Sabahları biraz cok tüketiyorsun canim bn o zaman domates haşlanmış yumurta yesillik bide erkenden limonlu su içerdim sıcak aksam ve oglende kabak haşlayıp yoğurtla yerdim ara öğün yapmazdim ama cok çay içerdim o zaman bekar ve çalışıyordum o günlerden eser yok şimdi bebegim sağlıkla doğsun kendime bakıcam birazBen sabah 2 yumurta peynir yeşillik
Öğle ve akşam 2 şer kabaktan oluşan menü şeklinde yapmıyorum
Sabah kahvaltımı
Yumurta peynir zeytin fındık ceviz kayısı incir maydanoz domates ekmek çay vb gibi yiyeceklerle kahvaltımı yapıyorum
Ara öğün yapıyorum 2 adet
Bir de akşam
2 adet kabaktan oluşan soteyi yoğurtlu yemeyi planlıyorum bugün ve yarın
Bugünkü kahvaltımSabahları biraz cok tüketiyorsun canim bn o zaman domates haşlanmış yumurta yesillik bide erkenden limonlu su içerdim sıcak aksam ve oglende kabak haşlayıp yoğurtla yerdim ara öğün yapmazdim ama cok çay içerdim o zaman bekar ve çalışıyordum o günlerden eser yok şimdi bebegim sağlıkla doğsun kendime bakıcam biraz
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Canlı derslerim bitti biraz dışarıda oglusla hava almaya çıkarım,para çekmem gerekiyor zaten.
Sizler neler yapıyorsunuz
Afiyet olsun canım verirsin bu gidisle vallaBugünkü kahvaltım
1. Ara öğünde 125 ml kefir ile maden suyunu karıştırıp içtim
2. Ara öğünde 1 armutu düdüklü tencerede yarım çay bardağı kadar su ilave edip haşladım
Ve akşam yemeğim 2 kabağı 1 diş sarımsakla soteledim yoğurt ve üzerine 1 çay kaşığı acı biber ve 2 ceviz koydum
Selam, yoğunluktan gelemiyorum,
Merhaba canım kendi adıma çok şükür şimdilik iyiyimSelam, yoğunluktan gelemiyorum,
Nasılsıniz
hayırlı aksamlar kızlar cok yorgunum desem. ınanırmısınız ablam yenı dogum yattı bebıs 3gunluk ve suan aralıklı aglıyırmuş. karnı tok altı temiz. doktor gaz sancısı demış 3gunluk gaz sancısı olurmu bilemedım.. tabıkı karnıda sertmiş
benım pasa hıc yasattırmadıgı için sancıyı bilemedım sımdı
Bol bereketli olsun canımMerhabaVaryemez abla ve topikdaşları :) öğretmen olanlara, çocuğu olanlara yeni yüzyüze dönemin hayırlı olmasını dilerim.
Bana gelince, okullar açılacağı için kendi ilçeme, evime geldim. Alışveriş, stokluk işlerimi hallettim. Birikim namına pek bir şey yapamadım en son iki çeyrek almıştım ama nakit olarak kendime ''güvence'' dediğim 4 aylık maaşım kadar birikim yaptım. Bundan sonra ne için biriktirmeliyim, neden birikim yapmalıyım bir fikrim yok. Sağlık olsun, ihtiyaç oldukça karar veririm herhalde ama alıyım, takıyım, giyiyim kafasındayım şu aralar. En büyük gider kalemim de benzin son zamanlarda, aileme git- gel yaptığım için.
Herkese bol birikimli, sağlıklı günler dilerim..
aynı bızım fıstık gibi hanım efendide baslamiş aglamalaraMerhaba canım kendi adıma çok şükür şimdilik iyiyim
Önümüzdeki hafta 8 lerle yüz yüze eğitim başlayacak, oğlanlar okullarına gidecekler
Diyete devam 11 kasımdan bugüne 10.3 kg gitmiş
Biraz kendime alışverişler yaptım internetten giysiler ,kitaplar ...
Günler o kadar hızlı geçiyor ki hızına yetişemiyorum
Benim büyük oğlan da gazdan ağlıyor kaskatı kesiliyordu yeni doğduğu günlerde ,yavrum görsen sanki çatlayacak
Papatya çayı demleyip çay kaşığı ile vermiştik annemle
Aradan birazcık vakit geçince bizim edepsiz başlamıştı yellemeye
Biz de tabi ohhh çekmiştik
Bol bereketli olsun canım
345 dogaldaz. 57 elektrik. 60 tlfon faturası.Merhaba kızlar
Bu ocak ayından Bu yana haftalık 300 tl nin altında bir harcama yaptığım nadir hatta 450 tl yi bulan hafta olmuş dünyanın çivisi iyice kopmuş Allah herkese geçim kolaylığı versin
Elektrik faturam dün 144.60 tl geldi
Doğalgaz önümüzdeki hafta gelir şimdiden 450 tl yi geçmiş durumda
122 tl de cep telefonu faturası ödenecek
Gözün aydın Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.Bir damla kullanmıştım iyi gelmişti özelden yazabilirimaynı bızım fıstık gibi hanım efendide baslamiş aglamalara
Elektrik 143 gelmişti,bugün ödendiMerhaba kızlar
Bu ocak ayından Bu yana haftalık 300 tl nin altında bir harcama yaptığım nadir hatta 450 tl yi bulan hafta olmuş dünyanın çivisi iyice kopmuş Allah herkese geçim kolaylığı versin
Elektrik faturam dün 144.60 tl geldi
Doğalgaz önümüzdeki hafta gelir şimdiden 450 tl yi geçmiş durumda
122 tl de cep telefonu faturası ödenecek
cok sevınırım yaaGözün aydın Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.Bir damla kullanmıştım iyi gelmişti özelden yazabilirim
Elektrik 143 gelmişti,bugün ödendi
Şu 96 geldi
Doğalgaz 300 lerde şu anda..
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu hafta ekderslerin yatırılmasını bekliyorumGözün aydın Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.Bir damla kullanmıştım iyi gelmişti özelden yazabilirim
Elektrik 143 gelmişti,bugün ödendi
Şu 96 geldi
Doğalgaz 300 lerde şu anda..
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yatar inşallah..Bu ay 700 TL sınav ücreti aldım.Guya o paraların bir kısmıyla 1 Gr daha alacaktım,bir mümkün olamadı gitti..eksik çıkıyor sürekli ve para bitiyor..Eksiye düşmeden ek ders gelse bari..yarın pazar var biraz sebze alayım..tam heh tamam eksik kalmadı olanlar epey gider diyorum yine çıkıyor bir sürü ihtiyaç.. Allah bugünlerimixi aratmasinBu hafta ekderslerin yatırılmasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?