Bende iyiyim hamdolsun biraz ara verdim kk ya geri geldim özledim sizlere yazmayı okumayıHosgeldin canim.Ben iyiyim sukur sen nasilsin gorunmedin son zamanlarda
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin?Ve sayamadığım tüm arkadaşlarım
Geldim ablacım ben de iyiyim hamdolsunÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin?
Ben de sizleri özledimGeldim ablacım ben de iyiyim hamdolsunözledim sizi ya
İnşallah,bu ay daha yeni başladı ama bir gram aldımBen de sizleri özledim
Inşaallah daha çok gelirsiniz
Bu benim şimdilik 2 gr oldu ama başka olur mu bilemiyorumİnşallah,bu ay daha yeni başladı ama bir gram aldım
Allah bereket versin,ben de bu ay başka alamam araba vergisi 1100 zaten bu ay borç için de birikim yapiyorz bı yandan bitse de rahatlasam bitiremedik daha bu pahalilikta evdeki hiç bir hesap tutmuyor kiBu benim şimdilik 2 gr oldu ama başka olur mu bilemiyorum
Zira kredi kartında dask ve konut ve eşya sigortasi ,arabanin yillik servis bakim ücretinin son taksiti var .
1000 tl gün parası verilecek .
Doğalgaz faturası büyük ihtimali bu hafta gelir .şimdiden doğalgaz faturası 500 tl yi geçik 600 tl yi gözden çıkardım
Bir hesaplama yapmam lazım kabataslak da olsa
Selam canım
Elhamdülillah,Allah iyilik versinSelam canım
Kendi adıma herşey yolunda diyebilirim evet, mevcut şartlara göre şükür halimize,
Yoğun iş temposu artarak devam ediyor
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Hoşgeldin canım nerelerdesin ben de geçen etiketlesem dedim bir şey girdi araya kaldı öyle..şimdilik iyiyim inşallah çok şükür
Canım biraz sosyal hesaplardan internetten uzak kalmaya çalıştım kk ya da ara vermiş oldum ,Hoşgeldin canım nerelerdesin ben de geçen etiketlesem dedim bir şey girdi araya kaldı öyle..şimdilik iyiyim inşallah çok şükürcanlı ders ,çocuk,ev geçiyor günler.Sen neler yapıyorsun
Ben de uzak kalsam ya da daha az girsem iyi olacak aslında.Cocukla daha verimli vakit geçirmek istiyorum yakın zamanda tuvalet eğitimi verdik çok şükür söylüyor tuvaletini artık,dillenmeye de başladı ve sanki rahatladı uslandi gibi biraz. Sürekli oyun istiyor ama anne genç değil ki devamlı oynasınCanım biraz sosyal hesaplardan internetten uzak kalmaya çalıştım kk ya da ara vermiş oldum ,
Allah iyilik versin benim de aynı çocuk ev dersler uğraşıp duruyorm
Gençsin ya hu nen var Allah aşkına, gerçekten tuvalet eğitimi ile beraber çocuklar level atlıyor çok şey değişiyor,hayırlı olsun gözünüz aydınBen de uzak kalsam ya da daha az girsem iyi olacak aslında.Cocukla daha verimli vakit geçirmek istiyorum yakın zamanda tuvalet eğitimi verdik çok şükür söylüyor tuvaletini artık,dillenmeye de başladı ve sanki rahatladı uslandi gibi biraz. Sürekli oyun istiyor ama anne genç değil ki devamlı oynasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?