Allah dünyada ve ahirette hayırlılarla karşılaştırsın canım6 çocuk büyütmüşler ama evlenip gittiler diye o günleri unutmuş gibiler, benciller
Amin canım sağol inşallahAllah dünyada ve ahirette hayırlılarla karşılaştırsın canım
Huysuz insanla başedilmez
Ben diyette olduğum için mümkün olduğunca erken yemek yiyiyorumAmin canım sağol inşallah
İnşallah başımıza bela olmazlar yeterince sıkıntı var zaten..
Ogluslar yok galiba canım
Şunları yapıyorumGrup sessiz..
Sabah kalktık kahvaltı yaptık,oglus babayla çıktı arkadan temizlik yaptım,sonra annemle çıkıp hem biraz hava aldık hem bir iki alışveriş yaptık hem bir yerde biseyler yedik eve geldik şimdi de sessiz sessiz oturuyoruz
Çay koydum çay içeriz
Sizler ne yapıyorsunuz
Bu arada bakmayın güldüğüme dün alt komşu eve zabıta yollamış çok sinir bozucu ama düşünmemeye çalışıyorum.
Ben gündem de takip edemiyorum bu ara anca çocuk ev işi okul..MB başkanı ?Günaydınnn iyi pazarlarr
Gündemi ilgiyle şaşkınlıkla takip ediyoruzPurpplee canım. Bakalım yarın neler olacak mb başkanı görevinden alındı daha başka bir sürü değişiklik yapıldı
Merkez bankası başkanı canımBen gündem de takip edemiyorum bu ara anca çocuk ev işi okul..MB başkanı ?
Yaaaaa ben de önümüzdeki 5 gün içinde beş iadesi bekliyordum altına çevirmek içinKızlar günaydın altın 461 tl yi geçmiş
Üzülme piyasalar durulur 535 leri görüp düşen altın buYaaaaa ben de önümüzdeki 5 gün içinde beş iadesi bekliyordum altına çevirmek için
İnşallah canımÜzülme piyasalar durulur 535 leri görüp düşen altın bu
Hayırlısıyla 400 ve altında alman dileğiyle canım
Abla bereketli olsunBirikime devam 40tl atım kumparaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?