- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Seninde hayırlı olsun ablacım,Ah ah bir kere bende yarışmaya gitmiştim tabi birinci olamadım sonradan verildi oy kullanınca pro
Hiç bir şey ya kolum ağrıyor yarın emara gireceğimAbla nasılsın, neler yapıyorsun?
Teşekkür ederim benim bence bir seneyi keçti sen nasılsın görüşmeyeliSeninde hayırlı olsun ablacım,
İyiyim çok şükür ablacım sen nasılsın toparlandın mı birazTeşekkür ederim benim bence bir seneyi keçti sen nasılsın görüşmeyeli
Mecbur toprlanmam lazım hayat devam ediyor çocuklar içinİyiyim çok şükür ablacım sen nasılsın toparlandın mı biraz
Rabbim yardımcın olsun ablacımMecbur toprlanmam lazım hayat devam ediyor çocuklar için
Allah razı olsunRabbim yardımcın olsun ablacım
Aynen devam ediyor ablacımVaryemez birikim nasıl gidiyor ben toruna küpe aldım birikime devam dün 30 tl atım birikim bakayım ne kadar olmuş
Allah yardımcın olsun ablacımMecbur toprlanmam lazım hayat devam ediyor çocuklar için
Teşekürler teyzesiAynen devam ediyor ablacım
Kuzucuk güle güle güzel günlerde kullansın
GünaydınGünaydın kızlar
Merhaba canım ,aminGünaydın arkadaşlar
Hayırlı ve huzurlu bir gün olsun
Abla geçmiş olsun Allah şifalar versin .Hayattaki en önemli şey sağlık .Sağlık olmayınca hiçbirşey olmuyorSelâm kızlar dün emar için doktora gitim sonuç beliyoruz
Kolum halen ağrıyor iş fazla yapamıyorum sol elimle 4 Batanye yıkadın serildi namazliklar yıkadım bulaşık makinesi ini boşaltım tabi onuda sol elimle yemek ve çamaşır yapa biliyorum öbür işleri kızım ve oğlum yapıyor
Aynen sağlık önemli özgeMerhaba canım ,amin
Abla geçmiş olsun Allah şifalar versin .Hayattaki en önemli şey sağlık .Sağlık olmayınca hiçbirşey olmuyor
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?