Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vealeykumselam canım afiyet şifa olsunYağmurlu bir serin adanadan selamlar. Mis gibi tertemiz bir hava hamd olsun çayım elimde etrafı izliyorum.
Haydi gözün aydın canım bu kredi kartları kontrolden çıkarsa çok illet birşey haline dönüşebiliyorVe bir kredi kartı dahaa kapandı
Ş an sadece benim 1000 tl hatta 800 diyelim 200 otomatik bes için kesiliyor (yuzde 50 altın yüzde 50 dış borçlar endeksli kuruma özel kampanyalı memnun olduğum) var
Bir de eşimin sanırım 6 7 binlik var tüm buyuk harcamalar için
Diğer 2 kart kapandi cook rahatladik:)
Haydi gözün aydın canım bu kredi kartları kontrolden çıkarsa çok illet birşey haline dönüşebiliyor
Tebrik ediyorum.Ve bir kredi kartı dahaa kapandı
Ş an sadece benim 1000 tl hatta 800 diyelim 200 otomatik bes için kesiliyor (yuzde 50 altın yüzde 50 dış borçlar endeksli kuruma özel kampanyalı memnun olduğum) var
Bir de eşimin sanırım 6 7 binlik var tüm buyuk harcamalar için
Diğer 2 kart kapandi cook rahatladik:)
Ne yapacaksın canım gitme niyetine girmişler, onlar içinde değişiklik olsun, sende evladınla baş başa kalmak istersin.Bu arada annem babam Kasım ara tatilinde memlekete filan gidecekler.Gidis paraları da var,tabi bir de harçlık.Annem gitmek istedi bişey diyemedim ama keşke sömestr tatilini bekleseydi de ek masraf cikarmasaydi ne deyim![]()
Bereketli olsun canımSabah erkenden online derslerimin bir kısmını yaptım sonra babamla rutin kontrolü için hastaneye geldik sonucu bekliyoruz.Ek dersimiz yatmis çok şükür,kan sonucu beklerken yemek yedik çay içiyoruz.
Bu ay misafirlerimiz gelmişti ekstra harcamalarım oldu biraz eksiye girmistim,ek dersle eksim de kapanmış oldu.Kalan 1095 ile evin biten ihtiyaçlarını alırım,maaşa kadar yetecek eve harçlık bırakırım,kalan olursa da talimattaki faturalarım için hesapta bırakırım henüz hesap yapmadım bakalım Allah bereket versin![]()
Ve aleyküm selam canımSelam kızlar
Hava serinliyor gün boyu yağmur vardı
Corapsiz duramam artık, pijama üzerine hırka giydim,
Mercimek çorbası
Köri soslu tavuk
Yaptım, turp ve yoğurt yedik.
20tl tuhafiyede
10tl manavda harcadım
Kızımın işyerine hayirli olsun çiçegi gönderdim 90tl ye
Merhaba canim...Merhaba, sizleri uzaktan keyifle takip ediyorum.CanTorun abla neden yazmıyor acaba artık merak ettim. Herkese iyi akşamlar dilerim.