- 28 Mart 2020
- 6.247
- 24.537
- 298
Mesela 400lira zam geldiyse 15 günlük fark 200tl oluyoAmin canım sağol bereketini görelim inşallah14 günlük farkı nereden biliyorsun merak ediyorum ben de onu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela 400lira zam geldiyse 15 günlük fark 200tl oluyoAmin canım sağol bereketini görelim inşallah14 günlük farkı nereden biliyorsun merak ediyorum ben de onu
Onu biliyorum da zam ne kadar gelmiş onu bilmiyorumMesela 400lira zam geldiyse 15 günlük fark 200tl oluyo
Memurlar netten hesaplattirabilirisn hemen hemen yakin cikiyorOnu biliyorum da zam ne kadar gelmiş onu bilmiyorumçünkü benim açımdan maaş+yüzdelik dilimin iadesi =530 filan
Hedaplattim da oradaki net maaş benimkinden bayağı fazla çıktı 180 fln olabilir diye düşünüyorum farkMemurlar netten hesaplattirabilirisn hemen hemen yakin cikiyor
Tebrik ederim harikasın ablacımBugün tartı günümdü
Geçen cuma 72.7 kg
Bugün 71.9 kg
![]()
Allah razı olsun canım benimTebrik ederim harikasın ablacım![]()
Aldın mı canım altınınıGecenin yarısında 1000 tl gün parasını gönderdim
Birazdan diğer bankaya para gelir
2828 tl kk ödemesini yaparım
Geriye kalan 1850 tl
Ödenecek fatura yok
Kumbaramda 550 tl var
Gönlüm 2400 tl ile altın al diyor![]()
Online derslerim vardı çarşıya çıkamadın henüz bir yandan da acaba önümüzdeki günlerde düşer mi diye düşünüyorumAldın mı canım altınını
Bir haftada iyi kilo vermişsin![]()