelerinden biber salatalık domates fasulye vs gibi şeyler vermişlerdi sağolsunlar

Bundan sonra da elimden geldiğince aynı şekilde devam etmeye çalışacağım nasipse inşaallah

Son düzenleme:
Günaydın mutlu huzurlu pazarlar

Balkonda bir kahvaltı keyfi yaptım biraz daha balkonda vakit geçirir sonra ufak çaplı ev işlerine bakarım

Bugün küçük oğlumla köye bir tanıdığıma gideceğiz nasipse

Neredeyse Eylül ayı geldi çattı sonbahar bütün güzellikleriyle gelsin inşaallah

Geçen hafta bursluluk sınavı başvurusu yapmıştım ilk etapta çıkmadı sonra mesaj geldi sınav görevi vermişler hayırlısı olsun

Buralardayim ablacım

Bugün saat 06.00 da kalktım
Kahvaltı hazırladım çocuklara ayrıca valizlerini de hazırladım
Saat 08.30 da evden çıktım sınav görevine gittim

Oğlanlara bu ay 200 er tl verdim

Cüzdan kumbaraya devam dolar düştükçe de almaya çalışıyorum

Yarın inşaallah okullar bir daha kapatılmamak üzere açılır ,amin

Annemi de aldım öğleden sonra hasta ziyaretine gittim

Sizler nasılsınız kızlar?

Okulla ilgili duana amiiňnnn
İyiyim ben şimdilik şükür.Cuzdan kumbaraya başladım ben de açılış 200 ₺ Allah bereket versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…