Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhabalar arkadaşlar,mutlu huzurlu sağlıklı bereketli haftalar dilerim hepimize

Dün ÖSYM sınavındaydim.Yedek diye gittim salon başkanı oldum Çarşamba ücreti gelir normal şartlarda..Ekmek su süt parasi yaparım onu.
Haftaya da ek ders ve sınav ücreti toplam 300 gibi bişey gelir kısmetse.Eve eksik olanlari alıp biraz da stok malzeme alırım onunla da.Eksinin sınırındayım şu sıralar Allah bereket versin.

Bu arada ekmek su ve süt parasını harçlıktan ayri tutmaya karar verdim.Onlari hesap etmeyince ay sonu sıkışıyorum çünkü

Bir de oğluma kaydirak aldım 99 TL..Sabah akşam park kaycam diyor anneannesinin üstünde kayıyor eğleniyor bir kaydirak alayım dedim ben de

Bir de oğluma kaydirak aldım 99 TL..Sabah akşam park kaycam diyor anneannesinin üstünde kayıyor eğleniyor bir kaydirak alayım dedim ben de
Bereketli olsun canım
Ufaklık da güle güle güzel günlerde kullansın

Bereketli olsun canım
Sen sınav parası
Biz sınav sonucu bekliyoruz

Müdür bey ek dersin 459 tl dedi
Sınav parası da içinde

A101 de 63.94 tl harcadım

Raflara baktım 5 lt lik geçen hafta stoğa attığım ayçiçek yağı 39.95 tl den 44.50 tl ye çıkmış.

Arabanın zorunlu trafik sigortasını 4 taksitle ,452 tl ye yaptırdım.
Sıra yıllık bakımında

Canım aldıkların bereketli olsun.
Sen 31 ağustosta canlı eğitime baslamissan Benim sadece geçen hafta+4 canlı ders+nöbet+sınav bir oturum

bende onceden hic birikim yapmazdim evlenmeden once calismisdim bi miktar biriktirmisdim evlendim yanimda aldim geldim ama kendime nasip olmadi tabi esimin arabasini copluk ettim araba almasi icin verdim fransada oldugumuz icin her ay az bisede olsa bi miktar gelir oluyo devletten o geleni onceden eve alis veris yapardim esiminki nereye giderdi hic haberim yokdu artik o gelen parayi harcamamaya karar verdim esim alis veris goruyo gelen para azda olsa birikdiriyprum yine en basdan.
Tabi yine benim koca napcan biriktirip banami vercen diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…