Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Geçmiş olsun canım biraz dışarı çıkman hava alman sakin bir yerde iyi gelebilir belki inan insan evde ola ola bunalima giriyor bisey yapmak istemiyor
Sağol canım amin evet evde kalmaktan depresyona girmiş bile olabilirim.Aslinda haftaya teyzem Bandırma'ya arkadaşım İzmir'e bekliyor ama virüs aklıma gelince duruyorum.Aslinda birazcık hava almak ne iyi gelirdi

Sağol canım amin evet evde kalmaktan depresyona girmiş bile olabilirim.Aslinda haftaya teyzem Bandırma'ya arkadaşım İzmir'e bekliyor ama virüs aklıma gelince duruyorum.Aslinda birazcık hava almak ne iyi gelirdi
Kötü örnek olmak istemem ama hava almak gerçekten iyi geliyor insana sana nasıl uygunsa öyle yap canım bnde gerekli olmadıkça çıkmıyorum ama mecbur kaldigimda ise tren metro otobüs herşeyi kullanıyorum

Günaydın kızlar.Dün 5 gr daha altin aldim ve ocak ayi birikimine ekledim. Ayrica kizimin okulunu taksitle odemeye karar verip o parayi 2021 birikimi olarak borsada degerlendirmye karar verdik. Insaallah guzel sonuclar aliriz. 2021 de su ana kadar 10 gr kulce ve 20 euro ve 20 bin tl kenara koymus olduk..bakalim.insaallah firsat buldukca alinlara devak edicem😍

Günaydın kızlar.Dün 5 gr daha altin aldim ve ocak ayi birikimine ekledim. Ayrica kizimin okulunu taksitle odemeye karar verip o parayi 2021 birikimi olarak borsada degerlendirmye karar verdik. Insaallah guzel sonuclar aliriz. 2021 de su ana kadar 10 gr kulce ve 20 euro ve 20 bin tl kenara koymus olduk..bakalim.insaallah firsat buldukca alinlara devak edicem😍
Bereketli olsun canım, harika 😊

2021 zaten yeni girdi yani 1 ayda 10 gr külçe 20 euro ve 20 bin mi kenara koydunuz

Allah bereket versin ayıp olmazsa eve ne kadar giriyor

2021 zaten yeni girdi yani 1 ayda 10 gr külçe 20 euro ve 20 bin mi kenara koydunuz

Allah bereket versin ayıp olmazsa eve ne kadar giriyor
Ben aslinda 2021 i toplu yaomis oldum. Esimin yillik ödül.odemesi ile yaptik bu birikimi. Kizimin 1 yillik okul parasiydi ve pesin yatiriyorduk..bu sene taksitle yazdirmaya karar verdik bu sebeple boyle.bir yatirim oldu. Yani her ay boyle.bir gelirimiz yok..ben ögretmenim esim muhendis.Allah hepimize.bol.bereketli kazanclar ve birikimler.nasip etsin insaallah

Ben aslinda 2021 i toplu yaomis oldum. Esimin yillik ödül.odemesi ile yaptik bu birikimi. Kizimin 1 yillik okul parasiydi ve pesin yatiriyorduk..bu sene taksitle yazdirmaya karar verdik bu sebeple boyle.bir yatirim oldu. Yani her ay boyle.bir gelirimiz yok..ben ögretmenim esim muhendis.Allah hepimize.bol.bereketli kazanclar ve birikimler.nasip etsin insaallah

Çok güzel düşünmüşsünüz inşallah 1 1000 olur :)

Biz iki gündür bahçeye gidiyoruz
İlk gün eşime yardım ettim biraz ilaçlama yaptı bitkilere sonra bizim uzaklığa derme çatma bir kulübe yaptık
Dünde bir aileyi davet etmiştik sonra bir aile daha geldi sonra bir aile daha derken bayağı olduk açık alan olunca çokta yanaşmadık birbirimize bir şeyler yiyip içtik

100 TL pazara erdim meyve ve çerez aldım sebze almadım bu hafta dondurucudan yiyelim
150 TL’de et aldık kavurma yaptık bahçede
100 TL’ye mama sipariş verdim

Mutlu yatırımların bereketli ve hayırlı olsun canım. 👏👏👏

Bugün öğleden sonra
Bazlama tavasında haşhaşlı katmer yaptım 12 tane çıktı
3 tanesini Komşuya verdim ,4 tane anneme ayırdım, gerisini de kendimiz yeriz

Eklentiler

• 20210130_141701.jpg
    20210130_141701.jpg
    180,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20210130-WA0004.jpeg
    IMG-20210130-WA0004.jpeg
    115,2 KB · Görüntüleme: 57
Dün 158.60 tl elektrik faturası geldi

Önümüzdeki hafta doğalgaz faturası gelir
Bir de ekdersler yatırılır

Sonrası adım adım maaşa doğru hesap kitap eder ona göre altın alırım nasipse inşaallah

Ne yaptın dün işlerini halledebildin mi?
Evet canim cok şükür benim oturdugum yer ile adresim farkli o yüzden posta geldimi oraya gidiyor mecbur dun gidip aldim geldim 2 saat git iki saat gel bide kizla insan mahvoluyor valla saglik sigortami bekliyordum iki aydır oyaladılar şükür dun aldım artik serbest doktora gidebilirim hamileligim ilerledi daha bisey yapamadim gelirken de bir marul bir yeşil maydanoz nane ve maydanoz aldim yesil yesil yemeklerin yanina güzel olur şükür bugun evdeyim ama aksama yada yarina misafirim var tam gün belli değil çünkü

Bugün öğleden sonra
Bazlama tavasında haşhaşlı katmer yaptım 12 tane çıktı
3 tanesini Komşuya verdim ,4 tane anneme ayırdım, gerisini de kendimiz yeriz
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorlar.Annem de su böreği yaptı bugün 😄ama ben çok yemeyi düşünmüyorum çok tereyağ koydu ama güzel oldu aslında

Eklentiler

• IMG20210130173251.jpg
    IMG20210130173251.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 56
Back