Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu şekilde söylediğiniz mantıklı. Ama bana 22 ayari 500den hesapladı direkt ve duz bir bilrzikti o alti ustu. 22 gr.di, normal altin bile 440 desek 1 gramda 60 TL, 20 gramda 1200 TL yapar500 tl onun iscilik eklenmis fiyati. Benim 22 ayar kaburga model iscilikli kelepcem var. Ben alirken grami 280 falandi. Bu bilezige toplamda 700 tl fazla vermistim. Yani 15 gr×280 +700 lira iscilik verdim. Size.500 dedigi de.bu saniirm. Su an 22 ayar bilezik atiyorum 400 tl ise gr inda 100 tl de iscilik eklemisler. 22 ayar icin normal.yani bu fiuat.
Evet bende onun için yazdım. Nette alim 250 satim 280 mi ne yazıyor anlamadim hicO zaman sorun yok
Benim anlamadığım 14 ayar altın fiyatları gözönünde bulundurulmuyor mu ?
Işçilik vs deyip ucu açık rakamlar mı oluşturuluyor
Bir standardı yok mu bu işin merak ettim doğrusu
Genelde 22 ve 24 ayar alıyor millet ama bn 22 den şaşmıyorum zevk için alıyorsan işçilikli oluyorlar evet ama yatirim için alacaksan isciliksiz burmalar var alabilirsin en son 22 ayar burma 415 tl idi hayırlı olsun güle güle kullanMerhaba hanımlar bisey sormak istiyorum. 22 ayar bilezik almak için kuyumcular gittim. İlk gittigim kuyumcu gramini 500den tartti işçilik oldugunu soyledi. Almadim ciktim. 10 bine kadar bisey alacaktım.. ama kelepçeler daha hoşuma gidiyor. Tanıdık bir kuyumcu var ona gittim. 14 ayar bir kelepçe beğendim. 26.70 gr geldi. 22 ayar mi 14 ayar mi kararsiz kaldım. Bozdururkende zarar etmeyeyim diye. İkisinde de 500 600 işçilik düşer, farkeden bisey olmaz dedi. Cok da hoşuma gitti 3lu burmali kelepçe aldim. 14 ayar 26.70 gr. 8550 TL. Sizce iyi mi yaptım fikriniz nedir pahali mi
Allah kolaylık versin canımIyi geceler kızlar
Yarin yorucu bir gün beni bekliyor 2 saat yol gidip 2 saat yol gelcem saglik sigortami bekliyordum galiba o geldi sabahtan yemeklerimi yapar giderim aksama hazir olsun diye simdiden gözümde büyümüş durumda gidip gelmek![]()
Ben kaç gündür çok iyi hissetmiyorum bugün 14.30-18.00 arası uyudum,çok bişey değişmedi durumda.kahvaltiyla duruyorum yemek yiyim bakalım nolur.Olmazsa randevu alıp bir doktora gideyim en iyisi..sen nasılsın canımKızlar nasılsınız?![]()
Allah Allah nedenki kendini aç bırakma güçten düşersinBen kaç gündür çok iyi hissetmiyorum bugün 14.30-18.00 arası uyudum,çok bişey değişmedi durumda.kahvaltiyla duruyorum yemek yiyim bakalım nolur.Olmazsa randevu alıp bir doktora gideyim en iyisi..sen nasılsın canım
Canım beslenmene dikkat et. Geçmiş olsunBen kaç gündür çok iyi hissetmiyorum bugün 14.30-18.00 arası uyudum,çok bişey değişmedi durumda.kahvaltiyla duruyorum yemek yiyim bakalım nolur.Olmazsa randevu alıp bir doktora gideyim en iyisi..sen nasılsın canım
İyiyim canım çok şükür. Piyasalar oldukça ilgi çekici takipteyim.Kızlar nasılsınız?![]()
Geç yatıp erken uyanmaktsn olabilir canım,geç saatlere kalmadan uyumaya çalışacağım birkaç günAllah Allah nedenki kendini aç bırakma güçten düşersin
Iyiyim canım çok şükür
Sağol canım,evet beslenme vevuykuya dikkat edeyim bakalım inşallah dinç hissedecek miyimCanım beslenmene dikkat et. Geçmiş olsun