Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim valla300 tl nedir yahu![]()
Kuraklığın sebebi sensin galiba su kaynaklarımız sayende tükenecekBilemedim valla
Extra calisan hicbisey yok en son 230 gelmisti
Termosifon elektrikli . Cok çimdik herhalde![]()
Yok öyle değil aslındaKuraklığın sebebi sensin galiba su kaynaklarımız sayende tükenecek![]()
çilek varmış şimdiHafta sonu hamur işlerini yedim yedim şimdi aralıklı oruca devam. Tartı artı 1 gösterdi
Sabah menemen peynir s. Siz çay 5 zeytin ara öğün az badem 1 hurma pazara gittim dönüşte de akşam öğünüm meyve yeşil mercimek yemeği.
Pazarda 65.5 TL harcadım.
Kendimi aşıyorum
Muz çilek ayva havuç salatalık maydanoz 3 yufka portakal aldım.
Antalyadan geliyorçilek varmış şimdi
Merhaba canım güle güle kullan saçlarını sıhhatler olsun canımMerhaba kızlar, öğlen saçımı boyattım eve geldim derslere başladım.online derslerim 19.00 da bitti,yemek yedik filan derken oglusla oynadık ettik komşuya çaya indik saat olmuş 22.44 çocuğu yedir yatır bu saat oldu.
Şimdi biraz da kendime vakit ayırıp annemle sohbet eder yatarım![]()
Teşekkürler canımMerhaba canım güle güle kullan saçlarını sıhhatler olsun canım![]()
SelamlarrrMerhaba kızlar online derslerimi bitirdim
A 101 e gittim
Salkım domates ,soğan, süt, kefir, yoğurt, tavuk ,çokomel,milka çikolata çeşitleri,
2 kg lık torku kaşar ,maden suyu ,pınar beyaz peynir
Cem tava
Toplam 207 tl
Tava ihtiyacımdı iyi denk geldi 35 tl
Kaşarın da fiyatı değişmemiş 60 tl ( kesip saklama kaplarına koyup buzluğa atıyorum)
Paranın adı var kıymeti yokSelamlarrr
Canım ben de simdi 101den geldim. Torku kaşar 2 kg ve 24lü maden suyu (ben de almışım) activex 10 TL üstüne ind. Crunch 10 TL üstü ind. Torku 4lü süt krema bebe büsküvisi(tatlı yapacağım) yumurta aldım. İç çamaşırı ekmek 10 TL üstüne 14 tlye gelen lorealin yüz kremi kereviz 170 TL tuttu. Kasaptan 500 gr kıyma aldım 30 TL. Migrostan oğluşla kızışa donut cips bitki çayı 30 TL. Bittim ben
![]()