Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar arkadaşlar,mutlu huzurlu sağlıklı bereketli haftalar dilerim hepimize
Dün ÖSYM sınavındaydim.Yedek diye gittim salon başkanı oldumÇarşamba ücreti gelir normal şartlarda..Ekmek su süt parasi yaparım onu.
Haftaya da ek ders ve sınav ücreti toplam 300 gibi bişey gelir kısmetse.Eve eksik olanlari alıp biraz da stok malzeme alırım onunla da.Eksinin sınırındayım şu sıralar Allah bereket versin.
Bu arada ekmek su ve süt parasını harçlıktan ayırmaya karar verdim.Onlari hesap etmeyince ay sonu sıkışıyorum çünkü![]()
Bereketli olsun canımBir de oğluma kaydirak aldım 99 TL..Sabah akşam park kaycam diyor anneannesinin üstünde kayıyor eğleniyor bir kaydirak alayım dedim ben de
Amin canım çok sağolBereketli olsun canım
Ufaklık da güle güle güzel günlerde kullansın![]()
Bereketli olsun canımMerhabalar arkadaşlar,mutlu huzurlu sağlıklı bereketli haftalar dilerim hepimize
Dün ÖSYM sınavındaydim.Yedek diye gittim salon başkanı oldumÇarşamba ücreti gelir normal şartlarda..Ekmek su süt parasi yaparım onu.
Haftaya da ek ders ve sınav ücreti toplam 300 gibi bişey gelir kısmetse.Eve eksik olanlari alıp biraz da stok malzeme alırım onunla da.Eksinin sınırındayım şu sıralar Allah bereket versin.
Bu arada ekmek su ve süt parasını harçlıktan ayri tutmaya karar verdim.Onlari hesap etmeyince ay sonu sıkışıyorum çünkü![]()
Bera tatlı dünyası anne böreği tarifi çok güzelHamur yoğurup börek yapmak istiyorum
Ama
Pratik bir tarif bulmalıyım
Canım aldıkların bereketli olsun.Müdür bey ek dersin 459 tl dedi
Sınav parası da içinde
A101 de 63.94 tl harcadım
Raflara baktım 5 lt lik geçen hafta stoğa attığım ayçiçek yağı 39.95 tl den 44.50 tl ye çıkmış.
Arabanın zorunlu trafik sigortasını 4 taksitle ,452 tl ye yaptırdım.
Sıra yıllık bakımında![]()
Amin canım sağolBereketli olsun canım
Sen sınav parası
Biz sınav sonucu bekliyoruz![]()
Yds, dünkü sınavAmin canım sağol
Hangi sınav sonucunu bekliyordun canim
Himm aynı sınav.İnsallah kazanır güzel hayırlı haberler alın inşallahYds, dünkü sınav
Kızım girdi
Inşaallah canımHimm aynı sınav.İnsallah kazanır güzel hayırlı haberler alın inşallah
Esyaları sattım.Polo33 ne yaptın ev konusunu