Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Varyemez cim ben de zayıflamak istiyorum 5.takimi takıp etmiştim bir ara ama çok katı kuralları vardi günde en az iki mesaj günlük rapor haftalık rapor gibi..Rapor verme konusunda kendimw güvenemeyince takibi bırakmıştım.Ne gibi bir program uyguluyorsun ben de yapıyım

Teşekkür ederim canım urfada daha da farkli şeyler var kaba falan ne istersen bnde bugün pizza alacaktım aslinda ama kismet olmadı afiyet olsun canım

4. Takımdayım ben

Haftalık etkinlikler değişiyor ama ben daha çok adım atıyorum ağır egzersizler yapamam sağlığım el vermez
Ben o grupta kafama göre takılıyorum
Ama her gün yediklerimi içtiklerimi paylaşıyorum

Güzel bir grup

Ben kendi gerçeklerime göre beslenme listemi yapıyorum
Günlük daha çok aktif olduğum saatlerde beslenip yakma ihtimalimi artırıyorum günü saat en geç saat 16 .00 17 .00 gibi bitiriyorum
Sabah 08.30 09.00 arası kahvaltımı yapıyorum

Sonradan öğrendim ki buna if diyet yani aralıklı oruç ediyorlarmış
Hiç farkında olmadan doğru bir beslenme düzeni uygulamışım

8 saat beslenme 16 saat katı beslenme yok Sadece su şekersiz bitki çayı maden suyu

Gel 4. Takıma

Canım sen Varyemez e sormuşsun ama bende yazayım ben şimdi 5. Takımdayım öyle çok katı kuralları yok hangi takıma gidersen git aktif olmanı ve menü yazmanı isteyeceklerdir

bende daha önceki yıllarda 4. Takımdan mezun olmuştum 2 kere

ama disipline olmak açısından iyi oluyor bir takımda olmak insan kendini takım arkadaşlarına karşı sorumlu hissediyor

Günde iki öğün mü ? Yarın bir deneyim bakalım çok acikacagim mi

Farketmez canım burada tam olarak kimler diyet yapıyor net emin olamadım.Evet çok disiplinli o gruplar,burası gibi motive ediyordur.Yarindan tezi yok bir beslenme planı yapayım kendime ve iki öğün yiyeyim bakalım başarılı olabilecek miyim
Günlük belli miktarda su da içeyim ay şimdiden motive oldum

Bugün geç kalktım birazdan kahvaltımı yaparım
Küçük oğlum uyandığında da onun kahvaltısını hazırlarım
Büyük oğlum babasının evinde
Baba dersen hafta sonu kendini gezdiriyormuş anlıyacağınız sorumsuzluk diz boyu neyse ettiği ayağına dolaşır bekliyorum

Özür dileyerek soruyorum siz ayrımisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…