Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zuper7 küçük altınım daha var sonra onların üzerine ekleyip 20 gr bilezik yapacağım kısmetse.
Zuperbereketli olsun insaallah
Çok iyi yapmışsın hayırlı olsunSelamlarrr
Sabah 2 haşlanmış yumurta badem fındık 2 çeri 1 salatalık ş. siz çay peynir zeytin.
Öğlen şsiz Türk kahvesi 6 fındık.
20 grlık bileziğimi verip 1 çeyrek ve 3460 TL verip 30 grlık bilezik aldım.
Hesapta olmayan harcamalar çok can sıkar. Bizim evde herşey toptan bozulmuştu 2 ay daha 2000 ödeyeceğiz bitecek inş.Dün çamaşır makinesi bozulmuştu
Sabah servis geldi 295 TL
Sağol canım inş.Çok iyi yapmışsın hayırlı olsun
Bence de 1 adet bilezik al polobanada oyle dogru gelıyor . galıba
bıgun sordum. kuyumculara altın duşmüşmu. sankı kuyumcular fıyat koyuyor uzerıneBence de 1 adet bilezik al polo
Sağol canımiyiniyetli canım hayırlı olsun bilezigin güzel günlerde tak
hawar bazen hesap dışı harcamalar çıkıyor arada,çıkacak olan TL yerinde durmuyor derim ben ona
sağlık olsun.
Ben de eve mobilyacı çağırdım bugün,bikac tamirat işi vardı,yatağımın da odasını değiştirdim filan çok iş yaptı ama 60 TL aldı uygun geldi bana hayrını görsün eve değişik bir hava geldi![]()
Hayırlı olsun canım7 küçük altınım daha var sonra onların üzerine ekleyip 20 gr bilezik yapacağım kısmetse.
Evet ben de bunları seviyorum. İşçiliği de az tam yatırımlıkHayırlı olsun canım
Ben bu 3lü burgu ya da adana burguları seviyorum
Ahhh ahhhh ilk kez tanıdıklarla birlikte daire yaptırmaya karar verdiğimiz sene 5 tane vardı 150 gr onları satmıştım
Hey gidi günler hey![]()