Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kızlar öğleden sonra kalk ozrengin
2 gün evde kalacaksın ,dışarı çık işlerini hallet dedim kendime

Çok da iyi oldu epey bi eşi dostu gördüm markete kasaba da uğradım
Anneme gittim
Asıl halletmem gereken işi de hallettim

Bu minnak sarıları aldım geldim 🤭😍🥳

445 tl den 5 gr aldım böylece Ocak ayı toplam birikimim 7 gram oldu Allah bereket versin .😊

Eklentiler

• 20210115_170831.jpg
    20210115_170831.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 65

Anneme gittim

445 tl den 5 gr aldım böylece Ocak ayı toplam birikimim 7 gram oldu Allah bereket versin .😊
Bereketli olsun ablacım 🤩

Anneme gittim

Maşallah canım bereketli olsun 🙂

Anneme gittim

Bereketli olsun artarak cogalsin insaallah😍😍

Bugün biraz alışveriş yaptım,çok fazla eksik yoktu bazı şeylerin yedeklerini aldım.5 lt lik sıvı yağ vardı bir tane daha aldım,5 kg toz deterjan aldım ikinci kez,vs vs.. Bereketli olsunlar ins.

kombi petek bakımı yaptirdim kiradan düştüm 150 ₺.. Alttaki yakmıyor dedi gelen usta da..ah ah yüksek ayar yapmayınca donuyoruz,yapınca da fatura yüksek geliyo 756 gelmişti,bakalım bu ay ne gelir 🤷🏻‍♀️

Günaydın kızlar
Uzun süre sonra yağmur yağıyor
Eşim nöbette,
Kızım ders çalışıyor
Kendine yumurtalı ekmek yaptım, zeytin peynir, yeşillik, yeşil çay ile yağmuru izleyerek kahvaltı yapıyorum.
Yemek yapıp sonra ev süpürmek ıstiyorum, toz da alırım, lavsbolar akşam yıkadım temizler
Altinlariniz bereketli olsun kızlar :nazar:

Günaydın kızlar
Eşim nöbette,
Kızım ders çalışıyor
Kendine yumurtalı ekmek yaptım, zeytin peynir, yeşillik, yeşil çay ile yağmuru izleyerek kahvaltı yapıyorum.
Yemek yapıp sonra ev süpürmek ıstiyorum, toz da alırım, lavsbolar akşam yıkadım temizler
Günaydın canım 😀
Allah afetsiz bir şekilde yağmuru ve karı bereketiyle versin 🤲
Burada da dün yağan karın soğuyu var gece dona çevirmiş ,olsun çok şükür buna da her zahmetin bir rahmeti ya da her rahmetin bir zahmeti var 🙂
Allah'ım rızkımızı bol etsin hepimize ev ,yiyecek ,giyecek,yakacak ,geçim sağlayacak para imkan ve de rızıkların nimetlerin en güzeli güçlü sağlam sarsılmaz bir iman versin 🤲
Ben de dün evi dışarı çıkmadan kaçamak iş yapmayı severim süpürdüm ,balkonu yıkadım, lavabolar da temiz
Bugün sadece yemek ve evde adım atarım
Hava biraz daha ısınınca öğleden sonra nasipse A101 de indirimlere bakarım birkaç parça ihtiyaç alır gelirim 🙂

Akşama yapmayı planladıklarım

Arnavut ciğeri
Makarna
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Meyve suyu

Allah bereket versin 🤲😀

Günaydın kızlar 🌸
Bizde erkenciyiz esim ise gitti hava burdada soguk eksi 4 falan oluyor ve hava kârlı gözüküyor yıllardır kar görmediğim için cok heyecanliyim inşallah yağar 🙏🙏
Kahvaltı hazırlım bnde en iyisi 🌸
Temizligimide cok derin dün yaptım bisey yok şükür sadece lavabo ve wc yikarim gene

Günaydın kızlar
Eşim nöbette,
Kızım ders çalışıyor
Afiyet olsun canım 🌸

Günaydın arkadaşlar ❤️
Kahvaltımızı yaptık.Misir unlu patlıcan kızartması,soğanlı yeşil biberli yumurta,zeytin peynir çay eşliğinde.
Birazdan oglusa ders yapıyorum numarasi yapıp odaya geçeceğim karne bilgilerini gireceğim.
Güzel bir hafta sonu dilerim hepimize 😘

Günaydın canım 😀
Allah afetsiz bir şekilde yağmuru ve karı bereketiyle versin 🤲
Burada da dün yağan karın soğuyu var gece dona çevirmiş ,olsun çok şükür buna da her zahmetin bir rahmeti ya da her rahmetin bir zahmeti var 🙂
Allah'ım rızkımızı bol etsin hepimize ev ,yiyecek ,giyecek,yakacak ,geçim sağlayacak para imkan ve de rızıkların nimetlerin en güzeli güçlü sağlam sarsılmaz bir iman versin 🤲
Ben de dün evi dışarı çıkmadan kaçamak iş yapmayı severim süpürdüm ,balkonu yıkadım, lavabolar da temiz
Bugün sadece yemek ve evde adım atarım
Hava biraz daha ısınınca öğleden sonra nasipse A101 de indirimlere bakarım birkaç parça ihtiyaç alır gelirim 🙂

Akşama yapmayı planladıklarım

Arnavut ciğeri
Makarna
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Meyve suyu

Allah bereket versin 🤲😀
Menün nefis görünüyor canim bn ne yapacagima karar veremedim daha aklimdan makarna salata geçiyor çorbamda dunden var bakalim 😀

Menün nefis görünüyor canim bn ne yapacagima karar veremedim daha aklimdan makarna salata geçiyor çorbamda dunden var bakalim 😀
Sağolasın canım benim
Sabahtan hatta bir gün öncesi akşamdan aşağı yukarı ertesi günün yemeğini aklımda tasarladım mı iyi oluyor anneme çekmişim bu konuda 🙂

Sağolasın canım benim
Sabahtan hatta bir gün öncesi akşamdan aşağı yukarı ertesi günün yemeğini aklımda tasarladım mı iyi oluyor anneme çekmişim bu konuda 🙂
Bnm annem yemek fazla bilmezdi genelde bn yapardım ah nasil özlemişim iki yıl olcak görmedim 😥😥 rabbim saglik sihhat versin tum annelere inşallah 🌸

Back