- 1 Kasım 2019
- 6.157
- 22.479
- 348
E orasi Usak tabi ki...Doğalgaz faturam 192.40 tl geldi
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Biz iki gundur yakiyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E orasi Usak tabi ki...Doğalgaz faturam 192.40 tl geldi
Ooooh afiyet şifa olsun inşallah. Teyzenin ellerine sağlık.Annemle telefonda konuşurken sarmayı pişirip pişirmediğimi sordu ben de bir aydınlanma meydana geldi
Anacığım 2 gün önce bana yaprak sarması yapmış vermişti
Ben de hemen sarmayı ocağa koydum
bugün erişte yapmam
Patates kızartması, ciğer , sarma ve diğerleri ile bugünkü menü de tamamdır![]()
Merhabalar hoş geldiniz, uzaktan okumayla kalmayın sizde katılın bize.Merhaba, sizleri uzaktan keyifle takip ediyorum.CanTorun abla neden yazmıyor acaba artık merak ettim. Herkese iyi akşamlar dilerim.
Evet abla hem de Afyonkarahisar iline en yakın ilçesiE orasi Usak tabi ki...
Biz iki gundur yakiyoruz.
Günlük, haftalık ve aylık olarak hedefiniz nedir ? Yatırımı hangi kanalda yapmayı düşünüyorsunuz ? Özellikle altın ya da dolar gibi bir düşünceniz var mı neyin üzerine bunu yaptınız da böyle arttı meraak ettim ? Bir de geliriniz nedir özel değilse :)
kesinlikle evet ;
haftalık
aylık
ve de 1-3 senelik hedefler koyuyorum
örneğin tam 3 yıl önce nisan ayından bu yılın nisan ayına kadar bir otomobil ve de 2 devremülk parası biriktirmişim
Abla beni evlatlık alır mısın. Çok masrafım yok patates versen hergün yeter
kesinlikle evet ;
haftalık
aylık
ve de 1-3 senelik hedefler koyuyorum
örneğin tam 3 yıl önce nisan ayından bu yılın nisan ayına kadar bir otomobil ve de 2 devremülk parası biriktirmişim
ÖğretmenimGünlük, haftalık ve aylık olarak hedefiniz nedir ? Yatırımı hangi kanalda yapmayı düşünüyorsunuz ? Özellikle altın ya da dolar gibi bir düşünceniz var mı neyin üzerine bunu yaptınız da böyle arttı meraak ettim ? Bir de geliriniz nedir özel değilse :)
Seni tanıyalımAbla beni evlatlık alır mısın. Çok masrafım yok patates versen hergün yeter
Melisa sen ne işle meşgulsün kendinden bahset birazGünlük, haftalık ve aylık olarak hedefiniz nedir ? Yatırımı hangi kanalda yapmayı düşünüyorsunuz ? Özellikle altın ya da dolar gibi bir düşünceniz var mı neyin üzerine bunu yaptınız da böyle arttı meraak ettim ? Bir de geliriniz nedir özel değilse :)
Beni allah almış ne anlatayımSeni tanıyalım![]()
Pardon 2014 yılıymış o alıntı yaptığım. Medeni durum da değişmiş. Şimdi nasıl peki durumlar. ? Ev ve araba parasını nasıl değerlendirdiniz ?Beni allah almış ne anlatayım2 küsür yıllık evliyim. Herşeyi kendimiz yaptık. Kredi borcu ödüyoruz. Gelirimizden az da olsa para kalıyor ama biriktirme işini pek beceremiyoruz. Geziyoruz sürekli paranın kalanı da oraya gidiyor. Şuan için ev de araba da yok. Tüh şimdi beni evlatlık almazsın züğürt halimle
![]()
Kolay gelsin canımBeni allah almış ne anlatayım2 küsür yıllık evliyim. Herşeyi kendimiz yaptık. Kredi borcu ödüyoruz. Gelirimizden az da olsa para kalıyor ama biriktirme işini pek beceremiyoruz. Geziyoruz sürekli paranın kalanı da oraya gidiyor. Şuan için ev de araba da yok. Tüh şimdi beni evlatlık almazsın züğürt halimle
![]()
Yukarıda yazmıştımPardon 2014 yılıymış o alıntı yaptığım. Medeni durum da değişmiş. Şimdi nasıl peki durumlar. ? Ev ve araba parasını nasıl değerlendirdiniz ?
Çok teşekkür ederimKolay gelsin canım
Sürekli gezmek yerine biraz gezip borçlardan bir an önce kurtulmayı tercih ederdim ben olsam
Çünkü ekonomik siyasi askeri ya da sosyal olarak dünya ve ülkemizin gündemi sürekli değişiyor
Tabiki sizin bileceğiniz birşey![]()
Sağlıklı ve afiyette olmanıza sevindim :)Merhaba canim...
Bu aralar diyet ve spora sardim.
Ciddi ciddi sardim ama...
O konulari okuyorum.
Nette arastirma yapiyorum vs...
Yoksa ne sizden, ne birikimden vazgecmis degilim...![]()
Merhaba, aslında katılabilirim tabi, ben öğretmenim, yalnız yaşıyorum. Birikim konusunda yeni ve acemiyim ama yaklaşık bir yıldır tl ve çeyrek altın olarak kendimi 6 ay garantiye alacak kadar birikim yaptım. Şimdi moralimi yükseltmek adına alışverişler yapıyorum bu da beni yakında içinden çıkılmaz bir kredi kartı borcuna sokacak gibi. Yeniden çeki düzen vermem lazım kendime.Merhabalar hoş geldiniz, uzaktan okumayla kalmayın sizde katılın bize.
Bak muzkadcım kendinden örnek verelimÇok teşekkür ederimaslında biraz kendimi toparlamam lazım. Bu gezme işini minimuma düşürme zamanı geldi bence. Çok haklısın. Ama sıkıntım hep kalan paramı ne yapacağımı bilememekten geliyor. Yani 500 tl kaldı diyelim gram alayım diyorum pahalı diyorlar alınmaz diyorlar. Tl olarak kenara atayım diyorum değersizleşir diyorlar. Bu ikilemler beni bunaltıyor ve parayı o an yiyor bitiriyorum bu bana kolay geliyor sanırım.
HoşgeldinMerhaba, aslında katılabilirim tabi, ben öğretmenim, yalnız yaşıyorum. Birikim konusunda yeni ve acemiyim ama yaklaşık bir yıldır tl ve çeyrek altın olarak kendimi 6 ay garantiye alacak kadar birikim yaptım. Şimdi moralimi yükseltmek adına alışverişler yapıyorum bu da beni yakında içinden çıkılmaz bir kredi kartı borcuna sokacak gibi. Yeniden çeki düzen vermem lazım kendime.
Sık sık ailemin yanına gidiyorum benzin masrafım çok oluyor, sonra en büyük kalem gıda. Şimdilik böyle...
Evet kesinlikle katılıyorum ben de zaten bu gezme tozma işlerini belli düzene oturtur ya da bir süre gezme işinden bıkarsam ya biriktiririm direk ya da 1 gr da olsa her ay alırım. Ama çok sevdiğim bu gezip görme eğlenme yeni yerler keşfetme tutkumdan tamamen vazgeçmem mümkün değil. Karşılığında hiç birikimim olmasa bile vazgeçmem. Şuan ahval iyi ama ilerde ne olur bilmem. Ben de fikrimi değiştirip birikime başlarım belki.Bak muzkadcım kendinden örnek verelim
500 tl kaldığında grama pahalı dediler ya da tl değersizleşir söylemleriyle sen ikilemde kaldın
Sonuç para yendi bitti
Sen o 500 tl yi kimsenin lafina bakmadan ama yapıcı yöndeki mantıklı lafa sözüm yok baştan belirteyim
O paraya gram alsan elinde en kötü ihtimal ile gram altının olacaktı
Ya da tl biriktirmiş olsan elinde 500 tl gibi bir miktar olacaktı
Bence en önemlisi karar vermek ve çok hayati birşey olmadıkça o kararın arkasında durmak lazım
Bu sıralar biraz duygusal boşluktan alışveriş yapıyor gibiyim. Ama 30 yaşımdan sonra paranın kıymetini anladım. Kısa bir evliliğim oldu, ondan sonra akıllandım. Önceden iki kredi kartı, eksi hesaplara girip maaşta zor çıkmalar, borcu borçla kapatmalar... 12 yıllık öğretmenim ilk defa kenarda 12 bin lira param oldu. Sizi uzaktan da olsa takip etmenin faydasını çok gördüm.Hoşgeldin
Sana tavsiyem sonradan pişmanlık duyacağın alışverişleri yapma