Hemen ekliyorum bereketli olsun canımMerhaba hanımlar
Varyemez 422 den 3 gram altın aldım biraz da Euro alabilirsem yazarım
3 gramı yukarı çıkamadım daha Allah bereket versin
Amin canım aminHanımlar hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah
Sağol canım aminHemen ekliyorum bereketli olsun canım
Amin canım amin
Euro olarak biriktir o zamanHala tek kurus birikim yapamadim
Varyemez Abla de bana hele napim. Su Onumuzdeki 2 ay basinda elime iyi para gececek.
Ama gel gör ki su eksik bu eksik diye diye harcarim ben o paralari. Cok eminim bundan. Altin isi zor. Yurtdisindayim cunku
Sabah online derslerim başlamadan ben de gittim ayçiçek yağlarından 4 tane aldım geçenlerde de 3 tane almıştım epey gider diye düşünüyorumGünaydınlarrr
Evi topladım mutfağı topladım. 101 e uğradım. 2 lt süt bir 10 tl üstüne ind, activex 3lü bahçe seti oğluşa 2 küçük süt bir tane hindi salam 63 tl tuttu...
Okula geldik güzel bir gün olsun hepimize inş.
Bereketli olsun canım. Bu 10 tl alışveriş yapanca aldığım indirimli ürünlerin fiyatı gerçekten iyi oluyor.Sabah online derslerim başlamadan ben de gittim ayçiçek yağlarından 4 tane aldım geçenlerde de 3 tane almıştım epey gider diye düşünüyorum
Sağolasın canımBereketli olsun canım. Bu 10 tl alışveriş yapanca aldığım indirimli ürünlerin fiyatı gerçekten iyi oluyor.
Euro olarak biriktir o zaman
Parayı alınca güvenli bir yere sakla kimseye söyleme
Merhaba canımGrup sessiz..
Sabah kalktık kahvaltı yaptık,oglus babayla çıktı arkadan temizlik yaptım,sonra annemle çıkıp hem biraz hava aldık hem bir iki alışveriş yaptık hem bir yerde biseyler yedik eve geldik şimdi de sessiz sessiz oturuyoruz
Çay koydum çay içeriz
Sizler ne yapıyorsunuz
Bu arada bakmayın güldüğüme dün alt komşu eve zabıta yollamış çok sinir bozucu ama düşünmemeye çalışıyorum.
Alta çok ses gidiyormuş her gün eşyaları oradan oraya çekiyorsunuz diyorlar yok öyle bisey,devamlı sopa vuruyorlar tavana ya da kapıda bitiyorlar. Oğlan yerde yuvarlanıyor bir yuvarlanma öğrenmiş,arada koştuğu da oluyor ama aklımıza geldikçe dikkatini başka yöne kaydırıp oturtuyoruz.Bazeb de cidden bişey yokken sopa sesi geliyor birbirimize bakıyoruz ne oldu ki şimdi dercesine..Evde başka da ses olmuor babam odasından çıkmıyor annem TV başında bir oğlan işte arada ses yapıyor 2.5 yaş çocuğuna ne kadar dur diyebiliriz yapma deyince daha çok yapıyor bir de iki yaş krizleriMerhaba canım
Hayırdır niye zabıta yollamış
Hiç mi çocuk büyütmemişler acabaAlta çok ses gidiyormuş her gün eşyaları oradan oraya çekiyorsunuz diyorlar yok öyle bisey,devamlı sopa vuruyorlar tavana ya da kapıda bitiyorlar. Oğlan yerde yuvarlanıyor bir yuvarlanma öğrenmiş,arada koştuğu da oluyor ama aklımıza geldikçe dikkatini başka yöne kaydırıp oturtuyoruz.Bazeb de cidden bişey yokken sopa sesi geliyor birbirimize bakıyoruz ne oldu ki şimdi dercesine..Evde başka da ses olmuor babam odasından çıkmıyor annem TV başında bir oğlan işte arada ses yapıyor 2.5 yaş çocuğuna ne kadar dur diyebiliriz yapma deyince daha çok yapıyor bir de iki yaş krizleri
6 çocuk büyütmüşler ama evlenip gittiler diye o günleri unutmuş gibiler, bencillerHiç mi çocuk büyütmemişler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?