Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam mutfakta işleri bitirdimMerhaba arkadaşlar geçen size ev konusunu yazmıştım
Bir kaç ev daha baktık yeni evler çok küçük
Eski evler bakımsız çok evde yok zaten
bir ev daha baktım kadın daha belli değil falan
Neyse eski ve geniş olan eve karar verdik
Boyacı ve marangoz bu gün hafta sonu boya falan yapacak sonra temizlik falan yaparız
eşime dedim 1-2 y var ev aldın aldın almadın buradan gidecem bu sıcaklara bayılmıyorum zaten
İstersen gelirsin istersen kalırsın
boyacı işçilik ya 500 işçilik boya ne kadar tutar bilmiyorum
Marangozun ankastre için dolap yapması lazım
Temizlik içinde 200 TL dediler yani kadınlar öyle gidiyormuş gündeliğe
İşçi nakliye falan derken 2000 TL yi bulur sanırım
Sağol canımTam mutfakta işleri bitirdim
Sana yazacaktım ev işini ne yaptın diye
Sen yazmışsın
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım
Kolaylıklar diliyorum![]()
Hoşgeldin canım hayırlı olsun evin tatlı telaşlar bunlar huzurla oturunSelam hanımlar, geçmişi okumadım inşallah iyisinizdir, evimize yerleştik bayağı eksikler çıktı haliyle harcama yaptık. Biraz kışlık erzak aldık köylüler kendi mahsulleri ni getiriyorlar.
Varyemez birikim 800 ₺
Herkese selamlar olsun.
❤ ❤ ❤
Sana da selam canımSelam hanımlar, geçmişi okumadım inşallah iyisinizdir, evimize yerleştik bayağı eksikler çıktı haliyle harcama yaptık. Biraz kışlık erzak aldık köylüler kendi mahsulleri ni getiriyorlar.
Varyemez birikim 800 ₺
Herkese selamlar olsun.
❤ ❤ ❤
Canım güle güle oturun hayırlı olsun yeni evinizSelam hanımlar, geçmişi okumadım inşallah iyisinizdir, evimize yerleştik bayağı eksikler çıktı haliyle harcama yaptık. Biraz kışlık erzak aldık köylüler kendi mahsulleri ni getiriyorlar.
Varyemez birikim 800 ₺
Herkese selamlar olsun.
![]()
![]()
![]()
Aman Allah'ımBu hıc yasamak istemezdim. Ama esımın aılesıyle mahktmelık olduk![]()