Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Harika fikir Rabbim nasip etsin inş. Canım. Baştan beri biriktirmen en doğrusu. Ben de kızıma şimdiden öğütlüyor ve örnek olmaya çalışıyorum. Kızımın biraz biriktirdiği bozukluklarının üstüne para ekleyip ona gr altın aldım ve ben çok yanlış yaptım çalışmaya başladığımdan beri her ay çeyrek altın ya da yarım altın alsaydım diye anlatıyorum ben çok pişmanım o bu hataya düşmesin.
Canım bebek kaç aylık doğum ne zaman?
Daha yeni 11 haftalik canim dogum temmuz sonu ağustos basi görünüyor daha var yani bir kizim var oda daha küçük istemiyorduk canim ama oldu nasibi varmış demek esime kalsa bisey almaz en iyisi ben yapim 🤭 kizim doğduğunda bir çeyrek ve 10 gram altini var bnde o 10 gramın ustune 10 gram daha ekleyip her biri 10 gram olmak uzere bir çift cocuk bilezigi almak ıstiyorum 😍

Daha yeni 11 haftalik canim dogum temmuz sonu ağustos basi görünüyor daha var yani bir kizim var oda daha küçük istemiyorduk canim ama oldu nasibi varmış demek esime kalsa bisey almaz en iyisi ben yapim 🤭 kizim doğduğunda bir çeyrek ve 10 gram altini var bnde o 10 gramın ustune 10 gram daha ekleyip her biri 10 gram olmak uzere bir çift cocuk bilezigi almak ıstiyorum 😍
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. canım.
Bebiş şanslı bol nasipli😍

Selam kızlar,
Hem çalışma, hem harcama yönünden yoğun günler geçiriyorum,
Şimdiye kadar bahar havası vardı, bugün hava kapandı artık.
Her ay 1 gr altın almayı hedefliyorum inşallah
Yazabilirsin Varyemez Varyemez
Şimdiden 1gr aldım.
Purpplee Purpplee geçmiş olsun, Ankara nın neredindesin
Kızım da Ankara da, korktum demişti

Sorma bendeki zararı bu enli bileziğim 50 gr dı. Araba alırken bozdurduk gitti. Eşim bileziği yatırım aracı görmüyor kolumda hiç durdurmuyor. Bunun ömrü ne olacak bilmiyorum.
Şimdi 6 çeyreğim var 2 hafta içinde para gelecek yeterse 5 daha yapacağım diğer ay daha kalınını _25gr_ civarı belkiyapacağım kısmetse ona göstermem 😁
Iyi aksamlar:)
Iyiniyetli,o durumu vaktiyle hepimiz yasadik.Erkeklere altin allerji yapiyor kesinlikle.
Sanki biz alip tutup tutup dis kapinin mandalina asiyoruz.

Onceden vermisseniz,bunlari vermeyecegim,aklindan bile gecirme,ben de yoldan gecene bagislamiyorum,cocuklarimin gununde kullanacagim deyin.
Babamin elinden derya gibi para akti,aktiii gitti.
En onemli gunlere annemin 3 kurusu yetisti.
Ben kizimin yatakodasi mobilya parasini altin olarak koydum kenara,simdi beyaz esya icin biriktirecegim,
Onu benden kim nasil alacakmis sasarim😂😂daha cooook var gibi geliyor ama daha dun kucagimdaydi valla...

bende 2021 yılında 20.000 TL biriktirmeyi planlıyorum.
Inşaallah hedefine ulaşırsın canım 😍
Hepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok şükür korkulacak bir şey yok🙏🏻
Gözün aydın canım
Çok sevindim 😍
Hayırlısıyla bebeğine kavuşman dileğiyle canım 😍
Bugün pazara gitti 140 TL harcadım. 45 yumurta😂 meyve patates soğan çeri domates limon. Fazla fazla adım ki her hafta pazara gitmeyeyim 2 hafta yensin.
Geçen hafta gitmedim iyi oldu. Hem yorulmadım hem param cebimde kaldı.
Bereketli olsun güle güle yiyin 😊
Selam kızlar,
Şimdiden 1gr aldım.
Bereketli olsun canım ekledim 😍
Akşam öğünüm meyveli yoğurtlu yulaf. Yarın karnıbahar yemeği yapacağım.
Bir çeyreklik param daha var cuma günü dışarı çıktığımda altın düşük olursa bir çeyrek altın daha alırım inş.
Haydi inşaallah canım 😍
Herkese selamlar iyi akşamlar, çok şükür akşam üstü yağmur yağmaya başladı.
Ve aleyküm selam canım 😍
Dün gece burada da sabaha kadar yağdı inşaallah daha çok yağar bereketiyle

Bileziği takmak da isteyebilirsin kenarda dursun canım isterse takarım hiç olmazsa yatırım olarak dursun da diyebilirsin
Eşinle yatırım konusunda tıpa tıp aynı düşünmek zorunda değilsin
Nasıl ki eşinin kendine ait bir görüşü varsa senin de var

Bu erkeklerin bazıları neden kadınlara" yatırımdan birikimden ne anlar" muamelesi yapar anlamış değilim

Bazılarını bu konuda hiç kale almadım iyi de yaptım . Şimdi onlar hala babasının yaptığı evlerde ömür tüketiyor onların köleliğini yapıyor ben kendim çalışıp çabalayıp yaptırdığım evin hanımlığını yapıp keyfini sürüyorum, kimseye minnet etmemenin haklı onurunu yaşıyorum.

Büyük oğlum gelir gider kral gibi yaşıyorsun anne der 🤭😍
Hikayenizin asinasiyim,hazirligi icin emek verdiginiz hayattan memnun olmaniz cok guzel..
Daha da iyi gunler yasar,evlatlarinizin guzel gunlerini gorursunuz insallah💝

Çok iyi yapmışsın canım
Benim çocukların babası esnaf olduğu için parasının ne kadar olduğunu bilmek mümkün değildi ve de söylemez o bazılarından öğütlüydü onun deyimiyle adam dediğin karı kısmına ne kadar parası olduğunu söylemez
Bu kadar seviyesiz bir tabirle ifade ediyordu
Offf bu babam iste=/
Evin birseyini eksik etmez fakat o kadar.
Arti annemin elinde 20 tl gorse harcatana kadar rahat etmez=/

Hikayenizin asinasiyim,hazirligi icin emek verdiginiz hayattan memnun olmaniz cok guzel..
Daha da iyi gunler yasar,evlatlarinizin guzel gunlerini gorursunuz insallah💝
Amin Allah razı olsun canım memnunum hem de çok 😍😍😍
Hamd olsun Allah'ıma nankörlerin elinden kurtardı beni 🤭🤭🤭😂😂

Selam kızlar,
Şimdiden 1gr aldım.
Amin canım sağol Keçiörendeyim ben,hafif de olsa korkuttu ya,Allah bir daha yaşatmasın

Gizli hayran he 🤗🤗 canımsın
70 kiloya gıcık olurum uyuz oluyorum🤣
Gorunce hemen kurtulasım geliyor 😂
Ben online diyetisyenle yaptim canim.
16/8 diyet verdi. Açlıktan sifa diye bir sayfadan görmüştüm. Tek cesit ve kan grubuna göre beslenme canim.. Az yemenin zevkine varmiştim açıkçası umarim eski ben geri gelmez😂

Cok güzel bu da bence

Bende var ondan 40grlik. Alışkın olmadığımdan midir koluma ağır geliyor😂. Iyi kar ettim ondan. Gecen yıl Aralık ayında 10.800e almıştım su an 19 bin😂

Cok gecmis olsun Allah şifa versin ins.
Gizli hayran tabii, aklına, mantığına, ayaklarının üzerinde dik durup kendini eş ve annesine ezdirmeyişine, azmine, ince esprilerine... yani dışarıdan okuyunca böyle görünüyor :KK68:çok teşekkür ederim bilgiler için. Ben de öğlen 12, akşam 7 yesem arada da bi ufak ara öğün yapsam diyorum şu 70i bi kere daha görmesem diyorum ama, inşallah...

Sağlıklı ve mutlu geceler diliyorum herkese..

Inşaallah hedefine ulaşırsın canım 😍

Gözün aydın canım
Çok sevindim 😍

Hayırlısıyla bebeğine kavuşman dileğiyle canım 😍

Bereketli olsun güle güle yiyin 😊

Bereketli olsun canım ekledim 😍

Haydi inşaallah canım 😍

Ve aleyküm selam canım 😍
Dün gece burada da sabaha kadar yağdı inşaallah daha çok yağar bereketiyle
Teşekkür ederim canım allah razi olsun 😍

Back