- 6 Ağustos 2010
- 39.606
- 70.525
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de okula gidip gelmekten cokkk mutluyum,Allah daim etsinGünler sanki adeta büyük bir hızla akıyor
Okula gidip geliyoruz ,mutluyum huzurluyum
Oğlanlar okullarına gittiler
Bugün okul dönüşü Bim 'den 5 kg lik efsane pirinç aldım bugün indirimdeydi 39.90 tl
İihtiyacınız varsa değerlendirin kızlar![]()
Merhaba canımEvet ben de okula gidip gelmekten cokkk mutluyum,Allah daim etsin
Doğalgaz 20 geldi otomatik ödendi.15 ini beklemekteyim yazın açıldım 1000 lik kredi kartımin limitini 2700 yapmıştım sıfırlamam gerekiyor bir an önce ve tabiki limiti 1000 e geri düşürmek![]()
Evet gerçekten tuhaf. Benim 13.5 tl 1 aylık bedelBu arada doğalgazin 10 günde 20 gelmesi normal gelmiyor bana.Benim doğalgaz faturalarım apartmanda herkesten yüksek geliyor oysaki kısıkta yakıyoruz kışın..
Not : sıcak su kapalıydi banyo yapmadıkça
Bir keresinde kombi servisini arayıp sormuştum,kombimin tasarruflu kombi olmadığını söylemişti.Yogusmali kombiden bahsetti 6000 filan demişti ona da.Daha da kime sorsam bilmiyorum.Ev büyük ondan mı bilmiyorum.Evde annem kışın 3 petek kapatmıştı,ne yaptıysak yüksek geliyor.Evet gerçekten tuhaf. Benim 13.5 tl 1 aylık bedel
Bu neden olur bunu bir araştır istersen canım
Hımmm şimdi oldu benim kombi tam yoğuşmalı yalan olmasın 2 sene önce sanırım 5500 tl idi sanırımBir keresinde kombi servisini arayıp sormuştum,kombimin tasarruflu kombi olmadığını söylemişti.Yogusmali kombiden bahsetti 6000 filan demişti ona da.Daha da kime sorsam bilmiyorum.Ev büyük ondan mı bilmiyorum.Evde annem kışın 3 petek kapatmıştı,ne yaptıysak yüksek geliyor.
Ben de iki sene önce aramıştım kombiciyi,şimdi kim bilir kaç paraHımmm şimdi oldu benim kombi tam yoğuşmalı yalan olmasın 2 sene önce sanırım 5500 tl idi sanırım
Ortalama 6000 7000 tl civarıdırBen de iki sene önce aramıştım kombiciyi,şimdi kim bilir kaç para
Tutup kombi mi alayım bilemedim kiraciyim bu evden çıkınca gideceğim ev kombili olur mu olmaz mı bilmiyorum kiOrtalama 6000 7000 tl civarıdır
Başkasının evine kombi almak pek mantıklı gelmedi banaTutup kombi mi alayım bilemedim kiraciyim bu evden çıkınca gideceğim ev kombili olur mu olmaz mı bilmiyorum ki
Yani aynen..Ev alıp çıkacağımi bilsem eskisini geri takip yenisini yanımda götürürdüm diyeceğim de o da pek mümkün görünmüyorBaşkasının evine kombi almak pek mantıklı gelmedi bana
Ben artık basmati pirinç kullaniyorum çok lezzetli ve daha sağlıklı tavsiye ederim. Ona alışınca normal pirinç yiyemiyorsunGünler sanki adeta büyük bir hızla akıyor
Okula gidip geliyoruz ,mutluyum huzurluyum
Oğlanlar okullarına gittiler
Bugün okul dönüşü Bim 'den 5 kg lik efsane pirinç aldım bugün indirimdeydi 39.90 tl
İihtiyacınız varsa değerlendirin kızlar![]()
Merhaba canım evet bayağı masraf oldu benim de ya Allah'tan annem bu ayın SGK sini kendi ödedi,biraz kolay toparlarim inşallah bu sayedeMerhaba hanimlar gunaydin.
Okullar açıldı fakat vaka sayıları çok fazla umarım kapanmaz.
Cok fena masraf ettik bu ay fenalardayim![]()
Allah bereket versin canımGünaydın kızlar hayırlı sabahlar maaşlarımız bereketli olsun
2564 tl kredi kartı borcumu ödedim
Maaşın geri kalanını birikime ayırdım, Allah bereket versin.
Allah bereket versin canımGünaydın arkadaşlar
Güne kirayı ödeyerek başladım.350 faturalara ayırdım.1700 kk ödeme yapıp limiti düşürdüm.500 eksiye kesildi.Kalan para ile biraz kıyafet ve gıda alışverişi yapacağım kısmetse bugün. 2 gram alırım diye düşünüyorum.Kirtasiye yardımı ile de 1 gram alırım diye düşünüyorum,geri kalanı kk borcuna veririm.İstesem bu ay kk tamamını kapatirdim ama kırtasiye ve ek ders ile kapatırım.