Amin canım sağol. Allah hepimizin yardımcısı olsunBaşta size ve depremi tüm hissedenlere geçmiş olsun.
Ben de aynı sebeple pazartesi günlerini :))Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar
Bugün nasipse okula gideceğim salı günlerini iple çekiyorum
İyiyiz canım Hoşgeldin. Sen nasılsın?Kızlar topiginizi yeni kesfettim aranızda beni tanıyanlar var nasilsiniz bnde gelmek istiyorum topige
Günaydın canım şükür iyiyiz sen nasılsın bakemmGunaydin cagnim hatunlar nasilsiniz bakem
Hosbuldum. Çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım geciyir bizdede ev bebek işler bitmiyorİyiyiz canım Hoşgeldin. Sen nasılsın?
Cok şükür iyiden halliceGünaydın canım şükür iyiyiz sen nasılsın bakemm
Ben gecen kasımda basladim cok etkili gercekten. Su an devam ediyorumBir de yarın aralıklı oruç diyetine başlayacağım kısmetse
Ne kadar kilo verdin canım beni motive et. Zira iştahım çokCok şükür iyiden hallice
Ben gecen kasımda basladim cok etkili gercekten. Su an devam ediyorum
Harika güle güle güzel günlerde kullan canımBileziğimi aldım
Hoşgeldin canımKızlar topiginizi yeni kesfettim aranızda beni tanıyanlar var nasilsiniz bnde gelmek istiyorum topige
Hangi öğünü atlayacaksınız? Ben de bugün karar verdim 11 kasımdan beri 7 kilo verdim ve biraz havalandım yapabildiğimi görünce bir kaç gündür coştum ve yarından itibaren aralıklı oruç yapayım dedim ama kahvaltıyı mı atlasam akşamı mı karar veremedimBir de yarın aralıklı oruç diyetine başlayacağım kısmetse
Hangi öğünü atlayacaksınız? Ben de bugün karar verdim 11 kasımdan beri 7 kilo verdim ve biraz havalandım yapabildiğimi görünce bir kaç gündür coştum ve yarından itibaren aralıklı oruç yapayım dedim ama kahvaltıyı mı atlasam akşamı mı karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?