Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kızlar merhaba, doğalgaz kullanıyoruz ocaktan kırmızı alev çıkması normal midir

Günaydın kızlar nasılsınız?
Çok güzel bir gün olması dileğiyle...
Küçük oğlan bugün geliyor nasipse pazar günü gitmişti salı geliyor
Otobüs saatleri nedeniyle akşam yemeği vakti evde olamayacak hayırlısı artık...

Bugün okuldayım

Büyük oğlan ve benim için düşündüğüm akşam menüsü

Mercimek çorbası
Karışık kızartma
Yoğurt
Içecek
Aşure

Merhaba kizlar. Allah im Izmir deki vatandaslarimiza yardim.etsin. insaallah artik cikarilacaklarin hepsi sag kurtulurlar. Ayda ya cok sevinmistim ta ki annesinin olum haberi gelene kadar. Rabbim sabirlar versin. Hastalar da sifalar diliyorum.
Kizlar altin dun cok yukseldi ve belliki artis devam edecek. Ben sabah ani bir kararla ek hesabimi kullanarak bu ayki birikimimi yaptim. Ki ben kuyumcudan gelir gelmez yine yukseldi ve hala devam ediyor. 9.5 gram 22 ayar bilezik aldim 4600 tl ye. Herkese bereketli birikinler diliyorum. Maas yainca az bir miktar kalacak elime.Onunla da euro yapmayi dusunuyorum.

Eklentiler

• 20201103_122804.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 60
Allah sag salim.bitirip donmesini nasip etsin insaallah. Darisi bizim cocuklarimiza olsun

Hayırlı olsun güle güle kullan inşallah. Birikimleriniz bereketli olsun inşallah.

Canım bileziğin hayırlı olsun güzel günlerde kullan

Kızlar

Bugün canlı ve de on-line dersler ,nöbet ,kurs derken okuldaki işleri bitirdim
Cuma gününe kadar nasipse evdeyim

Anneme uğradım hava da güzeldi kalk pazara gidelim dedim gezdim geldim tabi para harcamadan olmaz tabiki sadece ihtiyaç olanı aldım, israf etmek yok

Kuru üzüm 18 tl
Çam balı (süzme) 35 tl
Domates 11 tl
Brokoli 5 tl
Karnabahar 5 tl

Toplam 74 tl

A 101 ekmek almak için gittim

Ama 1200 gr tarabya peynir var tost için dilimli fiyatı 37.95 tl bence uygun hemen stoğa attım

A 101 de toplamda 61.85 tl harcadım

Tabiki akşam menümde değişiklik yapmak zorunda kaldım eve geç gelince

Akşam menümüz

Ekmek arası köfte (marul ,soğan,domates)
Kornişon turşu
Içecek
Yoğurt
Aşure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…