Kolay gelsin canım.Iyi akşamlar
Herkes iyidir umarım,
Iyi ve yoğun günler geçiriyorum
Yagmurki ne yağmur çamur yağdı resmen cantamla montum berbat haldeYağmurlu güzel bir günden merhabalar
Gözün aydın şekerim çok güzel bir haber hayırlı sonuçlar gelsin inşaallahSelam hanimlar
Sınavdan iyi bir puan aldım
Mülakata girip yerleştirme icin tercih yapacağız mayıs sonunu bulur diyolla.
Hayirlisi olur insallah
Sagol ablacim insallah dualarınızı beklerimGözün aydın şekerim çok güzel bir haber hayırlı sonuçlar gelsin inşaallah
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Sagol ablacim insallah dualarınızı beklerim
Gelecegimiz icin burdan gelen maas farkına ihtiyacim var
Niyet hayır , akıbet de hayrolsun inşaallah canımSagol ablacim insallah dualarınızı beklerim
Gelecegimiz icin burdan gelen maas farkına ihtiyacim var
Allah razı olsunNiyet hayır , akıbet de hayrolsun inşaallah canım
Hayırlı uğurlu bol bereketli olsun inşaallah canımSelam arkadaşlar
Varyemez BES iadesinin bir kısmını bir saat önce yatırdılar.Saat 17.00 olmadan kuyumcuya koştum 440 tan 7 gram altın aldım,yarın da gerisini yatırırlarsa yarın da yettiği kadar almayı düşünüyorum kısmetse 5 tane daha alabilirim diye hesapladım.Sonra da hepsini bütünleştirim Allah bereket versin haya güya gitmesin inşallah
Amin canım sağolHayırlı uğurlu bol bereketli olsun inşaallah canım
Listeye ekledimSelam arkadaşlar
Varyemez BES iadesinin bir kısmını bir saat önce yatırdılar.Saat 17.00 olmadan kuyumcuya koştum 440 tan 7 gram altın aldım,yarın da gerisini yatırırlarsa yarın da yettiği kadar almayı düşünüyorum kısmetse 5 tane daha alabilirim diye hesapladım.Sonra da hepsini bütünleştirim Allah bereket versin haya güya gitmesin inşallah
Tesekkur ederim canim insallah
Allah bereket versin insallahSelam arkadaşlar
Amin inşallah teşekkürlerAllah bereket versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?