Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Varyemez Varyemez bugün hiç yazmadın canım iyisin değil mi ?
Merhaba canım iyiyim sağolasın hafta sonu oğlanlar okullarından geldiler
Büyük oğlan pazar günü okula geri gitti onun valiz hazırlığı biraz ona vakit ayırdım
Onu yolcu ettim anneme yaptıklarımdan götürdüm filan derken yorulmuşum erkenden uyudum 🥰😍

Maaş geceden eft yaptığım halde diğer banka hesabına şimdi geçti.
Kredi kartı borcunu ödedim
Daha erken saatte yatırılmış olsaydı boş derslerim vardı kuyumcuya giderdim nasip değilmiş 🙂

Maaş geceden eft yaptığım halde diğer banka hesabına şimdi geçti.
Kredi kartı borcunu ödedim
Daha erken saatte yatırılmış olsaydı boş derslerim vardı kuyumcuya giderdim nasip değilmiş 🙂
Niye EFT yapıyorsun canım maaş kartın kayıp mı.. Allah bereket versin ben de biraz gram biraz döviz alicam ins..kactan aldın gramlari

Niye EFT yapıyorsun canım maaş kartın kayıp mı.. Allah bereket versin ben de biraz gram biraz döviz alicam ins..kactan aldın gramlari
Teb il merkezinde ben işbankasına havale ediyorum hesabımdan kredi kartını da ödeyip geri kalanı atm den çekiyorum

Altını 424 tl den aldım

Günaydın kızlar
420 tlden 3 gr altın aldım. Bu ay taksit fazla olduğundan birikim bu kadar oldu şimdilik. mümkün olduğunca tasarruflu gidip nakit ayırdığım paradan biraz daha yatırım yapma planım var inşallah yapabilirim.
Sizlerin yatırımları da bereketli olsun:KK36:

Günaydın kızlar
420 tlden 3 gr altın aldım. Bu ay taksit fazla olduğundan birikim bu kadar oldu şimdilik. mümkün olduğunca tasarruflu gidip nakit ayırdığım paradan biraz daha yatırım yapma planım var inşallah yapabilirim.
Sizlerin yatırımları da bereketli olsun:KK36:
Bereketli olsun canım 🥰

Bugün yemekte hamburger var😉

Eklentiler

• IMG_20210317_130740.jpg
    IMG_20210317_130740.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20210317_123431.jpg
    IMG_20210317_123431.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 28
Back