Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sabahları biraz cok tüketiyorsun canim bn o zaman domates haşlanmış yumurta yesillik bide erkenden limonlu su içerdim sıcak aksam ve oglende kabak haşlayıp yoğurtla yerdim ara öğün yapmazdim ama cok çay içerdim o zaman bekar ve çalışıyordum o günlerden eser yok şimdi bebegim sağlıkla doğsun kendime bakıcam biraz

Bugünkü kahvaltım

1. Ara öğünde 125 ml kefir ile maden suyunu karıştırıp içtim
2. Ara öğünde 1 armutu düdüklü tencerede yarım çay bardağı kadar su ilave edip haşladım

Ve akşam yemeğim 2 kabağı 1 diş sarımsakla soteledim yoğurt ve üzerine 1 çay kaşığı acı biber ve 2 ceviz koydum

Eklentiler

• 20210224_171541.jpg
    136 KB · Görüntüleme: 49
  • 20210224_131021.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 20210224_090338.jpg
    154,9 KB · Görüntüleme: 55
Günaydın arkadaşlar
Canlı derslerim bitti biraz dışarıda oglusla hava almaya çıkarım,para çekmem gerekiyor zaten.
Sizler neler yapıyorsunuz

Günaydın arkadaşlar
Canlı derslerim bitti biraz dışarıda oglusla hava almaya çıkarım,para çekmem gerekiyor zaten.
Sizler neler yapıyorsunuz
Günaydın canım

Ben de sabah erkenden kalktım akşam yemeğimi hazırladım
Markete gittim bugün A101 de meyve sebzede perşembe indirimi var
Sonra anneme uğradım
Birazdan eve geçerim online derslerim var öğleden sonra...

Afiyet olsun canım verirsin bu gidisle valla

hayırlı aksamlar kızlar cok yorgunum desem. ınanırmısınız ablam yenı dogum yattı bebıs 3gunluk ve suan aralıklı aglıyırmuş. karnı tok altı temiz. doktor gaz sancısı demış 3gunluk gaz sancısı olurmu bilemedım.. tabıkı karnıda sertmiş
benım pasa hıc yasattırmadıgı için sancıyı bilemedım sımdı

Merhaba Varyemez abla ve topikdaşları :) öğretmen olanlara, çocuğu olanlara yeni yüzyüze dönemin hayırlı olmasını dilerim.

Bana gelince, okullar açılacağı için kendi ilçeme, evime geldim. Alışveriş, stokluk işlerimi hallettim. Birikim namına pek bir şey yapamadım en son iki çeyrek almıştım ama nakit olarak kendime ''güvence'' dediğim 4 aylık maaşım kadar birikim yaptım. Bundan sonra ne için biriktirmeliyim, neden birikim yapmalıyım bir fikrim yok. Sağlık olsun, ihtiyaç oldukça karar veririm herhalde ama alıyım, takıyım, giyiyim kafasındayım şu aralar. En büyük gider kalemim de benzin son zamanlarda, aileme git- gel yaptığım için.

Herkese bol birikimli, sağlıklı günler dilerim..

Selam, yoğunluktan gelemiyorum,
Nasılsıniz
Merhaba canım kendi adıma çok şükür şimdilik iyiyim

Önümüzdeki hafta 8 lerle yüz yüze eğitim başlayacak, oğlanlar okullarına gidecekler

Diyete devam 11 kasımdan bugüne 10.3 kg gitmiş

Biraz kendime alışverişler yaptım internetten giysiler ,kitaplar ...

Günler o kadar hızlı geçiyor ki hızına yetişemiyorum

Benim büyük oğlan da gazdan ağlıyor kaskatı kesiliyordu yeni doğduğu günlerde ,yavrum görsen sanki çatlayacak
Papatya çayı demleyip çay kaşığı ile vermiştik annemle
Aradan birazcık vakit geçince bizim edepsiz başlamıştı yellemeye
Biz de tabi ohhh çekmiştik

Bol bereketli olsun canım

aynı bızım fıstık gibi hanım efendide baslamiş aglamalara

Merhaba kızlar

Bu ocak ayından Bu yana haftalık 300 tl nin altında bir harcama yaptığım nadir hatta 450 tl yi bulan hafta olmuş dünyanın çivisi iyice kopmuş Allah herkese geçim kolaylığı versin

Elektrik faturam dün 144.60 tl geldi

Doğalgaz önümüzdeki hafta gelir şimdiden 450 tl yi geçmiş durumda

122 tl de cep telefonu faturası ödenecek

345 dogaldaz. 57 elektrik. 60 tlfon faturası.

aynı bızım fıstık gibi hanım efendide baslamiş aglamalara
Gözün aydın Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.Bir damla kullanmıştım iyi gelmişti özelden yazabilirim
Elektrik 143 gelmişti,bugün ödendi
Şu 96 geldi
Doğalgaz 300 lerde şu anda..
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun

cok sevınırım yaa

Bu hafta ekderslerin yatırılmasını bekliyorum

kızlar yasaklar kalktımı bızım mahallede herkes dısara suan

Bu hafta ekderslerin yatırılmasını bekliyorum
Yatar inşallah..Bu ay 700 TL sınav ücreti aldım.Guya o paraların bir kısmıyla 1 Gr daha alacaktım,bir mümkün olamadı gitti..eksik çıkıyor sürekli ve para bitiyor..Eksiye düşmeden ek ders gelse bari..yarın pazar var biraz sebze alayım..tam heh tamam eksik kalmadı olanlar epey gider diyorum yine çıkıyor bir sürü ihtiyaç.. Allah bugünlerimixi aratmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…