Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Eklentiler

• IMG_20210324_085600.jpg
    IMG_20210324_085600.jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 36
Selam arkadaşlar ❤️
Varyemez Varyemez BES iadesinin bir kısmını bir saat önce yatırdılar.Saat 17.00 olmadan kuyumcuya koştum 440 tan 7 gram altın aldım,yarın da gerisini yatırırlarsa yarın da yettiği kadar almayı düşünüyorum kısmetse 5 tane daha alabilirim diye hesapladım.Sonra da hepsini bütünleştirim 😊Allah bereket versin haya güya gitmesin inşallah 🤲
Aldığın Altınlar bereketli olsun canım.

Oğlusla bugün AVM ye oyun odasına gittik.Ucuncu oldu bu,bensiz bir yerde bulunup vakit geçirmeyi öğrensin istedim iyi de oldu.Hava da bir kar bir yağmur derken şekilden şekile girdi ama yine de güzeldi 😊

Günaydınlarrr
Kızımla karatay kahvaltısı keyfim mutfağı topladım kahve keyfisi yaptık. Kızıma ekmek yaptım. Oğluşla okuldayız.
Altın alım fırsatı verdiğinde 20 gr 3lü burma yapma planım var kısmet olursa:KK39: talye geçtim bekliyorum. Allah'ım uzman olucizz yakında:-)

Merhaba arkadaşlar
Varyemez Varyemez 445 TL den 6 gr daha aldım Allah bereket versin.Ellimdeki gramlari tumletmek istedim fakat elinde 5 lik 10 Luk yokmuş.Basks kuyumcuya gittim gramlari bayağı inceledi ve siz en iyisi aldığınız yerde tumletin o malını daha iyi bilir ambalajından açmamız gerekiyor açarsak ve iade etmemiz gerekse değer kaybeder mağdur olmayın dedi.Aldigim kuyumcuda tükenmeden gidip butunleteyim diyorum bakalım

Merhaba arkadaşlar
Varyemez Varyemez 445 TL den 6 gr daha aldım Allah bereket versin.Ellimdeki gramlari tumletmek istedim fakat elinde 5 lik 10 Luk yokmuş.Basks kuyumcuya gittim gramlari bayağı inceledi ve siz en iyisi aldığınız yerde tumletin o malını daha iyi bilir ambalajından açmamız gerekiyor açarsak ve iade etmemiz gerekse değer kaybeder mağdur olmayın dedi.Aldigim kuyumcuda tükenmeden gidip butunleteyim diyorum bakalım
Hayırlı uğurlu olsun canım 😍

Günaydınlarrr:KK36: hayırlı cumalar olsun...
Piyasalar çok karışık. Bileziğimi almak için ne kadar bekleyebilirim bilmiyorum. Bugün gidip alasım var.
Ev fiyatları çok yüksek ve satılan ev olmamasına rağmen evlere zam geliyor çok ilginç:KK12:

Back