Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yeni 11 haftalik canim dogum temmuz sonu ağustos basi görünüyor daha var yani bir kizim var oda daha küçük istemiyorduk canim ama oldu nasibi varmış demek esime kalsa bisey almaz en iyisi ben yapimHarika fikir Rabbim nasip etsin inş. Canım. Baştan beri biriktirmen en doğrusu. Ben de kızıma şimdiden öğütlüyor ve örnek olmaya çalışıyorum. Kızımın biraz biriktirdiği bozukluklarının üstüne para ekleyip ona gr altın aldım ve ben çok yanlış yaptım çalışmaya başladığımdan beri her ay çeyrek altın ya da yarım altın alsaydım diye anlatıyorum ben çok pişmanım o bu hataya düşmesin.
Canım bebek kaç aylık doğum ne zaman?
Gözünaydın canımHepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok şükür korkulacak bir şey yok![]()
Çok sevindim canım gözünaydınHepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok şükür korkulacak bir şey yok![]()
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. canım.Daha yeni 11 haftalik canim dogum temmuz sonu ağustos basi görünüyor daha var yani bir kizim var oda daha küçük istemiyorduk canim ama oldu nasibi varmış demek esime kalsa bisey almaz en iyisi ben yapimkizim doğduğunda bir çeyrek ve 10 gram altini var bnde o 10 gramın ustune 10 gram daha ekleyip her biri 10 gram olmak uzere bir çift cocuk bilezigi almak ıstiyorum
![]()
Tesekkur ederim canim ALLAH razı olsun napim canim babasinin bana yapmadığını bn kızıma yapim onun gönlü hoş olsunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. canım.
Bebiş şanslı bol nasipli![]()
Gozunuz aydin,ben de sonucu merak etmistimHepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok şükür korkulacak bir şey yok![]()
Iyi aksamlar:)Sorma bendeki zararı bu enli bileziğim 50 gr dı. Araba alırken bozdurduk gitti. Eşim bileziği yatırım aracı görmüyor kolumda hiç durdurmuyor. Bunun ömrü ne olacak bilmiyorum.
Şimdi 6 çeyreğim var 2 hafta içinde para gelecek yeterse 5 daha yapacağım diğer ay daha kalınını _25gr_ civarı belkiyapacağım kısmetse ona göstermem![]()
Inşaallah hedefine ulaşırsın canımbende 2021 yılında 20.000 TL biriktirmeyi planlıyorum.
Gözün aydın canımHepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok şükür korkulacak bir şey yok![]()
Hayırlısıyla bebeğine kavuşman dileğiyle canımDaha yeni 11 haftalik canim dogum temmuz sonu ağustos basi görünüyor daha var yani bir kizim var oda daha küçük istemiyorduk canim ama oldu nasibi varmış demek esime kalsa bisey almaz en iyisi ben yapimkizim doğduğunda bir çeyrek ve 10 gram altini var bnde o 10 gramın ustune 10 gram daha ekleyip her biri 10 gram olmak uzere bir çift cocuk bilezigi almak ıstiyorum
![]()
Bereketli olsun güle güle yiyinBugün pazara gitti 140 TL harcadım. 45 yumurtameyve patates soğan çeri domates limon. Fazla fazla adım ki her hafta pazara gitmeyeyim 2 hafta yensin.
Geçen hafta gitmedim iyi oldu. Hem yorulmadım hem param cebimde kaldı.
Bereketli olsun canım ekledimSelam kızlar,
Hem çalışma, hem harcama yönünden yoğun günler geçiriyorum,
Şimdiye kadar bahar havası vardı, bugün hava kapandı artık.
Her ay 1 gr altın almayı hedefliyorum inşallah
YazabilirsinVaryemez
Şimdiden 1gr aldım.
Purpplee geçmiş olsun, Ankara nın neredindesin
Kızım da Ankara da, korktum demişti
Haydi inşaallah canımAkşam öğünüm meyveli yoğurtlu yulaf. Yarın karnıbahar yemeği yapacağım.
Bir çeyreklik param daha var cuma günü dışarı çıktığımda altın düşük olursa bir çeyrek altın daha alırım inş.
Ve aleyküm selam canımHerkese selamlar iyi akşamlar, çok şükür akşam üstü yağmur yağmaya başladı.
Hikayenizin asinasiyim,hazirligi icin emek verdiginiz hayattan memnun olmaniz cok guzel..Bileziği takmak da isteyebilirsin kenarda dursun canım isterse takarım hiç olmazsa yatırım olarak dursun da diyebilirsin
Eşinle yatırım konusunda tıpa tıp aynı düşünmek zorunda değilsin
Nasıl ki eşinin kendine ait bir görüşü varsa senin de var
Bu erkeklerin bazıları neden kadınlara" yatırımdan birikimden ne anlar" muamelesi yapar anlamış değilim
Bazılarını bu konuda hiç kale almadım iyi de yaptım . Şimdi onlar hala babasının yaptığı evlerde ömür tüketiyor onların köleliğini yapıyor ben kendim çalışıp çabalayıp yaptırdığım evin hanımlığını yapıp keyfini sürüyorum, kimseye minnet etmemenin haklı onurunu yaşıyorum.
Büyük oğlum gelir gider kral gibi yaşıyorsun anne der![]()
Offf bu babam iste=/Çok iyi yapmışsın canım
Benim çocukların babası esnaf olduğu için parasının ne kadar olduğunu bilmek mümkün değildi ve de söylemez o bazılarından öğütlüydü onun deyimiyle adam dediğin karı kısmına ne kadar parası olduğunu söylemez
Bu kadar seviyesiz bir tabirle ifade ediyordu
Amin Allah razı olsun canım memnunum hem de çokHikayenizin asinasiyim,hazirligi icin emek verdiginiz hayattan memnun olmaniz cok guzel..
Daha da iyi gunler yasar,evlatlarinizin guzel gunlerini gorursunuz insallah![]()
Amin canım sağol Keçiörendeyim ben,hafif de olsa korkuttu ya,Allah bir daha yaşatmasınSelam kızlar,
Hem çalışma, hem harcama yönünden yoğun günler geçiriyorum,
Şimdiye kadar bahar havası vardı, bugün hava kapandı artık.
Her ay 1 gr altın almayı hedefliyorum inşallah
YazabilirsinVaryemez
Şimdiden 1gr aldım.
Purpplee geçmiş olsun, Ankara nın neredindesin
Kızım da Ankara da, korktum demişti
Gizli hayran tabii, aklına, mantığına, ayaklarının üzerinde dik durup kendini eş ve annesine ezdirmeyişine, azmine, ince esprilerine... yani dışarıdan okuyunca böyle görünüyorGizli hayran hecanımsın
70 kiloya gıcık olurum uyuz oluyorum
Gorunce hemen kurtulasım geliyor
Ben online diyetisyenle yaptim canim.
16/8 diyet verdi. Açlıktan sifa diye bir sayfadan görmüştüm. Tek cesit ve kan grubuna göre beslenme canim.. Az yemenin zevkine varmiştim açıkçası umarim eski ben geri gelmez
Cok güzel bu da bence
Bende var ondan 40grlik. Alışkın olmadığımdan midir koluma ağır geliyor. Iyi kar ettim ondan. Gecen yıl Aralık ayında 10.800e almıştım su an 19 bin
Cok gecmis olsun Allah şifa versin ins.
Teşekkür ederim canım allah razi olsunInşaallah hedefine ulaşırsın canım
Gözün aydın canım
Çok sevindim
Hayırlısıyla bebeğine kavuşman dileğiyle canım
Bereketli olsun güle güle yiyin
Bereketli olsun canım ekledim
Haydi inşaallah canım
Ve aleyküm selam canım
Dün gece burada da sabaha kadar yağdı inşaallah daha çok yağar bereketiyle