Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ben saat 08 .00 ile 09 .00 arasında kahvaltımı yapıyorum

Öğle yemeği yemiyorum
Akşam yemeğimi saat 16.30 17.00 arasında yemeye özen gösteriyorum
Bir kaç tane ara öğün yapıyorum
Günlük 1400 kalori almam gerekirken ben ortalama 1000 1200 kalori almaya özen gösteriyorum
Günlük ortalama 5000 7000 adım atmaya çalışıyorum

11 kasım'da 79 kilo idim bugün itibariyle 72.1 kg yim

Harika güle güle güzel günlerde kullan canım
Sağol canıminşallah
Yesa nın dediği gibi ilk öğün 12. 00 de 2. öğün 18.00 de oluyor ve ara öğün olmuyor
Ayyy bayılırım ben buna kac gram ne kadara aldin canim hayirli uğurlu olsun insallah rabbim cogaltsin insallah bn 10. Ayda aldim teki 9 bin di
20 gr 9000 canım. Aminn inş.
Bilezik takmaya da hiç alışkın değilim ama evde altın bulundurmaktan iyidir daha güvenli.
Görünüşü çok güzel ben de bayıldımmm

Aaa o nasıl bende demin tartıldım çok kilo almışım pandemiden ötürü. Hem borçlarımda var onları da bitirmem lazım
Canım ben de bugün inceledim bu şekilde çok güzel kilo veriliyormuş b iş r sürü kilo veren var. Hem kalori saymıyorsun en güzeli de bu
Aralıklı oruç diyeti diye arat canım bunda yemek aralarında su kahve içebiliyorsun adı uzun aralıklarla yendiği için 16 saat gibi uzunca süre öğün arası aralık

Bunlar adana burmasi oluyor canım benimde aynen boyle 20 gram 22 ayar 9000 di idi o zaman yok.canim iyi yapmışsın guzel olmus gule gule kullan canim

Ben hep beynime 1 çeyrek 1.75 gramdır diye kodlamisim nerden duyduysam

12 çeyrek benim hesaba göre 21 gram yapıyor ama benim hesap yanlış sanirim:)

Ben hep beynime 1 çeyrek 1.75 gramdır diye kodlamisim nerden duyduysam

12 çeyrek benim hesaba göre 21 gram yapıyor ama benim hesap yanlış sanirim:)
12 çeyrek 21 gr yapıyor evet şimdi hesapladım. Acaba işçilik filan mı katıyorlar içine. Başka kuyumcu ya da sorayım en iyisi

Iyi aksamlar kizlar. Bugun de bitti sukur. 4 saat dersim vardi. Yapacak yemek.bulamayinca gozleme ve biber kavurmasi yaptim kizilcik suyu ve corba vardi yaninda. Doyduk sukur. Diyetime 3 gun ara vermiatim
Bugun tekrar basladim. Aralikli orucu ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum.
iyiniyetli bilezigin harika gule gule.kullan canim.bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…