Ben saat 08 .00 ile 09 .00 arasında kahvaltımı yapıyorumHangi öğünü atlayacaksınız? Ben de bugün karar verdim 11 kasımdan beri 7 kilo verdim ve biraz havalandım yapabildiğimi görünce bir kaç gündür coştum ve yarından itibaren aralıklı oruç yapayım dedim ama kahvaltıyı mı atlasam akşamı mı karar veremedim
Ayyy bayılırım ben bunaBileziğimi aldım
Hosbuldum canımHoşgeldin canım
Güle güle kullanınBileziğimi aldım
Aaa o nasıl bende demin tartıldım çok kilo almışım pandemiden ötürü. Hem borçlarımda var onları da bitirmem lazımBir de yarın aralıklı oruç diyetine başlayacağım kısmetse
Sağol canımHarika güle güle güzel günlerde kullan canım
Yesa nın dediği gibi ilk öğün 12. 00 de 2. öğün 18.00 de oluyor ve ara öğün olmuyorHangi öğünü atlayacaksınız? Ben de bugün karar verdim 11 kasımdan beri 7 kilo verdim ve biraz havalandım yapabildiğimi görünce bir kaç gündür coştum ve yarından itibaren aralıklı oruç yapayım dedim ama kahvaltıyı mı atlasam akşamı mı karar veremedim
20 gr 9000 canım. Aminn inş.Ayyy bayılırım ben bunakac gram ne kadara aldin canim hayirli uğurlu olsun insallah rabbim cogaltsin insallah bn 10. Ayda aldim teki 9 bin di
Canım ben de bugün inceledim bu şekilde çok güzel kilo veriliyormuş b iş r sürü kilo veren var. Hem kalori saymıyorsun en güzeli de buAaa o nasıl bende demin tartıldım çok kilo almışım pandemiden ötürü. Hem borçlarımda var onları da bitirmem lazım
Daha güzeli senin olsun teşekkürlerGüle güle kullanın
Bunlar adana burmasi oluyor canım benimde aynen boyle 20 gram 22 ayar 9000 di idi o zaman yok.canim iyi yapmışsın guzel olmus gule gule kullan canimSağol canıminşallah
Yesa nın dediği gibi ilk öğün 12. 00 de 2. öğün 18.00 de oluyor ve ara öğün olmuyor
20 gr 9000 canım. Aminn inş.
Bilezik takmaya da hiç alışkın değilim ama evde altın bulundurmaktan iyidir daha güvenli.
Görünüşü çok güzel ben de bayıldımmm
Sağol canım sen de güle güle kullanBunlar adana burmasi oluyor canım benimde aynen boyle 20 gram 22 ayar 9000 di idi o zaman yok.canim iyi yapmışsın guzel olmus gule gule kullan canim
2 gr altın verdiğimde gr altını biraz düştükten aldı kuyumcum 12 çeyreğin 20 gr bileziğe denk geldiğini bu şekilde azar azar biriktirip bilezik yapabileceğimi söyledi kızlar. Çeyrekleri bozarken satış fiyatından aldığını değer kaybı olmadığını söyledi
1 ayda 7 kilo verdim canimNe kadar kilo verdin canım beni motive et. Zira iştahım çok
Güle güle kullanasinBileziğimi aldım
Oooo bir ayda 7 kg harikasın1 ayda 7 kilo verdim canim
Güle güle kullanasin
12 çeyrek 21 gr yapıyor evet şimdi hesapladım. Acaba işçilik filan mı katıyorlar içine. Başka kuyumcu ya da sorayım en iyisiBen hep beynime 1 çeyrek 1.75 gramdır diye kodlamisim nerden duyduysam
12 çeyrek benim hesaba göre 21 gram yapıyor ama benim hesap yanlış sanirim:)
Bende 70teydim su an 63lerdeyimOooo bir ayda 7 kg harikasın
Kaç kgdan düştün canım kilo fazla olunca daha çok veriyoruz sanırım. Ben 70 kg oldum
Teşekkür ederim
Hosgeldin canimKızlar topiginizi yeni kesfettim aranızda beni tanıyanlar var nasilsiniz bnde gelmek istiyorum topige
Hosbuldum canımHosgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?