Sağol canımGençsin ya hu nen var Allah aşkına, gerçekten tuvalet eğitimi ile beraber çocuklar level atlıyor çok şey değişiyor,hayırlı olsun gözünüz aydın
Haydi gözün aydın canım bereketli olsunHedeflerde henüz yokum ama 80 gram altın ve 1200 dolar hedefinden 20 gramını ve 100 doları yaptım. Yaşasın yılbaşı primleri ve şaşırtan patronlar
Süper ,bereketli olsunHedeflerde henüz yokum ama 80 gram altın ve 1200 dolar hedefinden 20 gramını ve 100 doları yaptım. Yaşasın yılbaşı primleri ve şaşırtan patronlar
A101 artık diğer marketlerle aynı hatta bazen daha pahalı geliyor banaBugün pazar kuruluyor ama çok şükür bir ihtiyaç yok
Evde meyve sebze var
Ihtiyaç olanı a101 den alıp duruyorum hem taşıma konusunda da iyi oluyor benim için
Eline sağlık canım. Evde olunca tatlılar çeşit çeşit örnek börekler lahmacunlar yaptık mı yaptık 5 kg almış mıyım almışım
Diyete devam 11 kasımda 79 kilo ile başladım bugün itibariyle 72.8 kg yimEline sağlık canım. Evde olunca tatlılar çeşit çeşit örnek börekler lahmacunlar yaptık mı yaptık 5 kg almış mıyım almışım72 kg olmuşum
sen diyetteydin sanırım nasıl gidiyordiyetin. Ben bugün tartılıp acı gerçek ile yüzleşince diyete başladım çocuklara un kurabiyesi aldım ben yemedim
4. Takim diyet topiğinde yazmıştı bir müddet dijital ortamlardan sağlığı nedeniyle uzak kalması gerektiğini canımBu akşam komşumuzu yemeğe davet ettik,ablası ameliyat olmuş onun sevabına bize balık almış yaptık yedik hep beraber salata ve çorba ile tabi.
CanTorun abla nerelerde diye bir bakayım dedim Perşembe günü girmiş en son iyidir inşallah
Himm öyleyse iyi, sıkıntı olmasın da4. Takim diyet topiğinde yazmıştı bir müddet dijital ortamlardan sağlığı nedeniyle uzak kalması gerektiğini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?