Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kiz lar bnm misafir işi yatti esim almaya gitti ama gece tren yokmuş orda yatacaklar sabah geleceklermiş bnm canim patetesli köfte istedi tekim zaten onu yapar yerim fotoda atarim size🤭🤭 ama once biraz daha temizlik yapayim 😣

Canım bu güzelim su böreğinin tarifini aliverir misin teyzemden ?
HAMURU İÇİN :

3 YUMURTA
1SU BARDAGİ SU VEYA SÜT
TUZ
KULAK MEMESİ YUMUSAKLİGİ OLACAK ŞEKİLDE ALDIĞI KADAR UN

İÇİNE :

BEYAZ PEYNİR
BİRAZ KAŞAR PEYNİRİ
MAYDANOZ
HER YUFKANIN ARASİNA İKİŞER YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI VE SIVI YAĞI KARIŞIMI KONULUYOR.

YAPILIŞI :

1..) HAMUR YOĞRULUP 12 HAMUR BEZESİ ELDE EDİLİYOR.
2..) BEZELERDEN YUFKA YAPARKEN HER İKİ YUFKANİN ARASİNA MAYDANOZLU PEYNİR KOYULUYOR VE HER YUFKA ARASINA TEREYAĞI-SİVİ YAĞI KARIŞIMINDAN İKİŞER KASİK KONULUYOR.

NOTLAR: *BU TARİF BİR TEPSİLİKTİR.
*YUFKALAR FOKUR FOKUR KAYNAYAN SUYA ATILIP 30 SN BEKLETİP SOGUK SUYA KONULUYOR,SOGUK SU İLİNDİKCA DEGİSİLECEK.KAYNAR SU KOYULASTİKCA YA DA AZAKDİKCA YENİSİ EKLENECEK.KAYNAR SUYA BİR YEMEK KASİGİ TUZ DA EKLENECEK.
*ERİMİS TEREYAĞINİN MİKTARİ BİR PAKET MARGARİNİN ERİMİS HALİ KADAR,SİVİ YAG İSE BUNUN YARİSİ KADAR OLACAK.
İnşallah güzel anlatmisimdir canım 😘

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-30-19-18-23-96.jpg
    Screenshot_2021-01-30-19-18-23-96.jpg
    157,6 KB · Görüntüleme: 48
HAMURU İÇİN :

3 YUMURTA
1SU BARDAGİ SU VEYA SÜT
TUZ

İÇİNE :

BEYAZ PEYNİR
BİRAZ KAŞAR PEYNİRİ
MAYDANOZ
HER YUFKANIN ARASİNA İKİŞER YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI VE SIVI YAĞI KARIŞIMI KONULUYOR.

YAPILIŞI :

2..) BEZELERDEN YUFKA YAPARKEN HER İKİ YUFKANİN ARASİNA MAYDANOZLU PEYNİR KOYULUYOR VE HER YUFKA ARASINA TEREYAĞI-SİVİ YAĞI KARIŞIMINDAN İKİŞER KASİK KONULUYOR.

*YUFKALAR FOKUR FOKUR KAYNAYAN SUYA ATILIP 30 SN BEKLETİP SOGUK SUYA KONULUYOR,SOGUK SU İLİNDİKCA DEGİSİLECEK.KAYNAR SU KOYULASTİKCA YA DA AZAKDİKCA YENİSİ EKLENECEK.KAYNAR SUYA BİR YEMEK KASİGİ TUZ DA EKLENECEK.
*ERİMİS TEREYAĞINİN MİKTARİ BİR PAKET MARGARİNİN ERİMİS HALİ KADAR,SİVİ YAG İSE BUNUN YARİSİ KADAR OLACAK.
Anlatım da süper ötesi
Allah razı olsun canım senden de anneciğinden de

Resimde 34 beze var sanırım bana verdiğin 3 katı malzeme kullanılmış öyle değil mi
Ve 3 tepsi yapılmış

Anlatım da süper ötesi
Allah razı olsun canım senden de anneciğinden de

Resimde 34 beze var sanırım bana verdiğin 3 katı malzeme kullanılmış öyle değil mi
Ve 3 tepsi yapılmış
Evet annem üç tepsi yaptı 🙂
Amin canım sağol cümleten 🤲

Iyi aksamlar hatunlar
Kucuk çaplı bir cinnet sonucu buyukbasa buzdolabi aldırdım.🤣🤣
Firsat bu firsat bende bulasik makinesi aldim bosh marka. Daha 1 hafta olmadı ama memnunum şimdilik. ALLAH pişman etmesin
Harikasın şeker 🥰😂😂😂😂😂
Güle güle kullan canım siemens /bosch pişman olmazsın
Yaş 44 o iki marka bizim evde doğduğumdan beri var
Sebebi annem babam yurtdışına işçi olarak giden nesil 😉
Dolayısıyla ben evlenirken 20 sene önce de evimdeki beyaz eşyalar o iki markadan oluştu
Geçen yıl damatsız gelin evi döşedim sıfırdan beyaz eşyalarım yine şaşmadığım markalardan oluştu 😍😍😍

HAMURU İÇİN :

3 YUMURTA
1SU BARDAGİ SU VEYA SÜT
TUZ

İÇİNE :

BEYAZ PEYNİR
BİRAZ KAŞAR PEYNİRİ
MAYDANOZ

YAPILIŞI :

Ekran görüntüsü aldım canim cok güzel yazılmış gerçekten yapicam bir ara muhakkak oklava alirsam 😏

Harikasın şeker 🥰😂😂😂😂😂
Güle güle kullan canım siemens /bosch pişman olmazsın
Yaş 44 o iki marka bizim evde doğduğumdan beri var
Sebebi annem babam yurtdışına işçi olarak giden nesil 😉
Dolayısıyla ben evlenirken 20 sene önce de evimdeki beyaz eşyalar o iki markadan oluştu
Geçen yıl damatsız gelin evi döşedim sıfırdan beyaz eşyalarım yine şaşmadığım markalardan oluştu 😍😍😍
Tesekkur ederim ablacım
Camasir makinem ve ankastre bosh memnunum insallah bunlarda iyi cikar😍

Back