Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

O da değişik epey değişik bir sistemmiş
parayı baştan alıyorlar henüz kullanmadan acaba şirket kullanıyor mu yatırım araçlarında paraları ne dersin?
Vallahi olabilir canım ama paranin hepsini bir anda vermiyoruz ay ay ödüyoruz vallahi yaparlar ben insanlardan herşeyi bekliyorum artık

Merhaba arkadaşlar
Okuyorum ama pek yazamıyorum
Pazartesi itibari ile ücretsiz iznim bitiyor.
Bakıcı işi halloldu gibi yani bir abla var bakacak bebeğe, daha fiyat konuşmadık ne istiyorsun dedim anlaşırız dedi
Uzaktan eğitim devam ederse bebeği oraya bırakacağım
Okul açılırsa eve gelecek ama iş falan yok sadece bebek bakımı

Altın alan arkadaşlar hayırlı olsun

pazar 180 TL tuttu oda sebze yok gibi yeşillik meyve çerez
Marketse gidecektim bebek durmadı
Artık yarın
Elektirik faturası gelmiş 535 TL eşim diyor acaba başkasının elektriğide mi bize bağlı
Klima ile ısınıyoruz ama hava iyi gitti geçen haftaya kadar akşam 2-3 saat yakıyorduk

neyse çok uzun yazdım

Klima o kadar yakıyor muydu bize de çok geldi bu ay,kombiye bağlıyorum ben

Hayırlı geceler bende okuyorum ama fazla yazma fırsatım olmuyor yarın h sonu temzilikle geçer ayakkabılik yaptırdık çocuk odasını düzene koymak.için nasipse taşıyacağız ardiye olarak bir nevi odayı nasipse artık bebek odası olacak
Bende henüz çalışıyorum iznimi sonrasına aktarmak için kısmetse 37 haftaya kadar calisisacagim simdiden nasıl bırakıp gideceğim düşüncesi almadı değil özelde yım sabah 9 aksam 6 bakalım nasip

Günaydın kızlar
Sabah sabah çamaşır makinesi çalıştırdım dışarı çıkıcam iki aydır çıkmadık gene ihtiyaç için kızımın bir kaç parça ihtiyacı var inşallah cok tutmaz burda indirim günleri yararlanırız en azından kız uyansın çıkarız bnde kahve yapayim kendime mutlu hafta sonları hepinize

Hoşgeldin canım Allah hayırlısıyla kavuştursun yavruna
Miniği de odası şimdiden hayırlı olsun

Slm hanımlar
Dışardan geldik cok şükür ama ayaklarima kara sular indi resmen eve zor attım kendimi yoruldum baya
50 euro ya çanta aldım eşime
Kizimada 32 euro süt 8 euro ya badi seti bide bir uzun kol tshirt gördüm 1 euro ya yazın giysin diye aldım geldim bn yemek yapım yemeğim etli bulgur pilavi yapcam ayran ve turşuda var yeter hepinize iyi akşamlar

S Saricivcivim1 , hayırlı olsun güzelmiş, bu modeli hiç görmemiştim
Bahçeden toprak alıp biraz bitkiletimle ilgilendim.
Evi süpürdüm. Mutfak camını sildim,
Pizza getittirdik, kızımın çok canı çekmiş
Balkonda kahve içip sohbet ettik.
Hava güzel olursa yarın ormana çıkalım diye konuştuk

Afiyetler olsun.Balkon kapali galiba

Ne güzel bende balkon heyfininozledim ama açık olduğu için oturma sansimiz yok kişi sert geçiyor buranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…