Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

can zaten altınların fıyatı bellı. 2500 azmi sizce
Gunaydin..
Ben de 1 hafta once hediye icin 5 gram 22 ayar bilezik aldim.
Gayette guzeldi,nasil olsa dugun sonrasi bozduruluyor genelde.
Oyle de alabilirsiniz belki

Çıkma yasağı varken nerede geziyor çocuğu almasaymis madem

Estağfirullah canım özür dilenecek birşey yok ortada

Evet ayrı yaşıyorum
Yıllarca kendi ailesinin zulmüne göz yumdu sonuç bu çocuklarım büyüyünce ayrı eve çıktım
Bnm annem de ayrı suan kafasının daha rahat olduğunu söylüyor sürekli iki kiz kardeşiz ikimiz evlendik kucugumun daha düğünü olmadi ama olacak insallah yazin tek o ve erkek kardeşim kalıyor rabbim yardımcın olsun canım inşallah

Sağolasın canım üzülmüyorum sabırla benim ve çocukların haklarının Rabbim tarafından alınacağı anı bekliyorum
Sen hic merak etme bugünde yarinda cikar emin olabilirsin amcamin anneme ettiğini duyarsan şok olursun babam ağzını açıp bir laf edemiyordu abisine annem bu beni koruyamiyorsa napcam dedi birakti ee ilahi adalet işte şuan amcam çekiyor kalbin ferah olsun o yönden

Sabah
Canım çocuğu almamış yanına gitmeyi istediğini söylemiş olmaz demiş
Demekki çok çocuktan filan daha önemli işleri var
Allah yanına koymaz elbette
Çocuğu senin yaninda bırakaydi o eve goturmeseydi madem evde tek bırakacaktı.Allah yanına koymaz bence de

Sabah

Çocuğu senin yaninda bırakaydi o eve goturmeseydi madem evde tek bırakacaktı.Allah yanına koymaz bence de
Büyük oğlan sadece yemeye yıkanmaya kirlilerini buraya bırakmaya geliyor diğer vakitlerde orada

Galiba gittiği yerlerden geldiğinde büyük ve küçük oğlanlar tarafından gürültü çıkarılacak hafta içi yapacak birşey yok
Bu hayatı kendisi istedi

Allah anneciğine sağlık ,mutluluk, huzur versin
Haklarının sorulduğunu hem dünyada hem ahirette görsün
Ona haksızlık edenleri Allah bildiği gibi yapsın canım
Anneciğine hürmetler

Akşam menüm

Köfte
Patlıcan ve biber kurularından yaptığım yemek (yazın kuruttuğum biberler acı ve tatlı ,yemek hafif acılı oldu ,üzerine süzme yoğurt döktüm)
Süzme yoğurt
Turp salatası (zeytinyağı ve elma sirkesi tuz koydum )
Karışık meyve suyu

Eklentiler

• 20210124_180428.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 56
Büyük oğlusunun genelde orada kaldığını bilmiyordum yazdıktan sonra tahmin ettim.

Allah anneciğine sağlık ,mutluluk, huzur versin
Haklarının sorulduğunu hem dünyada hem ahirette görsün
Ona haksızlık edenleri Allah bildiği gibi yapsın canım
Anneciğine hürmetler
Teşekkür ederim canım allah razi olsun rabbim herkesinkine versin sizlerede inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…