- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
Tesekur ederim canımBenim annem de yapıp satıyor böyle iğne oyali yazmalar, emeğine sağlık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekur ederim canımBenim annem de yapıp satıyor böyle iğne oyali yazmalar, emeğine sağlık.
Ve aleyküm selam canımSelam kızlar
Hava rüzgarlı, umarım kötü bir şey olmaz
Aleyna Aleykume selam canım kotu şeyler dusunme Rabbım bızlerı kotu insanlardan dogal afetlerden korusunVe aleyküm selam canım
Aklına kötü şeyler getirme sakın
Rabbim hepimizi bütün kötülüklerden korusun
Rabbim korusun aklına kötüyü getirme canımSelam kızlar
Hava rüzgarlı, umarım kötü bir şey olmaz
Bilmiyorum canımKızlar merhaba, doğalgaz kullanıyoruz ocaktan kırmızı alev çıkması normal midir
can benim de sanki oyleBilmiyorum canım
Benim mavi renkte yanıyor
Allah sag salim.bitirip donmesini nasip etsin insaallah. Darisi bizim cocuklarimiza olsunGünaydın kızlar nasılsınız?
Çok güzel bir gün olması dileğiyle...
Küçük oğlan bugün geliyor nasipse pazar günü gitmişti salı geliyor
Otobüs saatleri nedeniyle akşam yemeği vakti evde olamayacak hayırlısı artık...
Bugün okuldayım
Büyük oğlan ve benim için düşündüğüm akşam menüsü
Mercimek çorbası
Karışık kızartma
Yoğurt
Içecek
Aşure
Hayırlı olsun güle güle kullan inşallah. Birikimleriniz bereketli olsun inşallah.Merhaba kizlar. Allah im Izmir deki vatandaslarimiza yardim.etsin. insaallah artik cikarilacaklarin hepsi sag kurtulurlar. Ayda ya cok sevinmistim ta ki annesinin olum haberi gelene kadar. Rabbim sabirlar versin. Hastalar da sifalar diliyorum.
Kizlar altin dun cok yukseldi ve belliki artis devam edecek. Ben sabah ani bir kararla ek hesabimi kullanarak bu ayki birikimimi yaptim. Ki ben kuyumcudan gelir gelmez yine yukseldi ve hala devam ediyor. 9.5 gram 22 ayar bilezik aldim 4600 tl ye. Herkese bereketli birikinler diliyorum. Maas yainca az bir miktar kalacak elime.Onunla da euro yapmayi dusunuyorum.
Canım bileziğin hayırlı olsun güzel günlerde kullanMerhaba kizlar. Allah im Izmir deki vatandaslarimiza yardim.etsin. insaallah artik cikarilacaklarin hepsi sag kurtulurlar. Ayda ya cok sevinmistim ta ki annesinin olum haberi gelene kadar. Rabbim sabirlar versin. Hastalar da sifalar diliyorum.
Kizlar altin dun cok yukseldi ve belliki artis devam edecek. Ben sabah ani bir kararla ek hesabimi kullanarak bu ayki birikimimi yaptim. Ki ben kuyumcudan gelir gelmez yine yukseldi ve hala devam ediyor. 9.5 gram 22 ayar bilezik aldim 4600 tl ye. Herkese bereketli birikinler diliyorum. Maas yainca az bir miktar kalacak elime.Onunla da euro yapmayi dusunuyorum.
Tesekkur ederim hepimizin birikimleri.bereketli olsun . Daha guzelleri sizin olsunHayırlı olsun güle güle kullan inşallah. Birikimleriniz bereketli olsun inşallah.
Tesekkurler daha guzelleri sizlerin olsunCanım bileziğin hayırlı olsun güzel günlerde kullan