Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bizim ek ders az önce yattı şükür Allah bereket versin
-35 te filandim imdadıma yetişti Ne zamandır 500 u eksiye gidiyordu.şimdi o paranin bir kismi ile ödemelerden birini yapıp kalanını ev harçlığı olarak ayıracagim inşallah.
Canlı ders başladı ilk arada neeye vereceğime karsr vereyim
Bu arada benim fatura ödemeleri hep 15 inden sonra

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Kosturmacadan yazamadim kac gundur. Birikimler maaslar ek dersler bereketli olsun Biz de kizimin okul.kaydini yaptiracagiz. Bakalim insaallah eldeki altinlara ve borsadaki paraya dokunmadan halletmeye calisacagiz. Olmazsa da taksitli yazdiralim.dedik. İnsaallah haftaya netlestirip hallederiz. Önümüzdeki.bir lac ay birikim yapamayabilirim ama olsun elimdekilere dokunmasam o da yeter bana.

Merhaba canım şimdilik iyiyim
Dün okula gittim çok mutlu oldum
Allah kolaylık versin ödemelerinde

Varyemez vayyy pro olmuşsun canım ne gibi avantajları var
Merhaba canım sağolasın
Nevrestenin konusundaki yiyecek hazırlama yarışmasına katılan ürünlere verdiğim oy sonucunda pro üye olmuşum

Alttaki topikte olan üyeleri görebiliyorum

Günaydın arkadaşlar
Okulda oglenciyim,sabah hava çok güzeldi oglusla dışarı çıktık biraz alışveriş yaptık bankaya gidip annemin SGK sinin 500 unu yatırdım.Ek dersin 500 unu sağlama almış oldum ama tabi eksiye girmeden maaşa yetişebilirsem ne ala

O da bir birikim iyi yapmışsın canım Allah kolaylık versin

Iyi gecelerrr
Unvanda yukselme sınavına girdim sali günü
Baraji gecerim gibi
İlde kadro acarlarsa maaşa net 900tl artış. Insallah Rabbim. Hayırlıysa olsun
Haydi bakalım tatlım hakkında hayırlısı olsun
İnşaallah kazandığın sonucunu da alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…