- 13 Eylül 2015
- 21.890
- 68.757
- 598
Gunaydin..can zaten altınların fıyatı bellı. 2500 azmi sizce
Ben de 1 hafta once hediye icin 5 gram 22 ayar bilezik aldim.
Gayette guzeldi,nasil olsa dugun sonrasi bozduruluyor genelde.
Oyle de alabilirsiniz belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin..can zaten altınların fıyatı bellı. 2500 azmi sizce
Çıkma yasağı varken nerede geziyor çocuğu almasaymis mademBugün geç kalktım birazdan kahvaltımı yaparım
Küçük oğlum uyandığında da onun kahvaltısını hazırlarım
Büyük oğlum babasının evinde
Baba dersen hafta sonu kendini gezdiriyormuş anlıyacağınız sorumsuzluk diz boyu neyse ettiği ayağına dolaşır bekliyorum
onuda dusunebılırım aslındaGunaydin..
Ben de 1 hafta once hediye icin 5 gram 22 ayar bilezik aldim.
Gayette guzeldi,nasil olsa dugun sonrasi bozduruluyor genelde.
Oyle de alabilirsiniz belki
Grami 426 dan verdi,bence guzel bir hediye..onuda dusunebılırım aslında
Estağfirullah canım özür dilenecek birşey yok ortadaÖzür dileyerek soruyorum siz ayrımisiniz
Canım çocuğu almamış yanına gitmeyi istediğini söylemiş olmaz demişÇıkma yasağı varken nerede geziyor çocuğu almasaymis madem
haklı olabilirsinız . ıyı bır hedıyeGrami 426 dan verdi,bence guzel bir hediye..
Rabbım buyuk canım sen uzulmeCanım çocuğu almamış yanına gitmeyi istediğini söylemiş olmaz demiş
Demekki çok çocuktan filan daha önemli işleri var
Allah yanına koymaz elbette
Sağolasın canım üzülmüyorum sabırla benim ve çocukların haklarının Rabbim tarafından alınacağı anı bekliyorumRabbım buyuk canım sen uzulme
ergeç cıkar can emın ol Rabbım bırakmaz onda o hakkıSağolasın canım üzülmüyorum sabırla benim ve çocukların haklarının Rabbim tarafından alınacağı anı bekliyorum![]()
Bnm annem de ayrı suan kafasının daha rahat olduğunu söylüyor sürekli iki kiz kardeşiz ikimiz evlendik kucugumun daha düğünü olmadi ama olacak insallah yazin tek o ve erkek kardeşim kalıyor rabbim yardımcın olsun canım inşallahEstağfirullah canım özür dilenecek birşey yok ortada
Evet ayrı yaşıyorum
Yıllarca kendi ailesinin zulmüne göz yumdu sonuç bu çocuklarım büyüyünce ayrı eve çıktım
Sen hic merak etme bugünde yarinda cikar emin olabilirsin amcamin anneme ettiğini duyarsan şok olursun babam ağzını açıp bir laf edemiyordu abisine annem bu beni koruyamiyorsa napcam dedi birakti ee ilahi adalet işte şuan amcam çekiyor kalbin ferah olsun o yöndenSağolasın canım üzülmüyorum sabırla benim ve çocukların haklarının Rabbim tarafından alınacağı anı bekliyorum![]()
Çocuğu senin yaninda bırakaydi o eve goturmeseydi madem evde tek bırakacaktı.Allah yanına koymaz bence deCanım çocuğu almamış yanına gitmeyi istediğini söylemiş olmaz demiş
Demekki çok çocuktan filan daha önemli işleri var
Allah yanına koymaz elbette
Büyük oğlan sadece yemeye yıkanmaya kirlilerini buraya bırakmaya geliyor diğer vakitlerde oradaSabah
Çocuğu senin yaninda bırakaydi o eve goturmeseydi madem evde tek bırakacaktı.Allah yanına koymaz bence de
Bnm annem de ayrı suan kafasının daha rahat olduğunu söylüyor sürekli iki kiz kardeşiz ikimiz evlendik kucugumun daha düğünü olmadi ama olacak insallah yazin tek o ve erkek kardeşim kalıyor rabbim yardımcın olsun canım inşallah
Allah anneciğine sağlık ,mutluluk, huzur versinSen hic merak etme bugünde yarinda cikar emin olabilirsin amcamin anneme ettiğini duyarsan şok olursun babam ağzını açıp bir laf edemiyordu abisine annem bu beni koruyamiyorsa napcam dedi birakti ee ilahi adalet işte şuan amcam çekiyor kalbin ferah olsun o yönden
Büyük oğlusunun genelde orada kaldığını bilmiyordum yazdıktan sonra tahmin ettim.Büyük oğlan sadece yemeye yıkanmaya kirlilerini buraya bırakmaya geliyor diğer vakitlerde orada
Galiba gittiği yerlerden geldiğinde büyük ve küçük oğlanlar tarafından gürültü çıkarılacak hafta içi yapacak birşey yok
Bu hayatı kendisi istedi
Teşekkür ederim canım allah razi olsun rabbim herkesinkine versin sizlerede inşallahAllah anneciğine sağlık ,mutluluk, huzur versin
Haklarının sorulduğunu hem dünyada hem ahirette görsün
Ona haksızlık edenleri Allah bildiği gibi yapsın canım
Anneciğine hürmetler