Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ege bölgesi çevre illerinde yaşayan arkadaşlar deprem oldu sizler nasılsınız hissettiniz mi çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin inşallah.
Müthiş bir depremdi Hamdolsun iyiyiz çok şükür inşaallah hasar yoktur , oldukça uzun sürdü
Rabbim hepimizi korusun 🤲

Müthiş bir depremdi Hamdolsun iyiyiz çok şükür inşaallah hasar yoktur , oldukça uzun sürdü
Rabbim hepimizi korusun 🤲
Amin inşallah. Allah korusun canım.
1998 yılında adana da 6. 3 depremini yaşamış biri olarak en az sizler kadar hissettim hala aynı şeyleri yaşadım. Çok geçmiş olsun.

Amin inşallah. Allah korusun canım.
1998 yılında adana da 6. 3 depremini yaşamış biri olarak en az sizler kadar hissettim hala aynı şeyleri yaşadım. Çok geçmiş olsun.
Allah hakkımızda en hayırlı olanı versin canım
Yaşamaksa yaşamayı ölmekse ölmeyi nasip etsin
Sonu mutmain olmuş bir nefisle Allah'a kavuşmak olsun ömrümüzün 🤲🤲🤲

Iyi aksamlar arkadaslar. Basta Egede olan arkadaslar olmak uzere hepimize gecmis olsun. Rabbim.bir daha yasatmasin. Bunayki maastan hedefim.nasipse 10 gr bilezik. Gecen ay dusunmustum ama olmadi. Nasipse bu ay yapmak istiyorum
Bakalim.maaslar.yatsin durumlara bakicam. Zaten hepsini vermek zorunda kalicam maasin. Altin da aldi basini gitti. Eger izne ayrilmaz da maasimi.almaya devam edersem aralik ve ocak maaslarini da oldugu gibi biriktirmek.niyetindeyim..bakalim.nasip

Kızlar bizim okuldaki güvenlikçi kızın testi bugün pozitif çıkmış
Kız test yaptırmaya gitmiş müdüre izin verin test sonucu belirlenene kadar dedik adam kabul etmedi akşama da test sonucunu watsaptan atmış

Bugün sabah ezanı vaktinden sonra biraz daha uyudum
Şimdi kahvaltı hazırlamam lazım

Kahvaltıdan sonra dün annemin bana aldığı kıymayı köfte yapıp dondurucuya atacağım nasipse

Cüzdan kumbarama da 100 tl koydum Allah bereket versin

Dün elektrik faturam 132.70 tl gelmiş ödedim

Selam kızlar
Ben de eşim ve kızım gidince, çamaşır attım, tekrar yattım uyumuşum 10 gibi uyandım, kendime kahvaltı tabağı hazırladım, yaptım
Camasir astım, tekrar attım, kızımın yatak çarşaflarını değiştirdim
Kahve içerken kardeşim ile konuştum, yeni ev aldılar heyecanlar..
500 bin tl, güle güle otursunlar inş.
Evi süpürüp, lavaboları yıkadım
Yemek olarak da
Etsuyuna şehriyeli, nohutlu bulgur pilavı
Ciğer
Patlıcanlı biberli haşlama turşu,
Kızım geldi yemek yedik,
Kuaföre gittik 30tl
Migros 48tl, dergi, çikolata, nergis soğanı aldık
A101 46tl makarna, ekler, margarin aldık
Yolda 5 ayrı tanudikla karşılaşıp ayaküstü sohbet ettik, hepsi davet etti, bahçede kahve içelim türünden..
Kızımın hoşuna gitti,
Saksıları ayarladım ama ekmedik soğanları,
Duş aldım, çamaşır topladım, akşam yemeği yedik, mutfak toparladım.
Tv izliyorum

Selam hanımlar yeğenim Bornova da asker, arkadaşım emekli olunca seferihisara yerleşmişti dün geç saatte olsa ulaştım sesini duydum biraz rahatladım. Allah diğer vatandaşlarımızın yar yardımcısı olsun.

Gündüz kızıma, dolabını elden geçirip, baharlık çıkartsak mı, ütüye ihtiyacı olanı görelim demiştim
Şimdi geldi, istersen dolabımi düzeltebilirsin dedi
Ama, bu saatte canım istemiyor pek
Masterchef açtım

Bu hafta toplam harcama 238 tl

Dağılımı şu şekilde;

Haftalık mutfak harcaması 136 tl
Stok malzeme 102 tl

348 tl ile başladığım haftadan diğer haftaya devreden miktar 110 tl 🎉🎊:rapci::sampiyon::KK36:

20 . Hafta böylece geride kalmış oldu
Önümüzdeki haftalarda da haftalık mutfak harcama limitimi 150 tl olarak epeyce bir süre bu şekilde devam ettirebileceğimi düşünüyorum nasipse 🙂hayırlısı Allah'ım 🤲

Yarın küçük oğlum okuluna yerleşecek nasipse
Büyük oğlan da 23 kasım'da gidecek sanırım

Gunaydin hanimlar...🥰
Varyemez Varyemez kuslari ucuruyorsun, Allah kivandirsin. Yollari, bahtlari acik olsun. Guzel insanlarla karsilassinlar insaallah...🤲🥰
Amin ablacım amin
Gerçekten dün öyle hissettim ben de ...
Allah hepimizin evlatlarının yolunu bahtını açık ,rızkını helalinden bol etsin ve de hep iyilerle imtihan etsin onları, tüm görünür görünmez kötülüklerden korusun 🤲🥰♥️

Back