Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ailenin yaninda olmasi buyuk sans. Atanma konusu cok cok onemli. Cok sukur demek lazim. Esim kazandigini bize harcayan birisi olmasina raen calisiyor olmamin bircok seyi degistirdigini biliyorum. Ne istersem alirim kafama gore,gezmek gormek istedigim yerleri belirlet ayarlarim. Sadece izin alsin diye haber veririm bence bir kadinin ekonomik ozgurlugu harika birsey

Kanıt lazom bildigim kadariyla nasil ispatlacakki. Atış serbest diye dusubdu heralde. En kisa yoldan hayirlisiyla kurtul insaallah.
Şahitler varmış,yalancı şahittir ne olacak.Neyse avukat içi boş laflar takılmaya değmez dedi şimdi hadi bakalım,amin canım

KESİNLİKLE..Ben mesela şu süreçte çalışan kadın olmanın ne büyük nimet olduğunu o kadar iyi anladım ki bin şükür

Şu an çok mutluyum Ben Temmuz ayında yüzdelik dilime giriyorum ocakta bitiyor,dolayısıyla Ocak ayı maaşım yüzdelik dilimin bitmesi ile birlikte beklediğimden yüksek oldu ,bordroya baktım.Aslinda zam çok değil de yüzdelik kesinti iadesi sayesinde sürpriz oldu 500 kusur fark var Aralık ayına göre Allah bereket versin

Dava dilekceme cevap geldi kızlar,oyyyyle iftiralar atmış ki hiç mi Allah korkusu yok diyor insan.Neyse ki en büyük sahidim Allah
Allah kötüye fırsat vermesin
Zalimin ettiği ayağına dolansın amin
Daha 14 günlük farklar yatırılacak
Bereketli olsun canım
Benim de 670 tl yi geçik fark var aralık ayında aldığım maaştan
14 günlük maaş farkı da 200 tl yi biraz geçik o da gelir

Amin canım sağol bereketini görelim inşallah 14 günlük farkı nereden biliyorsun merak ediyorum ben de onu

Bende borçsuz birikimli günlere başlamak istiyorum artık yarın 5 bin borç için ayiracagiz direk arkadasin hesabına + kredi+sabit ev giderleri bize bişey kalmayacaktır sağlık olsun
5000 neyin borcu canım,Allah can sağlığı versin borç dediğin biter gider

5000 neyin borcu canım,Allah can sağlığı versin borç dediğin biter gider
Araba alırken bir arkadaşa borclandik biz hiç teklif etmedik kendisi getirdi verdi aslında istemiyor acele etmeyin diyor ,ama illaki verilecek tamamını tek seferde veremedik birazını önceden halletmistik bu ay 5 sonraki ay 5 verip tamamlamayı planlıyoruz Allah kısmet ederse,bizi baya faizden kurtardı ve o da şanslıymis altına yatıracak ,bize veridgi zaman altın yüksekti şimdi düşük , düşükten alacak iyi oldu onun adına da sevindim

Araba da bir yatırım sayılır hem faizlerden kurtulmak da ayrı bir artı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…