Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım.Iyi akşamlar
Herkes iyidir umarım,
Iyi ve yoğun günler geçiriyorum
Yagmurki ne yağmur çamur yağdı resmen cantamla montum berbat haldeYağmurlu güzel bir günden merhabalar![]()
Gözün aydın şekerim çok güzel bir haber hayırlı sonuçlar gelsin inşaallahSelam hanimlar
Sınavdan iyi bir puan aldım
Mülakata girip yerleştirme icin tercih yapacağız mayıs sonunu bulur diyolla.
Hayirlisi olur insallah
Sagol ablacim insallah dualarınızı beklerimGözün aydın şekerim çok güzel bir haber hayırlı sonuçlar gelsin inşaallah![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Sagol ablacim insallah dualarınızı beklerim
Gelecegimiz icin burdan gelen maas farkına ihtiyacim var![]()
Niyet hayır , akıbet de hayrolsun inşaallah canımSagol ablacim insallah dualarınızı beklerim
Gelecegimiz icin burdan gelen maas farkına ihtiyacim var![]()
Allah razı olsunNiyet hayır , akıbet de hayrolsun inşaallah canım![]()
Hayırlı uğurlu bol bereketli olsun inşaallah canımSelam arkadaşlar
Varyemez BES iadesinin bir kısmını bir saat önce yatırdılar.Saat 17.00 olmadan kuyumcuya koştum 440 tan 7 gram altın aldım,yarın da gerisini yatırırlarsa yarın da yettiği kadar almayı düşünüyorum kısmetse 5 tane daha alabilirim diye hesapladım.Sonra da hepsini bütünleştirim
Allah bereket versin haya güya gitmesin inşallah
![]()
Amin canım sağolHayırlı uğurlu bol bereketli olsun inşaallah canım![]()
Listeye ekledimSelam arkadaşlar
Varyemez BES iadesinin bir kısmını bir saat önce yatırdılar.Saat 17.00 olmadan kuyumcuya koştum 440 tan 7 gram altın aldım,yarın da gerisini yatırırlarsa yarın da yettiği kadar almayı düşünüyorum kısmetse 5 tane daha alabilirim diye hesapladım.Sonra da hepsini bütünleştirim
![]()
Tesekkur ederim canim insallah
Allah bereket versin insallahSelam arkadaşlar
![]()
Amin inşallah teşekkürlerAllah bereket versin insallah![]()