Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydınnn ablalarım arkadaşlarım☺️ Pazartesi günü MR’a girmiştim kontrol amaçlı ve psikolojik olarak kendimi hep bir şey çıkmayacak diye motive etmiştim. Dün akşam üzeri rapor geldi bir takım şeyler var saat biraz daha ilerleyince doktoruma göstermeye gideceğiz. Ay deli mi ne bu demeyin ben biraz korkuyorum da bana dua edin olur mu? 🥺
Günaydın insallah olumsuz bişey yoktur Allah şifa versin

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii canım witcher, gizli hayranınım ben senin. Derken bi de aynı kiloda olduğumuzu gördüm yani senin eski kilonla aynı, 70 :skandal: bana da bi aydınlanma geldi ve çoook eski zamanlarıma, ideal olan 63 kiloma dönmek istiyorum. Hele bi yaz ne yedin ne içtin nasıl yaptın? Her şey gönlünce olsun diyerek kendime geçiyorum.

Topiğe yazmadığım günlerde değişik hiçbiir şey yapmadım, yeni yıldan çok umutluyum ama. Altın almadım, 15bincik paramı 17bine çıkardım. 20 bin yapsam yeter benim psikolojik sınırım 3 ay çalışmasam yetecek kadar param olsun kenarda. Teyzemin oğlu evlenecek yakında, neyse ki bileziğini annemler yapacaklar :halay: Bana gelecek olursak, kendi evimle annemler arası mekik dokuyorum haftada bir kere yaklaşık 140 km ama olsun sağlık olsun ne yapalım.

Yeni yılda yeni kararlar alamadım. Sağlıklı, fit bir bedende ruhen sağlıklı bir şekilde yaşamak dışında bir amacım yok sanırım.

Varyemez Varyemez ve topikteki tüm arkadaşlara sevgilerimi gönderiyorum. Sizleri sıklıkla takip ediyorum, her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.
Gizli hayran he 🤗🤗 canımsın
70 kiloya gıcık olurum uyuz oluyorum🤣
Gorunce hemen kurtulasım geliyor 😂
Ben online diyetisyenle yaptim canim.
16/8 diyet verdi. Açlıktan sifa diye bir sayfadan görmüştüm. Tek cesit ve kan grubuna göre beslenme canim.. Az yemenin zevkine varmiştim açıkçası umarim eski ben geri gelmez😂
Gule gule kullanin pek guzel😍
Ben de O klasik ama hala bayildigim Ajda Pekkan bilezigi almayi dusunuyorum,ama altin duser gibi de geliyor,ne dersiniz altinci arkadaslar:))
Cok zarif buluyorum bu modeli..Eki Görüntüle 2759831
Cok güzel bu da bence
Güzel fikir bilezik olsun da altından...
Bir ara ben de şu kalın enli bilezikler var ya onlara takmıştım 😁
Bende var ondan 40grlik. Alışkın olmadığımdan midir koluma ağır geliyor😂. Iyi kar ettim ondan. Gecen yıl Aralık ayında 10.800e almıştım su an 19 bin😂
Günaydınnn ablalarım arkadaşlarım☺️ Pazartesi günü MR’a girmiştim kontrol amaçlı ve psikolojik olarak kendimi hep bir şey çıkmayacak diye motive etmiştim. Dün akşam üzeri rapor geldi bir takım şeyler var saat biraz daha ilerleyince doktoruma göstermeye gideceğiz. Ay deli mi ne bu demeyin ben biraz korkuyorum da bana dua edin olur mu? 🥺
Cok gecmis olsun Allah şifa versin ins.

Son düzenleme:
Iyi aksamlar kizlar. Bugun de bitti sukur. 4 saat dersim vardi. Yapacak yemek.bulamayinca gozleme ve biber kavurmasi yaptim😂 kizilcik suyu ve corba vardi yaninda. Doyduk sukur. Diyetime 3 gun ara vermiatim
Bugun tekrar basladim. Aralikli orucu ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum.
iyiniyetli iyiniyetli bilezigin harika gule gule.kullan canim.bereketli olsun😍😍
Mutlu ben başlıyorum aralıklı oruca bugün burada yazıp birbirimize destek olalım istersen.
Sağol canım inşallah daha güzeli olsun sana da😍

Günaydın canım. Tabi dua ederiz sonuçlar istediğin gibi çıkar inşallah

Gizli hayran he 🤗🤗 canımsın
70 kiloya gıcık olurum uyuz oluyorum🤣
Gorunce hemen kurtulasım geliyor 😂
Ben online diyetisyenle yaptim canim.
16/8 diyet verdi. Açlıktan sifa diye bir sayfadan görmüştüm. Tek cesit ve kan grubuna göre beslenme canim.. Az yemenin zevkine varmiştim açıkçası umarim eski ben geri gelmez😂

Cok güzel bu da bence

Bende var ondan 40grlik. Alışkın olmadığımdan midir koluma ağır geliyor😂. Iyi kar ettim ondan. Gecen yıl Aralık ayında 10.800e almıştım su an 19 bin😂

Cok gecmis olsun Allah şifa versin ins.
Sorma bendeki zararı bu enli bileziğim 50 gr dı. Araba alırken bozdurduk gitti. Eşim bileziği yatırım aracı görmüyor kolumda hiç durdurmuyor. Bunun ömrü ne olacak bilmiyorum.
Şimdi 6 çeyreğim var 2 hafta içinde para gelecek yeterse 5 daha yapacağım diğer ay daha kalınını _25gr_ civarı belkiyapacağım kısmetse ona göstermem 😁

Allah guzel.haberler almayi nasip etsin gönlünü ferah tut

Mutlu ben başlıyorum aralıklı oruca bugün burada yazıp birbirimize destek olalım istersen.
Sağol canım inşallah daha güzeli olsun sana da😍
Canim.hiz cesaretim yok benim. Su an .bir tempo icindeyim. 2 cocuk ve kendi canli derslerim. Kucuk 2 yasinda. Trk basima kostueuyotum enerjim.cok azaliyor. Su an normal.diyetime devame.diyorum. 62 yim.ben de su an. Hedefim.once 59 sonra 55 uzun vadede. Belki ilerde katilirim.sana😍

Sorma bendeki zararı bu enli bileziğim 50 gr dı. Araba alırken bozdurduk gitti. Eşim bileziği yatırım aracı görmüyor kolumda hiç durdurmuyor. Bunun ömrü ne olacak bilmiyorum.
Şimdi 6 çeyreğim var 2 hafta içinde para gelecek yeterse 5 daha yapacağım diğer ay daha kalınını _25gr_ civarı belkiyapacağım kısmetse ona göstermem 😁
Bileziği takmak da isteyebilirsin kenarda dursun canım isterse takarım hiç olmazsa yatırım olarak dursun da diyebilirsin
Eşinle yatırım konusunda tıpa tıp aynı düşünmek zorunda değilsin
Nasıl ki eşinin kendine ait bir görüşü varsa senin de var

Bu erkeklerin bazıları neden kadınlara" yatırımdan birikimden ne anlar" muamelesi yapar anlamış değilim

Bazılarını bu konuda hiç kale almadım iyi de yaptım . Şimdi onlar hala babasının yaptığı evlerde ömür tüketiyor onların köleliğini yapıyor ben kendim çalışıp çabalayıp yaptırdığım evin hanımlığını yapıp keyfini sürüyorum, kimseye minnet etmemenin haklı onurunu yaşıyorum.

Büyük oğlum gelir gider kral gibi yaşıyorsun anne der 🤭😍

Bileziği takmak da isteyebilirsin kenarda dursun canım isterse takarım hiç olmazsa yatırım olarak dursun da diyebilirsin
Eşinle yatırım konusunda tıpa tıp aynı düşünmek zorunda değilsin
Nasıl ki eşinin kendine ait bir görüşü varsa senin de var

Bu erkeklerin bazıları neden kadınlara" yatırımdan birikimden ne anlar" muamelesi yapar anlamış değilim

Bazılarını bu konuda hiç kale almadım iyi de yaptım . Şimdi onlar hala babasının yaptığı evlerde ömür tüketiyor onların köleliğini yapıyor ben kendim çalışıp çabalayıp yaptırdığım evin hanımlığını yapıp keyfini sürüyorum, kimseye minnet etmemenin haklı onurunu yaşıyorum.

Büyük oğlum gelir gider kral gibi yaşıyorsun anne der 🤭😍
Canım sana katılıyorum. Eşim 5 Kr biriktirememiş biri olarak artık ekonomiyi bana tüm direnmelerine rağmen kaptırdı. Ona sadece harçlık veriyorum🤣
Faturaları o ödüyordu artık onu da ben yapacağım maaşını bana gönderecek o sadece harçlık alacak. Yalnız ev alırken ve tapuda vs yine gerekir o yüzden sadece bir Bileziği görsün yeter. Aldığım bileziği de takamadım zaten😁
Evden çıkarken filan takarım sadece o da koruma amaçlı

Canım sana katılıyorum. Eşim 5 Kr biriktirememiş biri olarak artık ekonomiyi bana tüm direnmelerine rağmen kaptırdı. Ona sadece harçlık veriyorum🤣
Faturaları o ödüyordu artık onu da ben yapacağım maaşını bana gönderecek o sadece harçlık alacak. Yalnız ev alırken ve tapuda vs yine gerekir o yüzden sadece bir Bileziği görsün yeter. Aldığım bileziği de takamadım zaten😁
Evden çıkarken filan takarım sadece o da koruma amaçlı
Çok iyi yapmışsın canım
Benim çocukların babası esnaf olduğu için parasının ne kadar olduğunu bilmek mümkün değildi ve de söylemez o bazılarından öğütlüydü onun deyimiyle adam dediğin karı kısmına ne kadar parası olduğunu söylemez
Bu kadar seviyesiz bir tabirle ifade ediyordu

Canim.hiz cesaretim yok benim. Su an .bir tempo icindeyim. 2 cocuk ve kendi canli derslerim. Kucuk 2 yasinda. Trk basima kostueuyotum enerjim.cok azaliyor. Su an normal.diyetime devame.diyorum. 62 yim.ben de su an. Hedefim.once 59 sonra 55 uzun vadede. Belki ilerde katilirim.sana😍
Anladım canım kısa zamanda hedefine ulaşırsın inş. Belkide gerek kalmaz baba katılmana senin açından çok sevinirim. İstediğin kiloya ulaşamazsan müsait olduğunda katıl beklerim 😍

Çok iyi yapmışsın canım
Benim çocukların babası esnaf olduğu için parasının ne kadar olduğunu bilmek mümkün değildi ve de söylemez o bazılarından öğütlüydü onun deyimiyle adam dediğin karı kısmına ne kadar parası olduğunu söylemez
İşin içinde 3.kişiler olduğu zaman herşey daha da zorlaşıyor seni anlıyorum. En iyisini yapmışsın.
Benim eşim de 3 yıldır benim maaşımı tam bilmiyordu 😄

Günaydın kızlar
Her günüm ayni geçiyor 🙄
Ben kendimi bildim bileli biriktirirdim evlendikten sonrada zaten herseyimi anneme verdim esim benle evlenmeden once cok savurgandı nedense bnle evlendiğinde eli para harcamaya gitmedi bnde ne tirtiklasam kar diyorum kendime suan kumbara yapmisim sene basindan sonuna kadar acilmicak şartıyla bide bana ufak tefek yerlerden gelen parayla kendime altin aliyorum ama esime vermicem yarin birgun Turkiyeye gittigimde bir ev alip kendi ustume yapcam rabbim nasip etsin insallah bakalim
Kiloya gelince bnmde basim dertte 😥 70 kiloydum laza oruclarimi tuttum 21 gun ve biraz diyetle 68 oldum sonra hamile olduğumu öğrendim tutamadim insallah doğumdan sonra artik baslicam

Günaydın kızlar
Her günüm ayni geçiyor 🙄
Ben kendimi bildim bileli biriktirirdim evlendikten sonrada zaten herseyimi anneme verdim esim benle evlenmeden once cok savurgandı nedense bnle evlendiğinde eli para harcamaya gitmedi bnde ne tirtiklasam kar diyorum kendime suan kumbara yapmisim sene basindan sonuna kadar acilmicak şartıyla bide bana ufak tefek yerlerden gelen parayla kendime altin aliyorum ama esime vermicem yarin birgun Turkiyeye gittigimde bir ev alip kendi ustume yapcam rabbim nasip etsin insallah bakalim
Kiloya gelince bnmde basim dertte 😥 70 kiloydum laza oruclarimi tuttum 21 gun ve biraz diyetle 68 oldum sonra hamile olduğumu öğrendim tutamadim insallah doğumdan sonra artik baslicam
Harika fikir Rabbim nasip etsin inş. Canım. Baştan beri biriktirmen en doğrusu. Ben de kızıma şimdiden öğütlüyor ve örnek olmaya çalışıyorum. Kızımın biraz biriktirdiği bozukluklarının üstüne para ekleyip ona gr altın aldım ve ben çok yanlış yaptım çalışmaya başladığımdan beri her ay çeyrek altın ya da yarım altın alsaydım diye anlatıyorum ben çok pişmanım o bu hataya düşmesin.
Canım bebek kaç aylık doğum ne zaman?

Çok iyi yapmışsın canım
Ayni şeyleri yasiyorum ablacım. Esnaf ne kadar parası var bilmem ama çıkarıp su 10 lirada harclik diye vermedi çocuklarına
Kurtulacagim gunu heyecanla bekliyorum

Back