Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Varyemez canım altınların bereketli olsun altın gibi bir yıl olsun bizlere 2021
Amin güzel arkadaşım
2020 yılını çoğu kimse sevmese de şahsen ben sevdim benim açımdan adaletin tecelli ettiği bir yıl oldu hamd olsun.
2021'ın güzellikleri yaşayacağımız bir yıl olmasını diliyorum

Amin canım.kayinvalide konusunda mi

@mutlu1988 ne yapacaksın benim kızlar internette kurabiye görmüşler istiyorlar onu yapayım dedim başkada bilmiyorum
Canim aslinda yilbasiyla ilgili degil yapacaklarin. Sadece o gun yensin diye uzun zamandir yapmadiklarimi yapicam. Kiymali börek,sehriye salatasi ve magnolya yapicam insaallah. Disardan da pizza siparis edecegiz insallah kizimin istegi bu da

Canim aslinda yilbasiyla ilgili degil yapacaklarin. Sadece o gun yensin diye uzun zamandir yapmadiklarimi yapicam. Kiymali börek,sehriye salatasi ve magnolya yapicam insaallah. Disardan da pizza siparis edecegiz insallah kizimin istegi bu da
Benim eşiminde doğum günü o yüzden her sene yaş pasta yapardım ama bu sene yapamayacağım
Belki kakaolu ıslak kek yaparım
Kızlarım nette gördükleri zencefilli tarçınlı kurabiye istiyorlar onu deneyeceğim hemde bayatlamıyormuş uzun süre kalıyormuş

Selam kızlar
Altınlarınız bereketli olsun
Bulgur pilavı yaptım kızıma, yemek begendirmekte zorlanıyorum,
Tavuk kebabını bile yiyemedi dün midem bulanıyor diye,
Psikolojisi düzelir inş
Kahve yapıyor şimdi
Maaş hesabimdaki nakit parayla altın alsam mı diye düşünüyorum, hazır düşükken

Para lazım olmayacaksa yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte bence hiç durma

Ben de bugün bulgur pilavı yaptım
Yanına güveçte pöç kebabı
Yoğurt
Salata tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…