Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hayat nasıl gidiyor?
Dümdük gidiyor abla
Ye iç yat
daha iyi günlerimiz oldu
Sağlık olsun gerci daha kötüsünü de gördük
Mudur kaloriferi yakmıyor
Ise gidesim yok
Eskiler kafamın içinde dönüyor bu ara can sıkıntısından herhalde. Hatırladıkça canim daha çok acıyor
Altin çıkmasa da cumaya kadar diye dua ediyorum.
Konudan konuya mi geçtim hah kafamın içide tam boyle
Sen nasılsın bence iyisin koca yok dert yok

Ben hacı günlerini yaşıyorum
Nankör kocanın anası öldü babasına bakıyor mok paçasından akıyor

Müdürünüz Temmuz'da mı ayında mı yakacakmış kaloriferleri
Ne insanlar var pesss

Mudurluk fatura cok geliyor yakmayın demiş
2 saat durup çıkıyorum bende

Eller kadir kıymet bilmiyor anneeee
Sıradaki şarkımız kocana gitsin ozaman

Vücudunu şaşırtman işe yarayabilir canım birkaç gün farklı bir diyet uygula devam et verirsin
Biliyomusun ben hep vücudumu sasirtiyorum ondan mı acaba kilo almıyorum üç gün doymak bilmem 4 gün canım hiç birşey istemez zorlan yerim.en fazla 62 oldum su yaşıma kadar hep 54 58 arası gider gelirim.

Biliyomusun ben hep vücudumu sasirtiyorum ondan mı acaba kilo almıyorum üç gün doymak bilmem 4 gün canım hiç birşey istemez zorlan yerim.en fazla 62 oldum su yaşıma kadar hep 54 58 arası gider gelirim.

Ben de bu yaşıma kadar hep şaşırtıyordum
Yaş ilerleyince o seni şaşırtıyor

Ben de bu yaşıma kadar hep şaşırtıyordum
Yaş ilerleyince o seni şaşırtıyor
Kendimi bildim bileli diyet yaparim
Cooook iştahlı biriyim
Ama 70i geçince bir aydınlanma geliyor en fazla 63 olabildim 2. Doğumdan sonra
Ama 20li yaslarda öylemiydi 55i hic gecmemistim

Umarim bu kiloyu koruyabilirim

Kendimi bildim bileli diyet yaparim
Cooook iştahlı biriyim
Ama 70i geçince bir aydınlanma geliyor en fazla 63 olabildim 2. Doğumdan sonra
Ama 20li yaslarda öylemiydi 55i hic gecmemistim

Umarim bu kiloyu koruyabilirim
Cennetmeyvesii canım witcher, gizli hayranınım ben senin. Derken bi de aynı kiloda olduğumuzu gördüm yani senin eski kilonla aynı, 70 bana da bi aydınlanma geldi ve çoook eski zamanlarıma, ideal olan 63 kiloma dönmek istiyorum. Hele bi yaz ne yedin ne içtin nasıl yaptın? Her şey gönlünce olsun diyerek kendime geçiyorum.

Topiğe yazmadığım günlerde değişik hiçbiir şey yapmadım, yeni yıldan çok umutluyum ama. Altın almadım, 15bincik paramı 17bine çıkardım. 20 bin yapsam yeter benim psikolojik sınırım 3 ay çalışmasam yetecek kadar param olsun kenarda. Teyzemin oğlu evlenecek yakında, neyse ki bileziğini annemler yapacaklar Bana gelecek olursak, kendi evimle annemler arası mekik dokuyorum haftada bir kere yaklaşık 140 km ama olsun sağlık olsun ne yapalım.

Yeni yılda yeni kararlar alamadım. Sağlıklı, fit bir bedende ruhen sağlıklı bir şekilde yaşamak dışında bir amacım yok sanırım.

Varyemez ve topikteki tüm arkadaşlara sevgilerimi gönderiyorum. Sizleri sıklıkla takip ediyorum, her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.

Bileziğimi aldım
Gule gule kullanin pek guzel
Ben de O klasik ama hala bayildigim Ajda Pekkan bilezigi almayi dusunuyorum,ama altin duser gibi de geliyor,ne dersiniz altinci arkadaslar:))
Cok zarif buluyorum bu modeli..

Gule gule kullanin pek guzel
Ben de O klasik ama hala bayildigim Ajda Pekkan bilezigi almayi dusunuyorum,ama altin duser gibi de geliyor,ne dersiniz altinci arkadaslar:))
Cok zarif buluyorum bu modeli..Eki Görüntüle 2759831
Çok teşekkür ederim. Adana burması benimki. İşçilik az diye ve görüntüsü de hoşuma gittiği için bunu aldım.
Ajda bileziklerde işçilik var mı ya da ne kadar acaba. Kibar ve de güzel

Çok teşekkür ederim. Bu bilezikte işçilik var sanırım.
Bilmiyorum ki,ama ornegin gram bazinda 22 ayar fiyati belli zaten.Kibrit copu ya da ray bilezik denilen isciliksiz bilezikler var,ileri de gerekirse cocuklarim evlenecek yasa gelince söz bilezigi olarak kullanmak istiyorum,hic iscilik olmayan da cok sade durmaz mi:)
Alinmis alinmistir dusuncesiyle alip kenara atmak istiyorum birer birer,yarin yapabilirmiyiz belli olmaz:)

Güzel fikir bilezik olsun da altından...
Bir ara ben de şu kalın enli bilezikler var ya onlara takmıştım

Güzel fikir bilezik olsun da altından...
Bir ara ben de şu kalın enli bilezikler var ya onlara takmıştım
Ben de,su sarnelli mi ne diyorlar,geniş:)
Ama taktimmi hayir,florasan lamba gibi parliyor:)
2 tane ajda alacagim onunla da:)

Günaydınnn ablalarım arkadaşlarım Pazartesi günü MR’a girmiştim kontrol amaçlı ve psikolojik olarak kendimi hep bir şey çıkmayacak diye motive etmiştim. Dün akşam üzeri rapor geldi bir takım şeyler var saat biraz daha ilerleyince doktoruma göstermeye gideceğiz. Ay deli mi ne bu demeyin ben biraz korkuyorum da bana dua edin olur mu?

Geçmiş olsun canım Allah şifalar
Allah insana taşıyamayacağı yükü vermesin Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…