Teşekkür ederim canım urfada daha da farkli şeyler varS Saricivcivim1 , hayırlı olsun güzelmiş, bu modeli hiç görmemiştim
Bahçeden toprak alıp biraz bitkiletimle ilgilendim.
Evi süpürdüm. Mutfak camını sildim,
Pizza getittirdik, kızımın çok canı çekmiş
Balkonda kahve içip sohbet ettik.
Hava güzel olursa yarın ormana çıkalım diye konuştuk
4. Takımdayım benVaryemez cim ben de zayıflamak istiyorum 5.takimi takıp etmiştim bir ara ama çok katı kuralları vardi günde en az iki mesaj günlük rapor haftalık rapor gibi..Rapor verme konusunda kendimw güvenemeyince takibi bırakmıştım.Ne gibi bir program uyguluyorsun ben de yapıyım
Kız mı erkek mi kardeşin?inşallah pandemi azalmaya devam ederse hazıranda dugunumuz var kardesımın tabi inşallah sızce kızlar ne alayım ben.. abartı olmayacak ama benıde maddi yonden zarara sokmayacak
kız canKız mı erkek mi kardeşin?
Ne kadar bütçe ayırabilirsin en fazla ?kız can
can zaten altınların fıyatı bellı. 2500 azmi sizceNe kadar bütçe ayırabilirsin en fazla ?
Canım senVaryemez cim ben de zayıflamak istiyorum 5.takimi takıp etmiştim bir ara ama çok katı kuralları vardi günde en az iki mesaj günlük rapor haftalık rapor gibi..Rapor verme konusunda kendimw güvenemeyince takibi bırakmıştım.Ne gibi bir program uyguluyorsun ben de yapıyım
Adetleriniz nasil bilmiyorum ama çeyrek bileklik ayrı ayrı takmaktansa 1 adet uygun ölçüde bilezik olabilir zorlamayacaksayada bılezıkmı alsam bıleklık bana dogru gelmedı. kınada ceyrek atarım dugunde
banada oyle dogru gelıyor . galıbaAdetleriniz nasil bilmiyorum ama çeyrek bileklik ayrı ayrı takmaktansa 1 adet uygun ölçüde bilezik olabilir zorlamayacaksa
Günde iki öğün mü ? Yarın bir deneyim bakalım çok acikacagim mi4. Takımdayım ben
Haftalık etkinlikler değişiyor ama ben daha çok adım atıyorum ağır egzersizler yapamam sağlığım el vermez
Ben o grupta kafama göre takılıyorum
Ama her gün yediklerimi içtiklerimi paylaşıyorum
Güzel bir grup
Ben kendi gerçeklerime göre beslenme listemi yapıyorum
Günlük daha çok aktif olduğum saatlerde beslenip yakma ihtimalimi artırıyorum günü saat en geç saat 16 .00 17 .00 gibi bitiriyorum
Sabah 08.30 09.00 arası kahvaltımı yapıyorum
Sonradan öğrendim ki buna if diyet yani aralıklı oruç ediyorlarmış
Hiç farkında olmadan doğru bir beslenme düzeni uygulamışım
8 saat beslenme 16 saat katı beslenme yok Sadece su şekersiz bitki çayı maden suyu
Gel 4. Takıma
Farketmez canım burada tam olarak kimler diyet yapıyor net emin olamadım.Evet çok disiplinli o gruplar,burası gibi motive ediyordur.Yarindan tezi yok bir beslenme planı yapayım kendime ve iki öğün yiyeyim bakalım başarılı olabilecek miyimCanım senVaryemez e sormuşsun ama bende yazayım ben şimdi 5. Takımdayım öyle çok katı kuralları yok hangi takıma gidersen git aktif olmanı ve menü yazmanı isteyeceklerdir
bende daha önceki yıllarda 4. Takımdan mezun olmuştum 2 kere
ama disipline olmak açısından iyi oluyor bir takımda olmak insan kendini takım arkadaşlarına karşı sorumlu hissediyor
Benimde kız kardeşim evlencek bn bir yarım altın takmayı düşünüyorumkız can
Özür dileyerek soruyorum siz ayrımisinizBugün geç kalktım birazdan kahvaltımı yaparım
Küçük oğlum uyandığında da onun kahvaltısını hazırlarım
Büyük oğlum babasının evinde
Baba dersen hafta sonu kendini gezdiriyormuş anlıyacağınız sorumsuzluk diz boyu neyse ettiği ayağına dolaşır bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?