Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi olabilir canım ama paranin hepsini bir anda vermiyoruz ay ay ödüyoruz vallahi yaparlar ben insanlardan herşeyi bekliyorum artıkO da değişik epey değişik bir sistemmiş
parayı baştan alıyorlar henüz kullanmadan acaba şirket kullanıyor mu yatırım araçlarında paraları ne dersin?
Aynen canım ya baya ucuzladı maşallah kendime dünde bir mavi boncuk aldım 260 liraya annem aldi doğrusu sonra ona ödemesini yapacam kıyıdan köşeden ne alırsam kâr diyorumCanım şanslısın tam altın alma zamanı![]()
Güle güle kullan canımAynen canım ya baya ucuzladı maşallah kendime dünde bir mavi boncuk aldım 260 liraya annem aldi doğrusu sonra ona ödemesini yapacam kıyıdan köşeden ne alırsam kâr diyorum
Teşekkür ederim canımGüle güle kullan canım
Klima o kadar yakıyor muydu bize de çok geldi bu ay,kombiye bağlıyorum benMerhaba arkadaşlar
Okuyorum ama pek yazamıyorum
Pazartesi itibari ile ücretsiz iznim bitiyor.
Bakıcı işi halloldu gibi yani bir abla var bakacak bebeğe, daha fiyat konuşmadık ne istiyorsun dedim anlaşırız dedi
Uzaktan eğitim devam ederse bebeği oraya bırakacağım
Okul açılırsa eve gelecek ama iş falan yok sadece bebek bakımı
Altın alan arkadaşlar hayırlı olsun
pazar 180 TL tuttu oda sebze yok gibi yeşillik meyve çerez
Marketse gidecektim bebek durmadı
Artık yarın
Elektirik faturası gelmiş 535 TL eşim diyor acaba başkasının elektriğide mi bize bağlı
Klima ile ısınıyoruz ama hava iyi gitti geçen haftaya kadar akşam 2-3 saat yakıyorduk
neyse çok uzun yazdım
Hoşgeldin canım Allah hayırlısıyla kavuştursun yavrunaHayırlı geceler bende okuyorum ama fazla yazma fırsatım olmuyor yarın h sonu temzilikle geçer ayakkabılik yaptırdık çocuk odasını düzene koymak.için nasipse taşıyacağız ardiye olarak bir nevi odayı nasipse artık bebek odası olacak
Bende henüz çalışıyorum iznimi sonrasına aktarmak için kısmetse 37 haftaya kadar calisisacagim simdiden nasıl bırakıp gideceğim düşüncesi almadı değil özelde yım sabah 9 aksam 6 bakalım nasip
Afiyetler olsun.Balkon kapali galibaS Saricivcivim1 , hayırlı olsun güzelmiş, bu modeli hiç görmemiştim
Bahçeden toprak alıp biraz bitkiletimle ilgilendim.
Evi süpürdüm. Mutfak camını sildim,
Pizza getittirdik, kızımın çok canı çekmiş
Balkonda kahve içip sohbet ettik.
Hava güzel olursa yarın ormana çıkalım diye konuştuk
Ne güzel bende balkon heyfininozledim ama açık olduğu için oturma sansimiz yok kişi sert geçiyor buranınS Saricivcivim1 , hayırlı olsun güzelmiş, bu modeli hiç görmemiştim
Bahçeden toprak alıp biraz bitkiletimle ilgilendim.
Evi süpürdüm. Mutfak camını sildim,
Pizza getittirdik, kızımın çok canı çekmiş
Balkonda kahve içip sohbet ettik.
Hava güzel olursa yarın ormana çıkalım diye konuştuk